Ga naar inhoud

wiskers

Lid
 • Aantal items

  1591
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

wiskers won de laatste dag op 12 augustus 2015

wiskers had de meest gelikete inhoud!

4 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

wiskers's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

2.1k

Community reputatie

 1. En doe mij er maar ook bij, mijn adres heb je al waarde KS..
 2. Lekker in de Bug in.. noem het maar een Bug inn.. haha gezellig de kachel(s) aansteken, genieten van kaarslicht of via de offgrid solar set van tv ofzo.. (heb een schotel en als de satellieten er ook uitliggen pak ik een goed boek..) We houden het lekker warm hier er is genoeg te eten en te drinken dusss. wel lekker er op uit met de zware sneeuwlaarzen, wandelstokken (Leki) gamaschen en wind en waterdichte jas en broek.. Komt helemaal goed dus.. Heerlijk veel sneeuw en geen verkeer..top!
 3. Logische volgende stap: Rusland stationeert de Russische Geleidewapenkruiser Moskva voor de kust van Latakia (Syrie) met orders om alles te vernietigen dat een bedreiging vormt.... https://www.rt.com/news/323329-russia-suspend-military-turkey/ Het lijkt nu echt te gaan beginnen... Want hoe keer je dit weer ten goede?
 4. Heel interessant en een knappe visie op de aanleiding tot deze schokkende gebeurtenissen...
 5. Ik trof op RT ook een mooi artikel aan dat het betoog van @Charlie ondersteunt... De Russen zien dit als The Perfect Storm.. om de publieke opinie te beïnvloeden zodat Navo ingrijpen in Sirie logisch wordt... Net als destijds Iraq .. pfft. https://www.rt.com/op-edge/322049-perfect-storm-paris-terrorism/
 6. Nee, helaas, alleen ben ik blij dat terroristen niet denken zoals zij, anders was wat je hier aansnijdt allang gebeurd... Zo simpel .. gelukkig maar .. of zou er toch ....???
 7. Fijn dat jullie er weer zijn en inderdaad @Charlie het lijntje is soms erg dun tussen geluk en ongeluk... Vreemd dat er op de grens BE/NL niemand was, heeft onze MP alweer gelogen?! Die sprak in een TV conferentie met zijn bekende mooie bewoordingen o,a, dat er ook in NL grensbewaking was ingevoerd... Niet dus!! Waarschijnlijk een extra 0,003 MP camera geplaatst in de omgeving van de landsgrenzen... zo doen wij dat hier in NL hahahah (je moet het niet te duur maken he) En als er werkelijk moet worden ingegrepen, moet er eerst worden overlegd wie een van de weinige kogels meekrijgt en wie er "PANG" moet roepen...
 8. @frans81 ja, je hebt helaas gelijk op veel punten in je betoog, ik word zelf ook ongemakkelijk door de ontwikkelingen van de laatste tijd en heb al helemaal geen vertrouwen in de overheden.. probleem is dat wij maar een stukje kunnen zien en geen overzicht of inzicht hebben in het hele proces. @Charlie verwoordde op een glasheldere manier een mogelijkheid en dat lijkt een heel waarschijnlijke te zijn, echter ook dat is gissen en combineren van feiten die wij kunnen zien of horen. Achter de schermen gebeurt veel en veel meer dat wij niet kunnen weten.. Als werkmieren kunnen we stelselmatig worden beïnvloed, net als de mensen aan de "andere kant" die we zijn gaan zien als onze vijanden. Het is een heel oud liedje dat nu weer volop wordt afgespeeld, massa beïnvloeding en manipulatie.. En wie er gelijk heeft? Waarschijnlijk de winnaar maar dat weet je pas als de eindstrijd is gestreden en dan weet je meteen of je in het juiste kamp was... Dan ben je een held of een verrader... net wie er heeft gewonnen..
 9. In Calais zijn inmiddels de vluchtelingen bang geworden maar dan van elkaar... Er zitten meer dan 20 (!) nationaliteiten daar en zij worden steeds ongeruster door de ontwikkelingen, overigens net als de inwoners van Calais. Zie ook het artikel in RT KLIK
 10. wiskers

  België

  Zeg @lewieke je plaatst nu toch geen b*m onder de uitleg van jullie leiders he..?? (en onder manneke P)
 11. Ach, binnen een forumomgeving kan het redelijk veilig om even je emoties de vrije loop te laten, iets dat een natuurlijk proces is... en over het algemeen weten we heus wel dat het niet zo scherp is als de woorden soms schijnen uit te drukken... Vermits we elkaar maar heelhouden... Ons richten op de inhoud en niet op de persoon is het beste in mijn optiek..
 12. En zo is dat, ruimte om je hart te luchten is ook belangrijk en waar kan dat beter dan hier? No worries @tom666 we weten best wel dat je een toffe kerel bent en je hebt krediet zat om eens uit de bocht te vliegen!
 13. @Stuudje bedankt, maar het bericht bevat o.a. een geluidsopname van de adjunct burgemeester van Calais waarin hij bevestigd dat een brand is uitgebroken en het moeilijk is deze te bestrijden vanwege de harde wind.. ongeveer 10.000 m2 staat in brand. (en dat lijkt verdraaid echt, het bericht is overigens door RT overgenomen van Reuters/Philippe Wojazer.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...