Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

3008Burg

Lid
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

29 Uitstekend

Over 3008Burg

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Vandaag toch een gaatje gevonden en de rush 24 (sandstone) opgehaald bij gearpoint! Ik kan direct al zeggen, geweldige tas! Toen ik thuis kwam direct volgegooid met mappen, notitieblokken en een laptop (+ andere artikelen) en op naar een werk vergadering! Terug thuis direct volgegooid voor een weekend weg en alles paste wederom perfect! Zeer mooie uitgebreide tas!
 2. Ruzie, een land dat IS "sponsort" VS. een land die het probeert te vernietigen... dat gaat niet goed.
 3. Zo ik las het net, dit gaat wel escaleren denk ik! Ik vertrouw dat Turkije helemaal niet
 4. Je haalt ze weer door elkaar:p, Alsnog wel bedankt voor de foto!
 5. Preppers, Net op facebook zag ik een mooi bericht Gearpoint heeft as 27 en 28 november (vrijdag en zaterdag) een actie, 15% korting. (20% voor pashouders). Dacht deel het even mede, kan altijd van pas komen! [mod] topic verplaatst [mod]
 6. Mijn 'locatie' is omgeving zwolle, zo'n 20 min, w- n/w ervan. Bedankt voor je reactie en mening! Ik ben van plan ze beide te gaan bekijken en passen, en dan te beslissen welke de beste optie is. Zoals je zei het verschilt inderdaad niet veel.
 7. Bedankt voor de info! En toch voor de foto, ondertussen even aan t uitzoeken welke tas de beste optie is.
 8. Dit lijkt mij de rush 12 toch? Als ik de pads e.d. vergelijk met fotos op internet. Ook het bovenste vak aan de voorkant, bij de 24 heeft hij 2 pouches, en bij de 12 1, zoals deze.
 9. Top, bedankt voor jullie reacties. Mijn keuze is inderdaad op de Rush 24 gevallen en hij lijkt mij, voor mijn plannen groot genoeg. (edc/bob/vanalles) Edit: Ik zit ondertussen reviews te kijken van de rush 12, of deze ook groot genoeg is. Wat er bij mij in komt zijn: 5.11 pants, 2 shirts. 3 pakken noodrantsoen, verbandset, kniptang, verband, waterflesjes (2) en waterfilter. Verder een zakmes erin en een mes erop. Gear point was inderdaad ook mijn keus, alleen met hun openingstijden van 1100-1700 van di - vrij kom ik daar helaas amper aan toe. Hoorde dat ze volgende week zaterdag ook
 10. Top, bedankt! Ik zat nog even te twijfelen tussen de maxpedition en rush 24, alleen ik ga toch maar voor de rush 24, ook prijstechnisch!
 11. Ja qua bepakking gemiddeld water en eten voor deze dagen, mes en knijptang, setje kleding en ehbo spullen.
 12. Top, bedankt voor de reactie! Ik ga mijn 3 dat pack vervangen door een rush 24 (: . Even kijken waar ik hem ga bestellen nu ^^.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...