Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Preppah

Lid
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

34 Uitstekend

Over Preppah

 • Titel
  Elementary prepper
 1. Diëtisten praten meestal onzin, want papagaaien het commerciële Voedingscentrum. Tip: het boek "de voedselzandloper". Dan leer je wat echt gezond is. Gezonde koolhydraten heb je echt nodig. Nee, niet de lege koolhydraten van suiker. Suiker is gif.
 2. Wow dat zijn lange #hashtags... Kwestie van batterijen preppen hè?
 3. Jim Willie bij Greg Hunter van USA Watchdog over hetzelfde onderwerp.
 4. Het is belangrijk om je identiteit geheim te houden. Alsdan kun je namelijk niet koppelen welk fysiek persoon er achter een adres zit. En voor elke transactie een nieuwe portefeuille maken.
 5. Als jij toevallig weet.... Ja, dat hoor je dus ook niet te weten. Privé houden dus.
 6. Dooijer en Kalff. Kun je tot -meen ik- € 12.000 contant zonder legitimatie kopen.
 7. Deze theorie wordt ook verwoord in een zeer, zeer interessante documentaire The Secret of Oz: Deze documentaire beargumenteert waarom de geldscheppende functie bij de overheid moet komen te liggen.
 8. Noot aan de beheerder: ik vind het onhandig dat ik mijn eerste bericht na zoveel tijd niet meer kan wijzigen. Ik wil nu de review aanpassen, maar kennelijk is die functie na een aantal dagen uitgeschakeld Extra review TwoCows instant melkpoeder [ATTACH=CONFIG]1823[/ATTACH] Ik las in deze thread over "TwoCows". Deze instant melkpoeder kende ik nog niet, maar is inderdaad gewoon bij Albert Heijn verkrijgbaar; althans bij onze XL. Let op: het bevindt zich op toko afdeling van de AH. Ik heb me rot gezocht, maar hier blijkt het dus te staan. Ik weet niet hoe het bij andere supermarkten is.
 9. Ik DENK dat het langer houdbaar is maar weet het natuurlijk niet zeker want ik ben geen specialist op dat vlak.
 10. Pakken van bar le duc hebben een dop dus die zou je ook moeten kunnen hergebruiken.
 11. Ik had de producten van Haveka ook gezien ( http://haveka.com/contents/nl/d93_zibro.html) Ik vraag me met name af hoelang deze brandstof houdbaar is. De man van haveka heeft het over een half jaar. Maar dat kan hij natuurlijk ook uit commerciële redenen zeggen. Heeft iemand andere ervaring met de houdbaarheid?
 12. Kan iemand mij uitleggen wat het is en waar en hoe je nou petroleum kan kopen? Is dat gewoon autobrandstof? Koop je dat bij een benzinepomp? Of wat is het precies? Ik zie ook de term kerosine langs komen, maar waar koop je zoiets? Ik woon in een grote stad, dus wellicht dat je daar minder van dat soort stations hebt, maar als iemand een en ander wat kan toelichten zou dat fijn zijn. Ook ben ik nog steeds op zoek naar een partij (liefst online) die brandstof kan leveren en het thuisbezorgd. Heeft iemand hier ervaring mee? - Preppah
 13. Hoe lang is rijst houdbaar in zo'n zak?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...