Ga naar inhoud

CrossbowClan

Lid
 • Aantal items

  934
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Rotterdam
 • Interesses
  Momenteel alles wat direct en indirect te maken heeft met preppen en survival
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

CrossbowClan's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

696

Community reputatie

 1. @elloco999 dankje voor de tip. Als kerstcadeautjes heb ik al besloten de Woodstove + 2 L. Billy-kettle (3x) te kopen, waarmee mijn budget voor kerst wel zo'n beetje op is. Maar de Anker staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje.
 2. @hakin9 dankje voor de info. Ik zal me er eens in verdiepen.
 3. Dag hakin9, hoe wordt je bevoegd instructeur van de Hofs-methode? En mocht je eens een workshop geven hoe duur wordt dat dan? Gr. en suc6, Martin.
 4. Ik zoek al een tijdje de film "Au long de la riviere Fango" met Gerard Depardieu en Jeanne Moreau. Ik zoek een site vanwaar ik hem kan downloaden. Wie weet waar dat kan?
 5. Deze heb ik ook en is inderdaad een kwalitatief goede jas waarin je altijd droog blijft en waarmee ik het de laaatste winters niet koud heb gehad. Het enige nadeel van de jas is het aantal zakken. In de buitenjas zitten geen binnenzakken, je hebt alleen twee binnenzakken als ook het fleece-gedeelte erin zit... maar die kun je niet sluiten met een rits of knopen.
 6. Bedankt voor het onder de aandacht brengen van dit Burgerinitiatief @Dreutel. Ik heb er al een paar jaar geleden over gelezen en vond het meteen een geweldig plan. Uiteraard heb ik getekend... en ik ben er ook van overtuigd dat het mogelijk is, maar we zullen de EU-politici moeten dwingen.
 7. Nou, ik hou er wel rekening mee. Van 21 tot 25 september ligt mijn complete BOB in de kofferbak van mijn auto.
 8. Dat is toch een grapje Zoniet dan zou ik zeggen regel jij even zo'n 100.000 K's + ammo... als je ze hebt dan hoor ik het wel. Het kan ook zijn dat je er een miljoen moet regelen, maar dat zien we dan wel weer. Daarnaast denk ik dat de echt invloedrijke mensen op deze aardbol niet wakker liggen van een zooitje ongeregeld met K's... jij wel? Think again... seems simple enough to me.
 9. Fijn dat je me quote, je voelt je waarschijnlijk persoonlijk aangesproken maar ik leg je helemaal niks in de mond (dan zou er wel @Loreen in staan ). Alleen van veel mensen lees ik teksten waarin vaak wordt gesproken over dat je voor van alles en nog wat kunt kiezen. Het feit dat jij bijvoorbeeld de luxe hebt te kunnen kiezen voor een huis met een 'best hoge huur' is erg fijn voor je en gun ik je ook van harte, maar voor steeds meer mensen in onze "samenleving" gaat die vlieger gewoonweg niet op. Dat is mijn punt... de hele tijd al. Natuurlijk ben ik het volkomen met je eens dat er teveel mensen zijn die alleen maar klagen en niks doen, mensen die niet geholpen willen worden hun situatie te verbeteren maar alles cadeau willen... die hoeven bij mij ook niet te komen janken hoor. Ik heb wel bewust het plusje geklikt, want ik ben blij met elke reactie die ik krijg... ook als die niet positief voor mij is (kan ik mss toch iets van leren) zolang een bepaald niveau van omgang maar aanwezig blijft. Gr. en suc6, Martin.
 10. @Amazing Dree je hebt mijn mening al verwoord, dankje. @Floesh goeie post. Fijn om te zien dat er daar zoveel positiviteit is... kunnen we hier in NL nog iets van leren.
 11. En weet je wat ik denk dat er na die uitzending gebeurt @Raycoupe... dat iedereen denkt dat ie niet bij die 85% hoort.
 12. Inderdaad @Gunnie heel vaak kunnen we blijkbaar zelf kiezen wat we willen... ik zet daar ook grote vraagtekens bij. Het kunnen kiezen wat je wilt zijn of hebben impliceert het bestaan van een "vrije wil die binnen de maatschappij waar je leeft mag worden geuit". Dat is een absolute illusie. Complete bibliotheken zijn al volgeschreven over de zogenaamde "vrije wil" en ik heb daar een paar boeken van gelezen... ik raad alle mensen aan die denken of vinden dat het grootste deel van je leven een vrije keuze is, gebaseerd op een vrije wil, ook eens zo'n boek te lezen. Baat het niet dan schaadt het zeker niet. En dit is geenszins belerend bedoelt! Gr. en suc6, Martin.
 13. @Richard434 ook voor mij is het preppen tevens bedoelt om eens een maand door te kunnen komen wanneer ik door omstandigheden geen geld heb voor eten, drinken, persoonlijke hygiene, en dergelijke. De huur moet toch altijd betaald worden en de rest heb ik dan thuis. @Gunnie, ik had het nog niet gemeld maar sta volledig aan je zijde... behalve dan dat ik wel vind dat we ook het buitenland moeten blijven helpen. Zolang men in andere delen van de wereld armoede lijdt zullen er mensen blijven die naar het rijke westen komen. Bijna alle rijke landen van dit uur zijn zo rijk geworden ten koste van andere landen en volkeren, zeker ons Nederland, en die rijke landen zullen er vroeg of laat voor moeten zorgen dat deze rijkdom weer beter herverdeelt wordt... over de hele wereld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...