Ga naar inhoud

ChielTimmermans

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ChielTimmermans's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

0

Reputatie

  1. Ik wil de huidige crisis aangrijpen om een verhaal te schrijven over hoe je je voorbereid op noodsituaties. Maar goed, ik krijg het idee dat jullie daar niet aan mee willen werken. Prima, ga ik elders zoeken.
  2. Bedankt voor de eerste reacties. Sensatie is niet waar ik naar op zoek ben, adviezen over hamsteren ook niet. Mijn vraag was juist hoe bereid je je voor op het moment dat je straks (zoals in België, waar ik vermoed dat info_junky woont) de winkels dicht zijn en je echt binnen moet blijven. Jullie zijn daar al goed op voorbereid en ik neem aan niet alleen in de vorm van extra voedsel. Het gaat volgens mij - ik ben natuurlijk een leek - ook om dingen als water, batterijen, lucifers, touw, mes, medicijnen etc. etc. Misschien staat er ergens een kannetje extra benzine. Het idee dat een dergelijk verhaal voor paniek gaat zorgen en dat mensen massaal naar de supermarkt rennen, lijkt me geen reëel scenario. Maar zo'n verhaal is informerend voor lezers en een soort van erkenning voor jullie leefwijze. En dat het niet verkeerd zou zijn dat wat meer mensen zich beter voorbereiden op noodsituaties. Ik wil maar zeggen dat jullie een bijzonder verhaal hebben te vertellen en ik hoop dat dat er iemand aan mee wil werken. Bedankt!
  3. Telefonisch lijkt me het meest logisch, maar misschien wel ter plekke met inachtneming van 1,5 meter afstand. Videobellen kan ook? Er is van alles mogelijk.
  4. Beste, Mijn naam is Chiel Timmermans en ik werk bij het Eindhovens Dagblad en maak deel uit van wat wij op de redactie het 'coronateam' noemen. In deze tijden van crisis blijkt maar weer eens hoe slecht mensen zijn voorbereid op noodsituaties en hoe zij in sommige gevallen in paniek geraken (lees: hamsteren van wc-papier). Om de situatie in te dammen worden de maatregelen vanuit de overheid steeds strenger, het moment van een algehele lockdown komt steeds dichter bij. Maar hoe bereiden we ons daar op voor? Om een artikel hierover te schrijven voor het Eindhovens Dagblad en enkele andere regionale kranten ben ik op zoek naar preppers uit Zuidoost-Brabant (omgeving Eindhoven en Helmond). Zijn er preppers die openstaan voor een interview en die willen helpen om lezers tips te geven over wat ze in plaats van wc-papier wel moeten inslaan? Ik hoop dat iemand bereid is te helpen. Ik ben bereikbaar op c.timmermans@ed.nl. Alvast heel erg bedankt! Met vriendelijke groet, Chiel Timmermans Eindhovens Dagblad
×
×
  • Nieuwe aanmaken...