Ga naar inhoud

Coco

Lid
 • Items

  116
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Thuis, waar anders?
 • Nieuwsbrief
  Ja

Coco's prestaties

Survivor

Survivor (4/11)

19

Reputatie

 1. Mijn excuus! Ik heb dat niet gezien, dat het al eerder besproken was, @AWOL.
 2. Dit kwam ik tegen op internet, Toch wel heel handig om te weten dat je een blik kan open met alleen je handen! Jep je leest het goed, totaal geen gereedschap, maar alleen maar je handen. Zie dit filmpje:
 3. Coco

  De ideale BOL...

  Gefeliciteerd met je 1000ste post!! Op naar de 2000! And keep up the good posts
 4. Super, ik ga het binnenkort eens uitproberen
 5. Hoe werkt dat dan? Gist voeren en/of vermeerderen? lijkt me interessant om dat zelf ook te kunnen.
 6. Je maakt er wel nachtwerk van zeg, respect, ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.
 7. Ik ben getrouwd met mijn iPhone. Ik zou niks anders meer meer willen. Maar stel er komt een EMP en ik kom het toevallig van te voren te weten, als ik mijn telefoon in een doek of stuk rubber rol en daarna omwikkeld met meerdere lagen aluminium, zal mijn iPhone het dan over leven?
 8. Ik wil geen Windows meer hoor. Maar ik ga hem morgen downloaden en ook eens uit proberen.
 9. Goede post!! Alleen ik kan geen van de programma's downloaden, ik bezit namelijk een MacBook en alle programma's zijn voor Windows. Ik vond de eerste, freeXit, er goed uitzien. Maar helaas, ik ga verder zoeken.
 10. Maar dan moet ik alsnog zelf het uitzoek werk doen, en dat wil ik niet. Ik heb twee kantjes vol geschreven met de voorraad die ik heb met houdbaarheid datum en dat wil ik 1x invoeren en bij houden met de nieuwe gekochte spullen en dan dan wil ik excel de rest laten doen. Ik weet dat het kan, je kan namelijk excel dingen op volgorde laten zetten, ik weet alleen niet hoe je dat maakt.
 11. Helaas heb ik dus geen verstand van excel, ik kan wat simpele dingen, maar dit dus niet. Dus vandaar ook de vraag.
 12. Ik ben al maanden op zoek naar een excel document die naast het voorraad beheer ook de tht kan bij houden. Daarmee bedoel ik dat je dus een product invoert en daar bij ook de houdbaarheidsdatum kan invoeren en dat je dan in een andere tabblad kan kijken wat het eerst verloopt zodat je het op tijd kan gebruiken en weer kan aanvullen. Er bestaan al hele mooie lijsten die ook een boodschappenlijst creëert: http://preppers.nl/forum/threads/2185-Excel-Prepper-voorraad-beheer?highlight=Voorraad Maar ik zoek dus een lijst die ook iets met de thé datum doet. Wie kan mij hier mee helpen (of maken)? Groetjes Coco
 13. Beterschap met de kleine, niks vreselijker om aan te zien zijn kotsende kinderen.
 14. wow, wat een goede lijst. Hier ga ik eens mee aan de slag. Dank je!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...