Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

dutch survival

Lid
 • Aantal items

  331
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

dutch survival won de laatste dag op 29 december 2014

dutch survival had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

339 Uitstekend

1 Volger

Over dutch survival

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik vraag het me zelf ook af, maar ik vind dat nou eenmaal een erg mooi model mes, dus wil het toch proberen.
 2. @Heksenboot zou je dat ontwerp ook nar mij willen sturen? Vanochtend de vijl uit het as gehaald; [ATTACH=CONFIG]21012[/ATTACH] Hij was nog warm Zo was de vijl voor ik eraan begon; [ATTACH=CONFIG]21013[/ATTACH]
 3. Ik zelf ook, heb nog nooit iets soortgelijks gedaan ( met staal enz., wel met hout) dus ben erg benieuwd of het lukt, een vriend van me heeft zelfs al aangeboden dat hij iemand kent die hem wel kan coaten!
 4. Heb zelf een kl enkelboogs bivakzak, ben er super tevreden mee, priema in slapen, heb er afgelopen zomervakantie een week in gelegen. Hij is voor mij het gewicht dubbel en dwars waard. Goede kwaliteit materialen. Zeker aan te raden.
 5. Beste medepreppers, Ik heb vandaag voor €2.50 2 oude veilen op de rommelmarkt gekocht, ik wil hiervan een mes gaan maken, in de vorm van een esee 6, helaas heb ik er zelf geen, en hem na tekenen word denk ik vrij moeilijk, dus heb ik bij deze de vraag of iemand met een esee 6 deze even om zou willen trekken, en er vervolgens recht van boven een foto zou willen maken, het is belangrijk dat dit recht van boven is zodat ik hem even in word kan zetten, uitprinten en uitknippen. Ik heb vandaag een van de vijlen al onthard door hem in het vuur te leggen, en daarna rustig af te laten koelen
 6. Ben zelf het meest fan van;MCQbushcraft, super gast! Verder kijk ik zed outdoors gedeons tactical en the outdoor gear review. Ook joerobinet survival en wildernisoutfitters word gevolgd!
 7. Mooi! Klinkt goed, heb er zelf alleen nog geen, heb namelijk al een fallkniven a1 maar nog geen goede zaklamp fat dus heefg meer prio, waarschijnlijk word heg de fenix ld22, daarna misschien de esee
 8. Ziet rr goed uit man!! Veel plezier er nog mee!
 9. Tanx man! Je hebt het wel mooi gedaan moet ik zeggen!
 10. Misschien linkje?
 11. Mooi mes, je maakt de post extra nuttig als je even in foto's voor doet joe je die paracord wrap doet!
 12. Zat nog even wat te bedenken voor bij dit draadje, dit is misschien ook wel wat voor de budget's, ga naar rommelmarkten! Echt waar, wat ik allemaal niet gekocht heb in frankrijk op de rommelmarkt, laatst weer een prachtig setje franse mess tins, daarvoor een gun-sling en een wapen tas, camo jas( precies mijn maat;)) en ga zo nog maar even door, je moet gewoon goed opletten, er zit zelfs een heuze tactiek achter hoe je spullen het best kan kopen zonder dat je er de hoofdprijs voor betaald. Ik denk dat je in een jaar tijd ongebeer een hele bob bij elkaar kan krijgen.
 13. Met een mes en wat lijn( dit kun je improviseren) kun je heel wat, wil je dan toch perse wat hebben wat wat meer "wapenachtig" is, een compound boog, stil en snel. Er is trouwens wel ern mes speciaal ontworpen voor het jagen, heb er ergens een foldertje van, als ik het vind gooi ik het er hier wel even in. Maar jagen kan op talloze manieren, een oom van mij heeft vlak na de wo 2 veel gejaagd als kind, moesten eten, en die weet talloze trukjes, kijk of je zo iemand kan vinden, hij wist mij veel dingen te vertellen over hoe je met weinig klein wild kan vangen.
 14. Denk dat dit al vaker is gezegd, maar als je voor camo kiest is het dus helemaal niet opvallen, dus gezijk met mensen die je aanzien als militair heb je niet want ze zien je niet aan, ze zien je helemaaal niet, als t goed gedaan is natuurlijk, ik ga hier nu even van uit. Kun je dit niet helemaal perfect, dan kies je er beter voor om er als burger uit te zien, hiermee maak je sneller vrienden en heb je minder kans op aanvallers. Persoonlijk kies ik voor de middeweg, dus geen camo patronen, maar wel groen/bruin, bijv. Zwarte werkboek, met groene jas, en groene tas, je valt niet teveel op, maar j
×
×
 • Nieuwe aanmaken...