Ga naar inhoud

wiskers

Lid niveau 2
 • Items

  1591
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

wiskers won de laatste dag op 12 augustus 2015

wiskers had de meest gelikete inhoud!

4 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wiskers's prestaties

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

2.1k

Reputatie

 1. Lekker in de Bug in.. noem het maar een Bug inn.. haha gezellig de kachel(s) aansteken, genieten van kaarslicht of via de offgrid solar set van tv ofzo.. (heb een schotel en als de satellieten er ook uitliggen pak ik een goed boek..) We houden het lekker warm hier er is genoeg te eten en te drinken dusss. wel lekker er op uit met de zware sneeuwlaarzen, wandelstokken (Leki) gamaschen en wind en waterdichte jas en broek.. Komt helemaal goed dus.. Heerlijk veel sneeuw en geen verkeer..top!
 2. Fijn dat jullie er weer zijn en inderdaad @Charlie het lijntje is soms erg dun tussen geluk en ongeluk... Vreemd dat er op de grens BE/NL niemand was, heeft onze MP alweer gelogen?! Die sprak in een TV conferentie met zijn bekende mooie bewoordingen o,a, dat er ook in NL grensbewaking was ingevoerd... Niet dus!! Waarschijnlijk een extra 0,003 MP camera geplaatst in de omgeving van de landsgrenzen... zo doen wij dat hier in NL hahahah (je moet het niet te duur maken he) En als er werkelijk moet worden ingegrepen, moet er eerst worden overlegd wie een van de weinige kogels meekrijgt en wie er "PANG" moet roepen...
 3. Vooral je adem inhouden denk ik....
 4. Haha, interessant dit.. Wij wonen binnen 30 km van de reactor(s) van Petten.. Ja er staan er twee, een hogefluxreactor en een lagefluxreactor, niet zo groot maar wel heerlijk oud (jaren zestig van de vorige eeuw) De LFR is in 2010 uit bedrijf genomen, maar staat er stralend bij voor de komende decennia... http://www.openbeelden.nl/media/22151/Bezoek_aan_reactorcentrum_in_Petten En een vette bom op onze hoofden.. ik ga wel kijken of ik die kan opvangen.. haha
 5. De auteur van het boekje "wat zit er in uw eten", Corinne Gouget woonde in Frankrijk, had twee jonge kinderen en stond midden in het leven. Op 22 juni dit jaar heeft een trein een abrupt einde gemaakt aan haar leven. Velen twijfelen aan de uitleg van de media, ze was met een aantal projecten bezig en werkte aan een nieuw boek... Uit veiligheidsoverwegingen was haar adres geheim... Blijkbaar was ze een te grote bedreiging... nu niet meer. er gaat veel (te veel) geld om in de voedingsindustrie, als je te lastig wordt, zullen ze je verwijderen, hoe dan ook.
 6. Man man, dat is schrikken! Wat een serieuze waarschuwing.. Nou, rustigaan en je tikker even wat rust geven.. Goh, ben er even stil van... Ik wens je alle goeds @tom666 en @Stuudje heeft gelijk, lekker laten stromen die tranen... Als je er over wilt praten, weet je me te vinden hè..
 7. Beste @jacobus, Bedankt voor je feedback op dat oude berichtje; Fijn dat je zo goed en bewust bezig bent, echter vind ik het wat vreemd dat je hier op deze manier reageert; Het mag toch inmiddels wel genoegzaam bekend zijn dat in grote delen van de westerse geïndustrialiseerde samenleving, dieren worden gezien als producten met een economische levensduur waarbij winst het enige doel is? Mooie verhalen over hoe goed de dieren het hebben, worden gelogenstraft door intens verdrietige beelden van die arme schepsels die in fabrieksomgevingen worden klaargestoomd om op ons bordje te komen liggen. En die arme melkkoeien die soms niet eens meer het daglicht zien omdat het zo efficiënt is om de beestjes binnen te houden.. Maar dan het product, neem melk - wat bedoeld is voor de kalfjes - als dan daadwerkelijk de melk in de - jawel - fabriek is beland, wordt deze gestandaardiseerd. Voor niet ingewijden, de melk wordt ontdaan van het vet en er wordt gecontroleerd een percentage vet aan toegevoegd (3,5%) maar wel nadat het eerst wordt gecentrifugeerd he.. Oh ja nu gaan we ook de eiwitten in de melk reguleren... Zover gaan we inmiddels al voor een "natuurproduct".. Je hebt het inmiddels misschien al wel door, ik baal ontzettend van de industrialisatie van de veehouderij in het algemeen, zowel de vlees als de melkindustrie... Maar goed, het is fijn dat er mensen zijn die geloven in de strikte regels van de overheid.. Groeten van Hans die terug on topic gaat met een lekkere portie kibbeling, in de melk met beslag..
 8. wiskers

  Mijn BOV is thuis

  Wow @tom666 wat een mooie rooie machine zeg! Ik wens je er heel veel leuke en veilige kilometers mee.. Gaaf hoor!
 9. Dat is leuk voor je, fijn dat ie lekker zit.. Ik heb overigens ook een AL rugtas, weet het type niet zo even, maar draagt inderdaad ook bij mij erg lekker!
 10. haha (op) ruimen en niet ruimen met een ruimer.. hahaha @Heksenboot
 11. Mooi dingetje hoor... Maar nee joh, ben juist aan het ruimen.. Verzonden vanaf mijn bank met Tapatalk
 12. Dag @Barend Schavuit heb je zelf al een restlichtversterker / nachtkijker? En ik heb ooit gewoon een restlichtversterker gekocht en niet geprobeerd zelf te bouwen; bovendien heeft mijn videocamera infrarood, die kan ik ook nog gebruiken... Optiek is lastig (goed) zelf te bouwen hoewel ik natuurlijk niet weet wat je vaardigheden zijn... Laat maar eens horen!
 13. Goed bezig daar!! En wat een leuk emailleeroventje heb je verstopt!! @Heksenboot
 14. @Heksenboot Oh gewoon of de bankschroef gemaakt is door de Artillerie - inrichtingen, het logo dat gegoten is op de bankschroef lijkt er in ieder geval wel op.... Ik heb een klik met AI, ben er geweest toen het nog Hembrug was en zij ook voor de burgerindustrie producten wilden maken (naast de 105 mm, .50 en 40 mm granaten en niet te vergeten de landmijnen die ze daar maakten) Prachtbedrijf was dat .. ben er later hoogst illegaal nog foto's wezen maken met mijn maats... (en dat leverde de derde keer een dikke prent op die we met zijn allen betaalden, omdat een van ons zo handig was om de foto's openbaar te publiceren... ) was wel spannend, verhoor enzo En ik heb ook wel eens een grote bankschroef in tweeën getrokken, ik deed vroeger wel woeste dingen met staal....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...