Ga naar inhoud

Sureiscool

Lid niveau 2
 • Items

  171
 • Registratiedatum

Alles dat geplaatst werd door Sureiscool

 1. http://lmgtfy.com/?q=italian+weapon+laws http://www.go4awalk.com/ask/wildcampinginitaly.php Goegel is je vriend
 2. Natuurlijk kan je onmogelijk nu met zekerheid zeggen hoe het met je moraliteit gesteld zal zijn in een SHTF, maar plunderen staat in geval van SHTF voor mij gelijk aan poging tot moord (en dezelfde reacties als bij poging tot moord lijken mij dan ook moreel gezien veroorloofd). Als ik het rechtmatig verkregen spul van een ander moet stelen om te kunnen overleven lig ik liever met een schoon geweten onder de grond. Persoonlijk vind ik het slap gelul om nu te zeggen dat plunderen wel een optie is voor ons preppers. Voor 17 euro koop je 20 kilo rijst voor onder je bed, voor een paar honderd euro en een beetje inzet kan je prima die voorraad van 5 maanden bij elkaar krijgen. Prepare now, or face the consequences later.
 3. Als je toch een zakmes bij je wil hebben moet je deze gewoon in je broekzak houden. Niet in je kluisje leggen want die worden nog wel eens gecontroleerd. Je moet het wel heel gek maken om daadwerkelijk gefouilleerd te worden op school. Ik heb zelf altijd mijn leatherman wave in de broekzak op school. Zolang je er niet mee gaat staan zwaaien geen enkel probleem in mijn ervaring.
 4. Ik zal er in ieder geval de 27e bij zijn met mijn vriendin, en ook op een VPP meeting komen we graag
 5. Hey @Frank1964 ik heb zeker interesse, ik vergeet alleen soms hier op de pagina te kijken (misschien is dit voor de anderen ook het geval )
 6. Ik moet toegeven dat ik er soms ook wel een beetje een sport van maak. Ik heb laatst ijsthee en cola gedronken met een tht van 05-2009. De druk was wel van de flesjes (0,5l) af, en het was niet echt lekker meer, maar ziek ben ik er niet van geworden haha
 7. Laast bruine rijst gegeten die 3 jaar over de datum was (kartonnen 1kg pak van lidl). Smaakte prima, alsof het zo uit de winkel kwam
 8. @Communicator Ik heb sinds kort ook een Midland Alan 42 Multi, gebruik jij de standaard meegeleverde antenne of heb je een andere er op voor een beter zendbereik? Thanks!
 9. @frank1964 Ja stom he! Ik had je ook zeker wel herkend als we in tegelijkertijd in dezelfde ruimte waren geweest, maar volgende keer beter inderdaad
 10. Tenenkrommend om te zien hoe deze "preppers" totaal schijt hebben aan opsec
 11. @wiskers Is dit bakkie geschikt om mee te doen? ik kan wellicht een antenne van maximaal 1 of 1,5 meter op het dakkapel zetten, maar is dat genoeg?
 12. @wiskers Ik heb hem nog even uit het stof gehaald en een paar fototjes gemaakt. Het betreft een Midland Alan 78 Plus Multi, en ik zie net dat die nu 100 euro kost op internet, goede deal voor 5 euro op de koninginnemarkt haha! Hier de foto's:
 13. Ook ik heb een 27Mc liggen. Ik heb alleen nog geen antenne en ben een totale noob op het gebied van amateurradio. Ik ben omgeving Utrecht trouwens, en wil dus graag jullie gat op de kaart invullen
 14. Ik ben jullie misgelopen denk ik, maar dat is oke, ben er volgende keer wel iig weer bij!
 15. Sorry jongens ik kan er pas rond 2 uur zijn, zie jullie hopelijk dan wel!
 16. Dus aanstaande zondag he? Gaat het nog gewoon door?
 17. Haha ik denk dat gelijk een garagebox zou gaan huren als dit mogelijk zou zijn in Nederland
 18. Ja inderdaad, naast de lage prijs en de stevigheid van de tas is dat zeker een mooie eigenschap
 19. Ik heb een Ghillie Kettle met accessoireset om er op te bakken en te koken waar ik erg over te spreken ben
 20. Fuck moet naar de EHBO! =/ Ik luister 'm later wel terug als het kan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...