Ga naar inhoud

joepen

Lid
 • Aantal items

  65
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  oss
 • Nieuwsbrief
  Ja

joepen's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

10

Community reputatie

 1. Sorry maar ik stop te reageren. Op de berichten over fukushima. Want ik ga toch. Zo'n event met 30000 mensen zal echt wel veilig zijn. Want jullie informatie is veelal gebaseerd op site van onruststokers en opstokers. Want jullie weten niet wat het betekent voor mij
 2. Ja wij zitten nu in een heel laag seismetisch gebied. En ons gebied ligt 1200 km van fukushima. En voor de organisatie in Japan. Is veiligheid een grote zaak.en scoutIng is een gerespecteerde organisatie die al heel lang bestaat.en het moet wel veilig zijn anders laten ze je wel niet gaan. Zoals ik zei scouting is een zeer gerespecteerde organisatie.
 3. ja zo'n wereldjamboree is heel belangrijk voor mij. jullie weten niet wat het betekent voor mij.
 4. sorry ik ga toch als het tegen die tijd nog niet is ingestort dan gebeurt ook niet. en het zou best kunnen gebeuren maar ik schat de kans dat het precies in die drie weken gebeurt. heel erg klein.
 5. voor de liefhebbers: wisten jullie dat in zomer 2015 de wereld jamboree in japan is gepland. ik doe daar zelf aan mee dat is een event met 30000 scoutingleden op een plek voor anderhalve week.
 6. joepen

  Messencollectie

  Ik denk in ieder geval de mora aan mijn riem en de tweede dolk in mijn tas en de hamer aan mijn riem zit een goeide zaag aan. En de opinel en de victorinox
 7. joepen

  Messencollectie

  Hoe kom ik bij die groep
 8. joepen

  Messencollectie

  Ik zat mijn messen schoontemaken zoals ik maandelijks doe. en wat rond te neuzen op preppers.nl en ik zag dat nog niemand hun messencollectie gepost heeft. meschien zit er een reden achter meschien ook niet maar hier post ik mijn collectie (niet zo groot ben ook nog maar 15 maar krijg er binnenkort 2 bij) ik hoop veel van jullie collectie te zien zo niet helaas dan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...