Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

joepen

Lid
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over joepen

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oss
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Sorry maar ik stop te reageren. Op de berichten over fukushima. Want ik ga toch. Zo'n event met 30000 mensen zal echt wel veilig zijn. Want jullie informatie is veelal gebaseerd op site van onruststokers en opstokers. Want jullie weten niet wat het betekent voor mij
 2. Ja wij zitten nu in een heel laag seismetisch gebied. En ons gebied ligt 1200 km van fukushima. En voor de organisatie in Japan. Is veiligheid een grote zaak.en scoutIng is een gerespecteerde organisatie die al heel lang bestaat.en het moet wel veilig zijn anders laten ze je wel niet gaan. Zoals ik zei scouting is een zeer gerespecteerde organisatie.
 3. ja zo'n wereldjamboree is heel belangrijk voor mij. jullie weten niet wat het betekent voor mij.
 4. sorry ik ga toch als het tegen die tijd nog niet is ingestort dan gebeurt ook niet. en het zou best kunnen gebeuren maar ik schat de kans dat het precies in die drie weken gebeurt. heel erg klein.
 5. voor de liefhebbers: wisten jullie dat in zomer 2015 de wereld jamboree in japan is gepland. ik doe daar zelf aan mee dat is een event met 30000 scoutingleden op een plek voor anderhalve week.
 6. joepen

  Messencollectie

  Ik denk in ieder geval de mora aan mijn riem en de tweede dolk in mijn tas en de hamer aan mijn riem zit een goeide zaag aan. En de opinel en de victorinox
 7. joepen

  Messencollectie

  Hoe kom ik bij die groep
 8. joepen

  Messencollectie

  Ik zat mijn messen schoontemaken zoals ik maandelijks doe. en wat rond te neuzen op preppers.nl en ik zag dat nog niemand hun messencollectie gepost heeft. meschien zit er een reden achter meschien ook niet maar hier post ik mijn collectie (niet zo groot ben ook nog maar 15 maar krijg er binnenkort 2 bij) ik hoop veel van jullie collectie te zien zo niet helaas dan.[ATTACH=CONFIG]6227[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6227[/ATTACH]
×
×
 • Nieuwe aanmaken...