Ga naar inhoud

Lovetea

Lid niveau 2
 • Items

  484
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Lovetea's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

243

Reputatie

 1. Oh komt er een Iron sky 2??Geweldig! Zo een slechte film dat hij juist weer erg leuk is whahaha.
 2. Mijn BOB check ik om de 3 maanden na. En niet voor de houdbaarheidproducten maar meer omdat ik het heel ontspannend vindt om alles eruit te halen en weer wat toe te voegen. En de kinderen ''overhoor'' ik dan ook waarvoor de producten enzo voor wordt gebruikt ect.
 3. Ik heb ze ook van de Ikea,maar die zwarte zijn van binnen niet vierkant wat lastig inpakken is. Ik heb ze wel en ze kunnen wat hebben maar niet meer dan van de Action of de dure curver. Ik vind de kwaliteit ook al tegenvallen van Curver. Maar In Amerika zie ik altijd van die hele mooie grote opbergbakken,weet iemand of ze misschien ook ergen sop internet of gewoon in de winkel te koop zijn??
 4. nee, maar gaat men hier op het forum kijken zie je meteen het gezeik over flessen water..*facepalm* Serieus mensen??serieus?? Het gaat erom dat men water in huis heeft! En dan gaat men zelf nadenken en wie weet een paar mede preppers erbij... Ik vindt het een mooi artikel!
 5. Ik ben gek op roze koeken maar daar zit ook insecten zooi in...aacchh ik vind het nog steeds lekker. Maar gevulde koeken lust ik alleen zelfgemaakte:o
 6. Ik heb twee kinderBOB's,ik zal morgen de antwoorden op je vragen geven zoals ik het heb aangepakt (heb nu even te weinig tijd om uitgebreid te beantwoorden)
 7. Hè chips,ik was vanmiddag nog bij de boekhandel.....morgen maar weer even er langs gaan en dat het tijdschriftenrek aan dacht geven
 8. Uggs........zijn ugh! smerige dingen,als je ziet hoe door gezakt sommige zijn en het zijn gewoon soort sloffen die surfers gebruikte op het strand voor de koude voetjes niet eens bedoeld als schoenen.
 9. ik zit hem nu te kijken en ben bijna bij de laatste aflevring van dit seizoen. leuk zit ook zo nu en dan leuke humor in(net als met die liberty bel hahaa) voor de rest haalt het niet bij TWD.....maar goed ik ben ook een huge fan van TWD:D
 10. Ik loop er ook iedere keer weer tegenaan..zo van ''heb ik genoeg?' Ik prep nu voor 6 maanden maar gisteren telling gedaan maar ik zal vanmiddag echt wat bij moeten halen. Wat gaat het hard! En vooral wcpapier en op dit moment tisseus(jippie eerste verkoudheid van het seizoen:p).
 11. Dat heb ik ook gehad en een zeepje erbij,nou ik sprong een gat in de lucht want het was mijn favoriete geur. ik ben zeer tevreden over onze webshop en het lijstje ligt alweer klaar
 12. Wat een leuke blog! Ik zit met plezier te lezen:D
 13. Bij ons komt het 2,5 meter hoog. Gelukkig zit ik wel bij hoge grond,dus (als we op tijd waarschuwing krijgen) het vee hogerop drijven.
 14. Kip zoetzuur heb ik ook altijd in huis. Mijn man is ook erg kieskeurig maar deze vindt hij heerlijk. Als ik ziek ben pakt hij het altijd alleen mijn kinderen vinden het niks,die eten liever een boterham met gebakken ei.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...