Ga naar inhoud

Nana

Lid
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Nana's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

10

Community reputatie

 1. Wellicht een idee om tijdens een serieuze situatie over de AM te zenden? ik meen te hebben gelezen dat dit vrij is? Ik ben namelijk bang dat in een echte shtf internet plat kan liggen en je dus niets hebt aan een internet station, maar ik kan het uiteraard fout hebben. Verder verhuur ik streams, ik wil eventueel wel een stream beschikbaar stellen die tijdens een shtf gebruikt kan worden (servers draaien in een NL datacenter). Nana
 2. Nana

  Doe-het-zelf waterfilter

  Is inderdaad een idee. zal hier ook eens naar kijken. Bedankt!
 3. Nana

  Doe-het-zelf waterfilter

  Dat is inderdaad mijn punt haha
 4. Nana

  Doe-het-zelf waterfilter

  Snap het niet helemaal. 2 filters is een idee. maar snap niet waarom het aan 2 kanten gesloten moet zijn.
 5. Nana

  Doe-het-zelf waterfilter

  Heb je inderdaad een goed punt. ik ga er is over brainstormen. wordt vervolgt
 6. Nana

  Doe-het-zelf waterfilter

  Heb ik inderdaad ook aan zitten denken om daar ook een koffie filter voor te gebruiken. het nadeel is alleen dat je kool door de buis kan bewegen omdat zo'n koffiefilter niet sterk genoeg is om het kool tegen te houden.
 7. Nana

  Doe-het-zelf waterfilter

  wat ik me af vraag is of je de active kool eerst moet schoonspoelen of dat je het gelijk kunt gebruiken? Ik heb meerdere aquariums waar ik actief kool in gebruik, maar dit spoel ik eerst schoon. Verder zat ik te denken om als voorfilter watten te gebruiken. Watten kun je overal kopen, etos, ah, etc. Wat vinden jullie van die watten?
 8. Ik ben bij ons in de stad bij de aldi geweest en daar vertelden ze mij dat die zakken al een half jaar uit de winkels zijn. :-( Morgen lidl maar eens proberen, en anders hebben we altijd toko nog met hele grote zakken. mja, zal wel wat kosten denk ik.
 9. Bedankt voor de reacties. ik kon het niet vinden. en ik denk dat gewoon met mijn ogen dicht gezocht heb.
 10. Weet iemand toevallig waar ik zakken met rijst kan kopen? Liefst een paar kilo per zak. Ik heb verschillende sites op internet bekeken maar kan het echt niet vinden. Alvast bedankt!
 11. Die van mij zijn niet zo uitgebreid dat ik ze kan programmeren. Ik vraag me alleen wel af waarom je zo'n oud systeem nodig hebt om die van jou te kunnen programmeren?
 12. Heb hier ook 2 walkie talies van Motorola. werken perfect.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...