Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Lovetea

Lid
 • Aantal items

  484
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

243 Uitstekend

2 Volgers

Over Lovetea

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. bestaan er wel andere forums? Ik ken er maar 1 andere,die al tijden niet zo actief is en wil wel graag eentje die actief is en net zo leerzaam als hier
 2. waarom meteen sluiten?! Waarom niet eerst kijken of er iemand de boel wilt overnemen?!! En wat gebeurt er met de prepshop?? Om heel eerlijk te zijn snap ik het niet,sommige misschien wel maar in alle jaren dat ik op forums hang wordt er eerst naar een vervanger gezocht inplaats meteen de stekker eruit trekken. Ik ben niet goed met computers anders wist ik het wel..
 3. Oh komt er een Iron sky 2??Geweldig! Zo een slechte film dat hij juist weer erg leuk is whahaha.
 4. Mijn BOB check ik om de 3 maanden na. En niet voor de houdbaarheidproducten maar meer omdat ik het heel ontspannend vindt om alles eruit te halen en weer wat toe te voegen. En de kinderen ''overhoor'' ik dan ook waarvoor de producten enzo voor wordt gebruikt ect.
 5. Sinds mijn zwangerschapen kan ik niet tegen de geur van bloed whahaa...echt serieus dan sta ik eerst mijn maag leeg te gooien anders kan ik het ook niet. Maar met vaprorub onder de neus lukt het me voortaan weer. Maar ik ga het met mijn man overleggen,alleen wat willen jullie leren slachten..kip/konijn/gans??? En ook het doodmaken of gewoon echt hoe je het beste kan schoonmaken?
 6. Tijdens de prepper meeting op de Veluwe heb ik een aantal keer genoemd dat als men wou ze bij mij op het bedrijf desnoods het slachten kunnen zien en leren,maar kreeg geen reactie. Jammer maar bod staat nog open maar moet dan mijn man wel vragen of hij nog mee wilt doen. Wij zijn niet de beste maar desnoods kan ik een medejager vragen mee te helpen die zeer ervaren is in van alles slachten.
 7. Ik heb ze ook van de Ikea,maar die zwarte zijn van binnen niet vierkant wat lastig inpakken is. Ik heb ze wel en ze kunnen wat hebben maar niet meer dan van de Action of de dure curver. Ik vind de kwaliteit ook al tegenvallen van Curver. Maar In Amerika zie ik altijd van die hele mooie grote opbergbakken,weet iemand of ze misschien ook ergen sop internet of gewoon in de winkel te koop zijn??
 8. nee, maar gaat men hier op het forum kijken zie je meteen het gezeik over flessen water..*facepalm* Serieus mensen??serieus?? Het gaat erom dat men water in huis heeft! En dan gaat men zelf nadenken en wie weet een paar mede preppers erbij... Ik vindt het een mooi artikel!
 9. Groeihoromen?Antibotica? en jij gelooft zeker nog steeds in kistkalveren?? bij deze nodig je per direct uit om bij mij op het bedrijf te komen kijken,Wij melken 75 melkkoeien en je mag in onze adminstratie en al kijken...wedden dat ik als mens meer antibotica dan de koe/varken/kip tegenwoordig. Als je wilt schoppen pak de consument aan en de fabrieken want daar gaat het meest mis.
 10. Geen bunker,woonachtig in Gelderland..Intervieuw oke maar niet in beeld en zo anoniem mogelijk
 11. Nou wees maar niet bang want deze bioindustrie melkveehoudster is goed voor haar vee hoor:) Ach het grommel met voedsel zo oud als het oudste beroep zei ooit iemand tegen mij. Zelf ben ik het er ook niet mee eens hoor hoe vaak er wat geklungeld met voedsel maar wat doe je er tegen?? Bio spul? Word ook vrolijk mee gerommeld hoor..het beste is alles zelf verwerken maar wat een werk en ik ben zelf niet bang voor een schildluisje in mijn eten.
 12. Ik ben gek op roze koeken maar daar zit ook insecten zooi in...aacchh ik vind het nog steeds lekker. Maar gevulde koeken lust ik alleen zelfgemaakte:o
 13. Ik heb twee kinderBOB's,ik zal morgen de antwoorden op je vragen geven zoals ik het heb aangepakt (heb nu even te weinig tijd om uitgebreid te beantwoorden)
 14. Hè chips,ik was vanmiddag nog bij de boekhandel.....morgen maar weer even er langs gaan en dat het tijdschriftenrek aan dacht geven
×
×
 • Nieuwe aanmaken...