Ga naar inhoud

Range

Lid niveau 2
 • Items

  2021
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Range

 1. Afgezien van het één wiel of twee wiel ontwerp is dit wel een ontzettend slim transport middeltje. Ook als de stroom meer dan een week of 2 weg is, transport is noodzakelijk. En met zo'n ding als deze kun je een rantsoen voor een groep makkelijk meenemen. Uiteraard heb je nog altijd ezels en paarden, maar dit is een goed (menselijke) alternatief ^^
 2. Range

  Kippen

  goed bezig! 1 van de beste investeringen die je kan doen !
 3. Ik word ook rustig van volle pakken rijst xD! /Ontopic, wat @Aalawok zegt ben ik ook wel benieuwd naar!
 4. Hahaha, fantastisch xD! Edit: Te goed om te laten liggen. Bij deze! https://www.facebook.com/preptalk2015/photos/a.1705194086374023.1073741828.1698650530361712/1801832560043508/?type=3&theater
 5. Allereerst hartelijk dank aan allen voor het bekijken van het filmpje. Het was hartstikke leuk met @Communicator. Een gedreven man. Ik heb er vertrouwen in dat stormgloren een heel eind zal komen en als de mensen hier het zouden willen verspreiden (al dan niet mond op mond) dan wordt dat enorm gewaardeerd. Klopt! Ik had het gelezen, ook een mooie review! We hebben het heel kort / basis gehouden deze keer en moet ook eerder gezien worden als een 'snelle kennismaking' met het product. Er wordt nagedacht om een meer 'in-depth' video over deze prepzalf te maken. Maar dat is een verhaal voor later. Man, we zijn hartstikke geëmancipeerd, hahahaha xD! Zullen we samen eens gaan babbelen over cremes xD? Jup en het mooiste is, ik heb er geen last van want ik zie dat ding niet dus kijk ik ook niet vreemd xD! Nah, het is vooral heel functioneel want je hebt je handen vrij als je ergens mee bezig bent. Dit was gedaan wegens gebrek aan een schouderband. Zodra die binnen is film ik ook liever vanuit mijn schouder. Maar het geeft interessante shots. Hartelijk dank ^^! Jazeker komen die er. De backlog staat vol met ideeën (genoeg om nog jaren bezig te zijn). Communicator wil Stromgloren naar een hoger (lees: professioneler) niveau brengen zoals andere Youtube vloggers. Datzelfde heb ik met Preptalk.
 6. Ik ben ook wel benieuwd naar het antwoord op de vragen van @Aalawok
 7. Persoonlijk vind ik het een goed uitgangspunt dat je uitgaat in het goede van de mens. Het grootste gevaar zit niet in hongerige anderen, het zit in de verbitterheid en wantrouwen die je uitstraalt.
 8. We kunnen dat beter via PM bespreken. Complexe materie ^^
 9. 1. Naiëf is in vele vormen. Geloof je niet in dat de overheid voor alles kan zorgen of ga je compleet off-grid en vertrouw je niks en niemand meer. 2. Mensen met teveel Karma gevoel, leg eens uit 3. En de mensen die denken dat het niet gebeurd is zoals ik in mijn werk zeg de 'downloaders van muziek'. Die kun je niet makkelijk op andere gedachten brengen want die denken dat het niet gebeurd. Focus juist op mensen die wel naarstig op zoek zijn naar antwoorden .
 10. Vast, maar is het je al die energie wel waard? Hoe groot is de kans dat jij de persoon wakker schudt die in eerste instantie van plan was om je huis te plunderen?
 11. @frans81 Ik snap dat je even stoom wil afblazen ! Blijf fanatiek en alert !
 12. Jup, ook een goeie! Zucht... je had je een hoop typwerk kunnen besparen. De hele reden waarom dit topic bestaat is vanwege die rare snuiter die tegen je zei 'als de nood aan de man is dan zijn er geen wetten' en daar baseer ik mijn antwoord ook op i.v.m. de context. Letsel is onderdeel van het inbrekers risico, punt uit. Denk jij maar nog eventjes fijn terug aan anno 2013 toen de overheid overal goed voor was dan kijk ik naar overheid 2020 die haar handen van al haar plichten aftrekt en het volk aan het lot overlaat. Politie moedigt juist aan om zoveel mogelijk maatregelen te nemen om diefstal te ontmoedigen. Die Postbus 51 campagnes zijn er niet voor niets. En hoe minder aangifte er 'hoeft' gedaan te worden, hoe minder hoog de werkdruk voor die onderbetaalde ambtenaren. Lijkt mij een win-win. Edit: Ik ben geen voorstander van geweld maar laten we wel even realistisch blijven. Inbrekers doen exact datgene wat hun omschrijft, inbreken/stelen/dat wat god en 7 miljard mensen verachten, het is geen gvd nog an toe geen thee kransje! Die inbrekers zien het zo: 'zij of jij'. Ik geef je een halve seconde om een beslissing te maken want dan zijn wapens al getrokken. En reken maar dat ik vecht. Ik heb een leven en dat laat ik mij niet afnemen door een halve zool.
 13. Het zinnetje 'als de nood aan de man is dan zijn er geen wetten' werkt twee kanten op hé. Compleet lamlendig worden geslagen als dief valt tegenwoordig onder het 'inbrekersrisico' of 'risico' van het vak en daar vallen plunderaars bij mij ook onder want je kan niet plunderen zonder eerst in te breken. Verder, naarmate je zoveel waarde in huis hebt dat plunderaars het op je gaan voorzien dan heb je al zoals die vreemde snuiter zei 'kapitalen' uitgegeven. Ik neem aan dat toch een aanzienlijk daarvan wordt beschermd op een zodanige manier dat het op zijn minst gelegenheid plunderaars geen kans geeft. En zo wel, er zijn voldoende mogelijkheden om je op (geheel legale) manier te beschermen indien nodig.
 14. @Koning123, ik denk dat men je daar vast antwoord op wil geven als jij je eerst even voorstelt in de voorstelplek op het forum. Verder leuk bedrijfsconcept!
 15. Dit is je oplossing @walrus Verder naar mijn eerlijke mening zijn dat heftige allergische symtomen. Sure, allergie. Maar dit neigt naar een ernstige ziekte met hoeveelheid dingen die je niet mag eten.
 16. @loper, Ik moet @martin wel gelijk geven in dit stuk. Dit is niet volledig verwoord. Ik begrijp dat je ruimte te kort komt in de poll maar daarom had ik je TS bericht wel iets voller geschreven verwacht. Op zijn minst met een legenda van elk standpunt. Ook ik ben de correlatie ietwat zoek op pol keuzes. Daarnaast over het 'concept'. Er is tegenwoordig meer ruimte voor dwaling op het forum dan vroeger want er is over (ik denk bijna) elk prep onderwerp wel iets benoemd/geschreven wat echt tot de 'core' van preppen kan worden beschouwd. Daarbij het vermelden waard dat dit ook nog eens verdomd goede posts zijn! Afijn het forumleven gaat door en zo dus ook alle grenzen waardoor het vaag is wat nu wel en wat niet bij de 'core' van preppen hoort. Succes met je topic !
 17. Haha prachtige uitspraak, mijn dag begint lekker zo ^^!
 18. geïnspireerd op dat onderwerp is ook een indiër: http://mitticool.com/ Goed artikel @Erny!
 19. En ondanks dat je eindgebruiker bent, petje af kerel, sodeknetter!
 20. Nope dat ben ik niet. Echter werkt de maca wortel voor veel dingen die niet alleen tot de vrouwen zijn toebedeeld ! @Erny, klopt, maar ik ben Nederlander. Dan zoek ik opties om het goedkoper te krijgen zonder op kwaliteit in te boeten hahaha
 21. @Longmen, jazeker! Zou je mij een PM willen sturen ? Edit, ik zie dat mijn timing wel wat laat is
×
×
 • Nieuwe aanmaken...