Ga naar inhoud

Preppah

Lid
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Preppah's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

34

Community reputatie

 1. Diëtisten praten meestal onzin, want papagaaien het commerciële Voedingscentrum. Tip: het boek "de voedselzandloper". Dan leer je wat echt gezond is. Gezonde koolhydraten heb je echt nodig. Nee, niet de lege koolhydraten van suiker. Suiker is gif.
 2. Wow dat zijn lange #hashtags... Kwestie van batterijen preppen hè?
 3. Jim Willie bij Greg Hunter van USA Watchdog over hetzelfde onderwerp.
 4. Het is belangrijk om je identiteit geheim te houden. Alsdan kun je namelijk niet koppelen welk fysiek persoon er achter een adres zit. En voor elke transactie een nieuwe portefeuille maken.
 5. Als jij toevallig weet.... Ja, dat hoor je dus ook niet te weten. Privé houden dus.
 6. Dooijer en Kalff. Kun je tot -meen ik- € 12.000 contant zonder legitimatie kopen.
 7. Deze theorie wordt ook verwoord in een zeer, zeer interessante documentaire The Secret of Oz: Deze documentaire beargumenteert waarom de geldscheppende functie bij de overheid moet komen te liggen.
 8. Noot aan de beheerder: ik vind het onhandig dat ik mijn eerste bericht na zoveel tijd niet meer kan wijzigen. Ik wil nu de review aanpassen, maar kennelijk is die functie na een aantal dagen uitgeschakeld Extra review TwoCows instant melkpoeder Ik las in deze thread over "TwoCows". Deze instant melkpoeder kende ik nog niet, maar is inderdaad gewoon bij Albert Heijn verkrijgbaar; althans bij onze XL. Let op: het bevindt zich op toko afdeling van de AH. Ik heb me rot gezocht, maar hier blijkt het dus te staan. Ik weet niet hoe het bij andere supermarkten is. De TwoCows melkpoeder is eigenlijk van eenzelfde kwaliteit als de eerder genoemde melkpoeders. Mijn versie kwam in een blik van 400 gram, waar je ruim 3 liter melk uit kunt halen. De prijs bedraagt ongeveer € 3,90 per blik, dus dat komt neer op iets meer dan € 1 per liter. Conform de verse melkprijzen dus, net als de andere geteste melkpoeders. Houdbaarheid Ook deze melkpoeder is officiëel tot 2 jaar na productie te gebruiken. Mijn persoonlijke idee hierover is weer dat dit echter vele jaren houdbaar zal zijn. Smaak De melkpoeders ontlopen elkaar niet veel qua smaak, maar ik moet een keuze maken, en dat betekent dat TwoCows de lekkerste melkpoeder geeft! Voedingswaarden Een glas van 250 ml. melk levert op 166 kcal 696 kJ 9,2 gram vet Verkrijgbaarheid Ik heb op internet gezocht, maar ik vind geen webshop die de TwoCows melkpoeder verkoopt. Als iemand suggesties heeft, graag. Anders bestel ik gewoon grootverpakkingen bij de Albert Heijn. Update: hier een webshop, maar helaas enkel 6x2500gram...
 9. Ik DENK dat het langer houdbaar is maar weet het natuurlijk niet zeker want ik ben geen specialist op dat vlak.
 10. Pakken van bar le duc hebben een dop dus die zou je ook moeten kunnen hergebruiken.
 11. Ik had de producten van Haveka ook gezien ( http://haveka.com/contents/nl/d93_zibro.html) Ik vraag me met name af hoelang deze brandstof houdbaar is. De man van haveka heeft het over een half jaar. Maar dat kan hij natuurlijk ook uit commerciële redenen zeggen. Heeft iemand andere ervaring met de houdbaarheid?
 12. Kan iemand mij uitleggen wat het is en waar en hoe je nou petroleum kan kopen? Is dat gewoon autobrandstof? Koop je dat bij een benzinepomp? Of wat is het precies? Ik zie ook de term kerosine langs komen, maar waar koop je zoiets? Ik woon in een grote stad, dus wellicht dat je daar minder van dat soort stations hebt, maar als iemand een en ander wat kan toelichten zou dat fijn zijn. Ook ben ik nog steeds op zoek naar een partij (liefst online) die brandstof kan leveren en het thuisbezorgd. Heeft iemand hier ervaring mee? - Preppah
 13. Hoe lang is rijst houdbaar in zo'n zak?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...