Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

studentje22

Lid
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutraal

Over studentje22

  • Titel
    Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Beste forumleden, Twee dagen geleden heb ik een enquête met jullie gedeeld. Hier heb ik meteen een waarschuwing voor ontvangen. Op het eerste oog lijkt het alsof ik 'mealpreppers' en preppers zoals op dit forum als hetzelfde zie echter is niets minder waar. De rede dat ik ook jullie mening van belang vind, is dat er een aantal mogelijke innovaties onderzocht worden die voor jullie wel degelijk interessant kunnen zijn. Denk hierbij aan een sensor die de houdbaarheid van producten bijhoud en meldingen geeft als iets bijna over datum is, bakjes die tegen veel meer bestand zijn dan enk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...