Ga naar inhoud

Shadow

Lid
 • Aantal items

  479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Shadow's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

487

Community reputatie

 1. Wat denk je van de natuur zelf? Wat doet de natuur bij te grote dierenpopulaties en overbezette stallen? Denk eens aan vogelgriep, varkenspest, MKZ. Zijn wij mensen in basis niet ook gewoon dieren? Is dit ook niet gewoon ons Darwin-momentje van de 21ste eeuw? Even snel alle slechte genen uit de mix gooien en dan weer verder?
 2. Bedankt voor je link. Probleem is dat dat verkooppraatjes zijn, persoonlijk kan ik meer met gebruikerservaring.
 3. @ ScarletPimpernel: Zoals al meerderen aangegeven hebben: Een topic om jezelf voor te stellen (zoals je inmiddels al geplaatst hebt) wordt ten zeerste op prijs gesteld. Evenals de tip om eens rustig het forum door te lezen (met name de recente topics, niemand gaat van je verwachten dat je de tig-duizend posts vanaf het begin van A tot Z door gaat lezen), zodat je een algemeen beeld krijgt van wat de verschillende leden aan skills in huis hebben. Waar @Lindaja "dag buurman" zegt, zeg ik "Welkom Landgenoot" (als in landgenoot in het Brabantse Land ).
 4. @f150: Die satelliet-oplossing lijkt me wel heel interessant, zeker omdat satellieten semi-zelfstandig opereren vanuit de ruimte, in plaats van afhankelijk te zijn van stroomtoevoer en accu's en kabelnetwerken op de grond. Heb je daar ervaring mee?
 5. @FincaInSpanje: USB kabel van enkele tientallen meters? En daarmee de wifi-stick op diezelfde afstand van de van de G3/G4 module plaatsen? Heb je het bereik tot die G3/G4 module vergroot... Dat je het feitelijk verplaatst hebt, is bijzaak...
 6. Aanbieden om de beveiliging van de router van je buren te verbeteren, zodat je ongemerkt een tweede privé-netwerk voor jezelf erop open kunt zetten?
 7. Jij hebt alle tijd om te internetten, te twitteren over wat al die vrijgezellige preppers met die MILF doen wat jij niet mag doen...
 8. En het lullige is dat dat nu net niet mag... (In de showroom... )
 9. Net zo goed als sommige conspiracy theorists connecties zullen zien met het zowat gelijktijdige bezoek van de Spaanse koning aan Frankrijk en het neerstorten van het vliegtuig vlak bij de plaats Barcelonnette.
 10. Fiscale optimalisatie: Gouden en zilveren munten kopen en de nominale waarde hanteren als vermogen.
 11. En wat zeg je dan over situaties waar fietsers duidelijk fout zijn door de verkeersregels te overtreden (bijvoorbeeld geen voorrang verlenen) of zich door de meest krappe en onoverzichtelijke gaatjes proberen te wurmen? Of van automobilisten die met zo'n 100km/h tussen twee vrachtwagens door uitvoegen, direct op een stilstaande vrachtwagen knallen en daardaar terugkaatsen naar de snelweg, waar ze vervolgens door de vrachtwagen die ze net ingehaald hebben worden geschept? Zijn die vrachtwagenchauffeurs ook verantwoordelijk voor die ongelukken?
 12. Ach, dat valt nog mee... Ik dacht gisterochtend heel even dat het maandag was...
 13. @ghostwhiper: Kun je geen verborgen camera meenemen, dan kunnen we nog een keer lachen over hoe ze in het nauw gedreven worden...
 14. Ongetwijfeld zullen er vragen gesteld mogen worden, de vraag is of jouw vragen op prijs gesteld zullen worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...