Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Danielsirocco

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over Danielsirocco

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. iedereen super bedankt alvast! zie echt wat mooie omgevingen! noorwegen en zweden allemaal prachtige natuur! jullie zijn super!!
 2. Beste, Ik was benieuwt wat jullie de beste wild kampeer/survival plaats vinden in Europa waar zowel geen mens te bekennen is.. Eventuele links naar desbetreffende sites waar er meer over te lezen is zie ik ook graag tegemoet. Serieuze vraag dus geen zin in grappenmakers of mensen die sarcastische opmerkingen willen plaatsen!! Groeten, Daniel Sirocco
 3. Hey, Wat is jullie survival benodigdheden lijst. Ben benieuwt naar jullie mening. Groeten
 4. Welk wapen vinden jullie persoonlijk het beste wapen/tool als je in de wildernis bent.. Tevens ook denkend aan gewicht, hoeveelheid munitie (als dat nodig is) ect.. Ik ben benieuwt naar jullie meningen!!
 5. Het zou goed kunnen!! Werkt dat goed met vochtige ondergrond?
 6. Beste, Laatst keek ik op tv preppers en z'n man had iets heel speciaals.. Een of ander plakkerig goedje als hij daar een beetje van pakte en bij wat vochtigere takjes legde en zijn stick gebruikte ging het vuur toch aan zonder enige moeite (zo leek het op tv in ieder geval) weet iemand wat voor 'goedje' dat is? Groeten
 7. Wat ook een goede en fijne site is: yankeeonline.nl tevens hebben ze ook een winkel te bezoeken vlakbij den Bosch station.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...