Ga naar inhoud

Shadow

Lid
 • Aantal items

  479
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Shadow

 1. Wat denk je van de natuur zelf? Wat doet de natuur bij te grote dierenpopulaties en overbezette stallen? Denk eens aan vogelgriep, varkenspest, MKZ. Zijn wij mensen in basis niet ook gewoon dieren? Is dit ook niet gewoon ons Darwin-momentje van de 21ste eeuw? Even snel alle slechte genen uit de mix gooien en dan weer verder?
 2. Bedankt voor je link. Probleem is dat dat verkooppraatjes zijn, persoonlijk kan ik meer met gebruikerservaring.
 3. @ ScarletPimpernel: Zoals al meerderen aangegeven hebben: Een topic om jezelf voor te stellen (zoals je inmiddels al geplaatst hebt) wordt ten zeerste op prijs gesteld. Evenals de tip om eens rustig het forum door te lezen (met name de recente topics, niemand gaat van je verwachten dat je de tig-duizend posts vanaf het begin van A tot Z door gaat lezen), zodat je een algemeen beeld krijgt van wat de verschillende leden aan skills in huis hebben. Waar @Lindaja "dag buurman" zegt, zeg ik "Welkom Landgenoot" (als in landgenoot in het Brabantse Land ).
 4. @f150: Die satelliet-oplossing lijkt me wel heel interessant, zeker omdat satellieten semi-zelfstandig opereren vanuit de ruimte, in plaats van afhankelijk te zijn van stroomtoevoer en accu's en kabelnetwerken op de grond. Heb je daar ervaring mee?
 5. @FincaInSpanje: USB kabel van enkele tientallen meters? En daarmee de wifi-stick op diezelfde afstand van de van de G3/G4 module plaatsen? Heb je het bereik tot die G3/G4 module vergroot... Dat je het feitelijk verplaatst hebt, is bijzaak...
 6. Aanbieden om de beveiliging van de router van je buren te verbeteren, zodat je ongemerkt een tweede privé-netwerk voor jezelf erop open kunt zetten?
 7. Jij hebt alle tijd om te internetten, te twitteren over wat al die vrijgezellige preppers met die MILF doen wat jij niet mag doen...
 8. En het lullige is dat dat nu net niet mag... (In de showroom... )
 9. Heb je toevallig ook de goede link?
 10. Net zo goed als sommige conspiracy theorists connecties zullen zien met het zowat gelijktijdige bezoek van de Spaanse koning aan Frankrijk en het neerstorten van het vliegtuig vlak bij de plaats Barcelonnette.
 11. Fiscale optimalisatie: Gouden en zilveren munten kopen en de nominale waarde hanteren als vermogen.
 12. En wat zeg je dan over situaties waar fietsers duidelijk fout zijn door de verkeersregels te overtreden (bijvoorbeeld geen voorrang verlenen) of zich door de meest krappe en onoverzichtelijke gaatjes proberen te wurmen? Of van automobilisten die met zo'n 100km/h tussen twee vrachtwagens door uitvoegen, direct op een stilstaande vrachtwagen knallen en daardaar terugkaatsen naar de snelweg, waar ze vervolgens door de vrachtwagen die ze net ingehaald hebben worden geschept? Zijn die vrachtwagenchauffeurs ook verantwoordelijk voor die ongelukken?
 13. Ach, dat valt nog mee... Ik dacht gisterochtend heel even dat het maandag was...
 14. @ghostwhiper: Kun je geen verborgen camera meenemen, dan kunnen we nog een keer lachen over hoe ze in het nauw gedreven worden...
 15. Ongetwijfeld zullen er vragen gesteld mogen worden, de vraag is of jouw vragen op prijs gesteld zullen worden.
 16. Wellicht lang genoeg om wakker te worden van het geblaf van de honden en om de nodige speeltjes te pakken?
 17. @FincaInSpanje: Ik zit met hetzelfde probleem, even die bezem erdoorheen halen dus.
 18. Van mij mag alles ook over naar gelijkspanning, als ik op zonne-energie zou zitten. Volgens mij worden omzetverliezen juist vergroot, als mensen massaal overstappen naar zonnepanelen op het dak.
 19. Valt dat niet onder het kopje dwangarbeid, lijfstraf of marteling?
 20. Wat zouden ze hier nu mee willen zeggen? Iets van: "Schiet jij één van ons neer, dan zullen we het zuurverdiende geld dat je landgenoten aan belasting afdragen over de balk smijten". Misschien dat daarmee dreigen wel werkt, in tegenstelling tot de doodstraf (al dan niet met voorafgaand proces).
 21. Ik ben het ermee eens dat ongedwongen verandering makkelijker is dan gedwongen. Echter, het is de elite zelf die zich tot veranderen dwingt door hun huidige handelen. Daarnaast, het duurt niet lang meer voordat "de gewone man en de normale ondernemer" zover is dat het enige dat hij nog kan verliezen "niets" is. Het nageslacht kan de dupe worden, als ze de lessen van de huidige generaties niet ter harte nemen en proactief gaan werken aan verandering.
 22. Goedschiks of kwaadschiks zullen ze het toch moeten accepteren. De simpele reden hiervan is dat, verondersteld dat alle armen zo arm worden dat ze verhongeren, of zo onderdrukt worden dat ze "eruit stappen", ze niemand hebben om hun macht over uit te voeren. Dus ja, ook hun gedrag is ultiem zelfvernietigend, niet oneindig uitvoerbaar. Ja, er kan dan, als er geen armen meer zijn, een opsplitsing ontstaan binnen de elite: De rijke elite en de arme elite, de laatste hiervan die dan weer onderdrukt gaat worden à la voorgaande recept. Maar ook dat valt niet oneindig te herhalen, op een gegeven moment is er maar één persoon over, wat doet die dan?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...