Ga naar inhoud

Annelies078

Lid
 • Items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  zuid holland
 • Interesses
  Simpel leven, wilde planten

Annelies078's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

24

Reputatie

 1. Wat ik dus las op die site was dat micro-expressies niet te onderdrukken zijn. Natuurlijk als je iemand met een persoonlijkheids stoornis voor je hebt zal diegene geen schuldgevoel of iets dergelijks tonen simpelweg omdat diegene dat gevoel niet heeft. Maar voor de meesten mensen werkt het wel en ik heb me al ingeschreven voor een workshop eind deze maand, omdat ik er van mezelf nog niet zoveel vertrouwen in heb dat ik mensen goed kan beoordelen in korte tijd. Natuurlijk zijn er hier mensen met jaren ervaringen met verschillende mensen maar in mijn beroep en leven heb ik dit niet veel kunnen trainen. Dus als er meer mensen zijn die zon training/workshop interessant vinden, hier kun je je inschrijven: http://www.oldeboom.nl/html/inschrijving.html
 2. In een situatie waarin je mensen goed wilt kunnen beoordelen (bijvoorbeeld of ze liegen en of ze oprecht zijn of iets achterhouden) kan het van pas komen om lichaamstaal en gezichts uitdrukkingen goed te kunnen interpreteren. Dit is natuurlijk vrij belangerijk om te kunnen als je gaat kiezen wie op jouw hulp kan rekenen als er poep in de ventilator geraakt. Je kunt er tegenwoordig in nederland ook workshops en trainingen in volgen deze site heb ik gevonden misschien zijn hier meer mensen die het interessant vinden... http://www.oldeboom.nl/ Om te kijken hoe het werkt kun je de serie Lie to me googelen dat gaat over een politie team wat die technieken gebruikt.
 3. Nou voorlopig zijn jullie degenen die consequent alles uit zn verband lopen te trekken, ik vertel iets uit eigen ervaring en die van een ander, er word om een link gevraagd omdat het kennelijk niet genoeg is als ik het uit betrouwbare bron gehoord heb. (officiele jager uit een jagers familie) Geef ik die link en dan word er gedaan alsof dat mijn bron is... LEZEN is ook een kunst en omdat er hier op het moment alleen met modder gesmeten word laat ik jullie lekker verder met jullie eigen gelul want naar n ander luisteren valt niet onder jullie skills duidelijk, jammer hoor.
 4. @Greener Ik heb het artikel nieteens gelezen heb gewoon het eerste beste artikel erover van internet geplukt omdat jij betwijfelde of mijn verhaal waar was en graag een link wilde. Dus dat was alleen het bewijs dat er wel degelijk meer mensen vanaf weten en dat het in het nieuws is geweest. Als je gaat googlen vind je waarschijnlijk veel betere en recentere artikelen maar ik vond dit volstaan. Je kunt wel conclusies uit mijn verhaal gaan trekken die lekker dom klinken maar er staat duidelijk NIET ALTIJD SLECHT en niet GOED. En het is niet de natuur die ik niet goed vind werken maar juist de mens die ik verkeerd vind handelen, ik dacht toch dat ik daarin duidelijk was.
 5. De natuur zijn eigen werk laten doen... hoe kan dat nou zonder natuurlijke vijanden? Zonder bemoeienis van mensen, maar wie hebben die herten enzo daar dan gebracht en de hekken eromheen gezet? Mensen! Dat vind ik niet het werk van de natuur hoor als er dan overpopulatie onstaat en er honderden dieren sterven. Ik heb een paar weken geleden nog een vriend van me (jager van beroep) gesproken die daar zelf nog n hert dood heeft gemaakt omdat ie aan het sterven was. Hij vertelde dit verhaal zo aan mij zoals ik het in mn eerste post heb gezet. Ook dat er nu bijna alleen nog maar kraaien zijn en vroeger veel meer andere vogels. Ik ben er inderdaad al 2 jaar niet meer geweest maar toen ik daar was was het lente en de bomen waren echt overal op hert-hoogte kaalgevroten. De rijks overheid heeft niet voor niets besloten het beleid aan te passen dit jaar. http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&ved=0CDoQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.rijksoverheid.nl%2Fbestanden%2Fdocumenten-en-publicaties%2Frapporten%2F2012%2F05%2F31%2Feerste-jaarrapportage-implementatie-icmo-2%2Feerste-jaarrapportage-implementatie-icmo-2.pdf&ei=hhDLUOu1Kem-0QXV-IGgDA&usg=AFQjCNGegVYjA8P2xcNhP8IQxKnfv1hKvQ Dat doen ze heus niet omdat het er zo rooskleurig aan toeging de afgelopen jaren! Maar wat ik eigenlijk gewoon wilde zeggen met dit verhaal, is dat het niet altijd slecht is als er dieren illegaal geschoten worden. Op sommige plekken zijn er gewoon teveel en kunnen de jagers van staatsbosbeheer ze niet schieten ivm met regeltjes en politieke discussies.
 6. Je suggereerd hiermee dus dat het niet op het nieuws is geweest en dus niet waar is? Dat valt me nou n beetje tegen van een prepper... het is wel in de publiciteit geweest hoor maar mensen blijven de nieuwe bril van frans bouwer nu eenmaal belangerijker vinden. http://www.piepvandaag.nl/verzoek-tot-strafvervolging-staatsbosbeheer/
 7. Ik denk dat dit illegaal afschieten van dieren te maken heeft met de bizarre situaties die op sommige plekken in nederland voorkomen. De afgelopen paar jaar word op een hele kromme zogenaamd diervriendelijke manier de natuur "beheerd" in NL. Men neme een mooi gebied, zette er een hoog hek omheen,m planten er wat planten en dieren in (ja herten die zijn leuk!) en noemen het NATUURGEBIED. Nee je mag de herten niet schieten zegt de partij voor de dieren, das zielig. En wolven of lynxen horen niet in nederland, veul te gevaarlijk. Met als resultaat dat die 500 herten nu 5000 herten zijn en de arme beesten van gekkigheid tegen de hekken aanlopen! Alle bomen zijn er inmiddels kaalgevroten en er hangt de stank van rottende lijken. De door honger verzwakte dieren komen vast te zitten in moeras gebied waardoor het water besmet raakt. Die vroeger mooie natuurgebieden zijn niets anders dan een belachelijk dierenhok waar de dieren niet verzorgd of gevoerd worden. Veel jagers en natuur liefhebbers kunnen het niet aanzien en maken ze af. Meestal nieteens voor het vlees of de huid want dat is van inferieure kwaliteit, gewoon uit normaal gezond verstand en dierenliefde.
 8. Das misschien in theorie zo, maar ik weet uit ervaring dat je best n dag of drie alleen pindakaas kunt eten zonder er last van te krijgen... k had vroeger nog wel eens al mn geld in de eerste week vd maand opgemaakt
 9. Ik weet de juiste dosering en waarvoor het werkt omdat ik het van de dokter heb gehad met gebruiksaanwijzing erbij, en gewoon 1 pil per dag geld voor zowel n oorontsteking als voor n ontstoken teen nagel, dat heb ik er expres nog bijgevraagd. Alleen met n longontsteking blijf je langer slikken. En omdat ik vroeger weleens eerder deze antibiotica heb gehad weet ik dat ik niet alergisch ben. Mocht ik het aan iemand anders willen geven dan vraag ik het en als ze het niet weten mogen ze kiezen of ze het willen mn vriendin heeft weleens n alergische reactie op n kuurtje gehad en dat waren jeukende bultjes op dr huid, ik zou t wel weten als ik moest kiezen tussen wondkoorts of bultjes! Dat vissenspul heb ik niet en ga ik ook niet halen want ik heb nu het echte spul al. Maargoed ik begrijp nu dat mensen een beetje huiverig zijn voor antibiotica's. En dat is misschien ook wel goed. Ik neem alleen graag het risico mocht het ooit nodig zijn! Kun je ook eipoeder kopen? Dat lijkt me handig weet je ook waar? Behalve viswinkels dan
 10. @Zanshin : ik zou het ook alleen gebruiken bij het ontsteken en niet genezen van bv grote wonden of bv bij een longontsteking waar iemand aan onderdoor dreigt te gaan. Ben er zelf ook geen fan van en je lichaam geneest met wat kruidenhulp vaak vanzelf maar antibiotica kan levens redden!
 11. Ik zie maar weinig mensen die penicilline/antibiotica hebben. Ben ik nou de enige die zo gek is geweest om een maand met n dubbele oorontsteking te blijven lopen om kuurtjes te krijgen? Nadat ik op die manier 3 antibioticakuurtjes had verkregen (de oorontsteking is vanzelf overgegaan) zag ik op DDP dat je de antibiotica voor vissen kunt gebruiken en dat is vrij verkrijgbaar! Ik vond het n goeie tip maar heb het nog bij niemand gezien!
 12. Ik zou eerst met veel genoegen en een beetje irritatie mijn "ziejewel"-preek houden, daarna iedereen uitschelden omdat ze niet geluisterd hebben naar mijn eerdere tips, en vervolgens binnen laten om te kijken waarmee ik kan helpen Maar als ik weg ga laat ik mn familie achter, ze zijn niet in de conditie en hebben niet de kennis om ook maar iets meer te zijn dan een blok aan mn been. Daar ga ik wel n traantje om laten maarja dan hadden ze me maar serieuzer moeten nemen. Ik ben blij dat er hier meerder mensen zijn die er zo over denken ik vond mezelf al erg wreed toen ik dat had besloten.
 13. Ik begreep inderdaad al dat het bij jou vanuit een boek kwam wat je had gelezen maar als newby op het forum wist ik inderdaad niets over de waarschuwing vooraf en ik dacht omdat er zoveel nieuwelingen komen elke dag, wel even de moeite van t vermelden waard.
 14. Alleen wel een beetje riskant om dit zo als feit neer te zetten, aangezien de signatuurleer voor een groot gedeelte niet bleek te kloppen. Hoewel het natuurlijk wel interessant is bij de gevallen waarbij het wel klopt. Maar iemand die dit zo leest zou dus niets vermoedend n bepaalde kleur plant tot zich gaan nemen tegen een bepaalde kwaal, en dat kan echt gevaarlijk zijn. Ik weet niet hoeveel planten kennis de gemiddelde prepper heeft maar voor de nieuwe enthousiastelingen moet wel gezegd worden dat geneeskrachtige planten giftig zijn bij verkeerd gebruik! Verder: Superveel interessante info!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...