Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

johan.de.xiv

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

30 Uitstekend

Over johan.de.xiv

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Regio Utrecht
 • Beroep
  Student
 1. Ik ga voor 1460.00 USD, uitgaande van een doorzettende trend.
 2. @carismo Ja, dat is inderdaad een gelijkende knooptechniek. Ik denk dat er ongeveer 3 meter touw in zit. Ik vind het het voordeel ten opzichte van de "normale" knooptechniek voor paracord armbanden dat hij op deze manier uit één stuk touw bestaat in plaats van twee stukken.
 3. Ik ben een tijdje terug ook bezig geweest met paracord. Had het via e-bay besteld vanuit Engeland (voor grote hoeveelheden zeker aan te raden), ben zo goed als zeker dat het de realdeal is. Deze armband ben ik nog niet tegengekomen: [ATTACH=CONFIG]3072[/ATTACH]. De instructie die ik heb gebruikt kon ik helaas niet meer vinden, maar het is een methode waarbij je een lusje door het voorgaande lusje heen steekt en dan aantrekt (lekker duidelijk) met aan het einde een celtic button knot. Het leuke aan deze manier van knopen is dat je hem in een keer uit elkaar kan trekken als je hem nodig hebt
 4. Prepper Dick is nu zelfs kudo-topper op dumpert.nl het broertje van GS.nl
 5. @Crafts Ik las net ook de blog van GeenStijl, aan de reaguursels te zien zijn de reaguurders er nog niet helemaal over uit of Dick gek of geniaal is.
 6. Leuk stukje! Ik denk dat de boodschap duidelijk is overgekomen bij de mensen thuis. Complimenten!
 7. Ik ben het eens met Freddy. Ik zie op de site staan dat het wordt gemaakt van scharrelei, dus ik ga er vanuit dat dit niet jarenlang goed blijft. Als dit toch zo is dan is het wel de ideale bakmix voor preppers.
 8. @Sureiscool Inderdaad dat is wat ik bedoelde, thanks voor de aanvulling
 9. Ik vraag mij ook af wat voor alternatieve brandstoffen gebruikt kunnen worden in petroleum branders, heeft iemand hiermee ervaring? Bijvoorbeeld met terpentine, wasbenzine, methanol, etc.
 10. Leuk! Bij toeval heb ik vanochtend de herhaling gezien samen met mijn moeder (ja ik weet het, ben pas 19 ). Maar zij lijkt opeens ook positief te staan tegenover het preppen en gaat meneer Berts boek ook maar eens goed lezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...