Ga naar inhoud

phaelin

Lid niveau 2
 • Items

  3932
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

phaelin won de laatste dag op 6 november 2014

phaelin had de meest gelikete inhoud!

5 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  Reading, gaming

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

phaelin's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

2.5k

Reputatie

 1. Het voordeel van cilindervorming is weer dat het nauwelijks verandert. Iig in mijn ervaring. Dus een sterke (qua structuur) bril plus een reserve en je kunt een stuk vooruit.
 2. Wow. Zo woon ik op rond de 2 km afstand van het RIVM.... Geen idee wat er daar allemaal fout kan gaan.
 3. Een Hollands plaatje? Geen idee wat je daarmee bedoelt.
 4. Hoezo, denk jij dat FEMA zulk goed werk doet dan?
 5. Ik verwacht dat als het al gebeurt het een 'aanslag' is (ik zet dat steeds bewust tussen aanhalingstekens). Wat betekend een low yield wapen dat af gaat op de grond of in een iets erger geval op het dak van een hoog gebouw. In dat geval, meer fallout in de ommidelijke omgeving maar niet direct een reden voor mij om weg te wezen. Mocht het een oorlogsdaad betreffen gaan er zoals er al anderen vermeld hebben meer dan 1 af en dan ben je het haasje.
 6. Da's geen gek idee. Wordt dat water niet ondrinkbaar door de straling dan? Of gaan die eerste deeltjes niet door de container heen.
 7. Wat lood in die ingang? Aan de binnenkant met iets van een mechanisme want anders krijg je 't niet verplaatst...
 8. Is het niet zo dat de eerste fallout het ergste is, is wanneer dat eenmaal uit de lucht en op de grond terecht gekomen het dan een juist moment is om weg te wezen. Tussentijds natuurlijk ramen dicht etc... Je hebt straling op lange termijn en die kleine lastige deeltjes (jodium?) die je inademt de eerste paar uren na de detonatie. Voor zover ik er van weet ligt het er ook aan of het een uranium/plutonium, fissie/fusie etc... Ik denk dat ik gewoon (vanwege gebrek aan familie waar ik om geef en m'n katten waar ik wel om geef) binnen blijf met m'n geigerteller en even af wacht.
 9. 25 kilometer? Ligt er aan wat voor nuke... Tonnage geeft nogal een verschil. Als het een 'aanslag' betreft blijft het wellicht bij 1 detonatie en zal ie niet al te groot zijn. Ook zal ie dan waarschijnlijk op de grond af gaan. Behoudens de windrichting en het type wapen zou je met je geigertellen even kunnen wachten wat er zoal gebeurt. Zowieso chaos in het begin, je zult het risico daarin gewond re raken moeten afwegen tegen het risico van straling. Is niet een kant en klaar scenario voor. IIg niet van mijn kant.
 10. Net m'n kacheltje gevuld met zibro brandstof uit 2002. Gaat prima. Geen rare geurtjes of wat dan ook. Ik heb zowel een 'laser' kacheltje dat op 220 volt werkt als een kacheltje dat op een batterij werkt. Allebei hetzelfde resultaat.
 11. Ik moet zeggen, die prep huidcrème... Werkt vrijwel overal voor.... Ik heb katten en zelfs voor een sneetje in een katttenpootje werkt 't. Ga zeker nog wat meer inslaan van dat spul.
 12. Een mes(ok, zit in je leatherman) en een firesteel dude...
 13. Ik heb olielampjes van Feuerhand. Overal te vinden op het web en super betroubaar en houdbaar. Extra lontjes wel aanbevolen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...