Ga naar inhoud

3008Burg

Lid
 • Items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

3008Burg's prestaties

Adventurer

Adventurer (3/11)

29

Reputatie

 1. Vandaag toch een gaatje gevonden en de rush 24 (sandstone) opgehaald bij gearpoint! Ik kan direct al zeggen, geweldige tas! Toen ik thuis kwam direct volgegooid met mappen, notitieblokken en een laptop (+ andere artikelen) en op naar een werk vergadering! Terug thuis direct volgegooid voor een weekend weg en alles paste wederom perfect! Zeer mooie uitgebreide tas!
 2. Je haalt ze weer door elkaar:p, Alsnog wel bedankt voor de foto!
 3. Preppers, Net op facebook zag ik een mooi bericht Gearpoint heeft as 27 en 28 november (vrijdag en zaterdag) een actie, 15% korting. (20% voor pashouders). Dacht deel het even mede, kan altijd van pas komen! [mod] topic verplaatst [mod]
 4. Mijn 'locatie' is omgeving zwolle, zo'n 20 min, w- n/w ervan. Bedankt voor je reactie en mening! Ik ben van plan ze beide te gaan bekijken en passen, en dan te beslissen welke de beste optie is. Zoals je zei het verschilt inderdaad niet veel.
 5. Bedankt voor de info! En toch voor de foto, ondertussen even aan t uitzoeken welke tas de beste optie is.
 6. Dit lijkt mij de rush 12 toch? Als ik de pads e.d. vergelijk met fotos op internet. Ook het bovenste vak aan de voorkant, bij de 24 heeft hij 2 pouches, en bij de 12 1, zoals deze.
 7. Top, bedankt voor jullie reacties. Mijn keuze is inderdaad op de Rush 24 gevallen en hij lijkt mij, voor mijn plannen groot genoeg. (edc/bob/vanalles) Edit: Ik zit ondertussen reviews te kijken van de rush 12, of deze ook groot genoeg is. Wat er bij mij in komt zijn: 5.11 pants, 2 shirts. 3 pakken noodrantsoen, verbandset, kniptang, verband, waterflesjes (2) en waterfilter. Verder een zakmes erin en een mes erop. Gear point was inderdaad ook mijn keus, alleen met hun openingstijden van 1100-1700 van di - vrij kom ik daar helaas amper aan toe. Hoorde dat ze volgende week zaterdag ook een keer open zijn, dus als ik mijn condor heb verkocht (dus hopelijk gaat dat snel) ga ik hem daar volgende week ophalen. Ondertussen blijf ik marktplaats en internet afstruinen om te kijken of ik hem ergens kan oppikken.
 8. Top, bedankt! Ik zat nog even te twijfelen tussen de maxpedition en rush 24, alleen ik ga toch maar voor de rush 24, ook prijstechnisch!
 9. Ja qua bepakking gemiddeld water en eten voor deze dagen, mes en knijptang, setje kleding en ehbo spullen.
 10. Top, bedankt voor de reactie! Ik ga mijn 3 dat pack vervangen door een rush 24 (: . Even kijken waar ik hem ga bestellen nu ^^.
 11. Hoe zit de tas zelf? Volstaat de rush 24 voor meerdere dagen? 3-4 dagen aan eten/water en kleding + de 'standaard' BoB spullen qua ruimte? + Verder jou mening over de tassen als je die wil geven
 12. Forumleden, Op dit moment bezit ik een condor 3 day assault pack als .. alles in 1. Mooie sterke tas, echter wel een stuk groter dan ingeschat. Nu zat ik een beetje rond te neuzen en kwam uit bij de 5.11 Rush 24 (12 leek me te klein). Nu heb ik de zoekmachine gebruikt en kon ik niet echt wat vinden. Is er iemand die ervaring heeft met de rush 24? Misschien wel met zowel de condor als de rush 24. Graag hoor ik het zodat ik mijn eventuele aanschaf en verkoop kan plannen!
 13. Dit ben ik voor grotendeels met je eens, echter hou er rekening mee dat er al wel groepen zijn. Denk aan moterclubs/gangs (ik wil ze niet direct allemaal over 1 kam scheren!), hiermee bedoel ik de wat minder leuke.Denk ook aan groepen criminelen, evt. drugsnetwerken etc. Misschien wel diep gedacht maar dit zijn groepen die direct vanaf het begin blijven samenwerken en voor menig problemen kunnen zorgen onder de bevolking, denk aan plunderen etc.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...