Ga naar inhoud

Lovetea

Lid niveau 2
 • Aantal items

  484
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Lovetea's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

243

Community reputatie

 1. bestaan er wel andere forums? Ik ken er maar 1 andere,die al tijden niet zo actief is en wil wel graag eentje die actief is en net zo leerzaam als hier
 2. waarom meteen sluiten?! Waarom niet eerst kijken of er iemand de boel wilt overnemen?!! En wat gebeurt er met de prepshop?? Om heel eerlijk te zijn snap ik het niet,sommige misschien wel maar in alle jaren dat ik op forums hang wordt er eerst naar een vervanger gezocht inplaats meteen de stekker eruit trekken. Ik ben niet goed met computers anders wist ik het wel..
 3. Oh komt er een Iron sky 2??Geweldig! Zo een slechte film dat hij juist weer erg leuk is whahaha.
 4. Mijn BOB check ik om de 3 maanden na. En niet voor de houdbaarheidproducten maar meer omdat ik het heel ontspannend vindt om alles eruit te halen en weer wat toe te voegen. En de kinderen ''overhoor'' ik dan ook waarvoor de producten enzo voor wordt gebruikt ect.
 5. Ik heb ze ook van de Ikea,maar die zwarte zijn van binnen niet vierkant wat lastig inpakken is. Ik heb ze wel en ze kunnen wat hebben maar niet meer dan van de Action of de dure curver. Ik vind de kwaliteit ook al tegenvallen van Curver. Maar In Amerika zie ik altijd van die hele mooie grote opbergbakken,weet iemand of ze misschien ook ergen sop internet of gewoon in de winkel te koop zijn??
 6. nee, maar gaat men hier op het forum kijken zie je meteen het gezeik over flessen water..*facepalm* Serieus mensen??serieus?? Het gaat erom dat men water in huis heeft! En dan gaat men zelf nadenken en wie weet een paar mede preppers erbij... Ik vindt het een mooi artikel!
 7. Ik ben gek op roze koeken maar daar zit ook insecten zooi in...aacchh ik vind het nog steeds lekker. Maar gevulde koeken lust ik alleen zelfgemaakte:o
 8. Ik heb twee kinderBOB's,ik zal morgen de antwoorden op je vragen geven zoals ik het heb aangepakt (heb nu even te weinig tijd om uitgebreid te beantwoorden)
 9. Hè chips,ik was vanmiddag nog bij de boekhandel.....morgen maar weer even er langs gaan en dat het tijdschriftenrek aan dacht geven
 10. Uggs........zijn ugh! smerige dingen,als je ziet hoe door gezakt sommige zijn en het zijn gewoon soort sloffen die surfers gebruikte op het strand voor de koude voetjes niet eens bedoeld als schoenen.
 11. Hier waait en soms redelijk hard met wat stortbui erbij. De haan waaide net uit de boom,hij mopperde hevig maar ik heb hem in het kippenhok geduwd. Voor de rest is alles nu nog rustig.
 12. ik zit hem nu te kijken en ben bijna bij de laatste aflevring van dit seizoen. leuk zit ook zo nu en dan leuke humor in(net als met die liberty bel hahaa) voor de rest haalt het niet bij TWD.....maar goed ik ben ook een huge fan van TWD:D
 13. Pff de reacties van een vrouw onder het artikel....egoisten noemt ze hun...waarom? Omdat hun zich netjes voorbereiden en niet gaan plunderen als de shit uitbreekt?? Omdat ze zorgen dat er eten en drinken is voor hun kinderen?? Volgens mij is mevrouw jaloers omdat zij er niet aan gedacht heeft om zich voor te bereiden...........
 14. Ik loop er ook iedere keer weer tegenaan..zo van ''heb ik genoeg?' Ik prep nu voor 6 maanden maar gisteren telling gedaan maar ik zal vanmiddag echt wat bij moeten halen. Wat gaat het hard! En vooral wcpapier en op dit moment tisseus(jippie eerste verkoudheid van het seizoen:p).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...