Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

3008Burg

Lid
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 3008Burg

 1. Vandaag toch een gaatje gevonden en de rush 24 (sandstone) opgehaald bij gearpoint! Ik kan direct al zeggen, geweldige tas! Toen ik thuis kwam direct volgegooid met mappen, notitieblokken en een laptop (+ andere artikelen) en op naar een werk vergadering! Terug thuis direct volgegooid voor een weekend weg en alles paste wederom perfect! Zeer mooie uitgebreide tas!
 2. Ruzie, een land dat IS "sponsort" VS. een land die het probeert te vernietigen... dat gaat niet goed.
 3. Zo ik las het net, dit gaat wel escaleren denk ik! Ik vertrouw dat Turkije helemaal niet
 4. Je haalt ze weer door elkaar:p, Alsnog wel bedankt voor de foto!
 5. Preppers, Net op facebook zag ik een mooi bericht Gearpoint heeft as 27 en 28 november (vrijdag en zaterdag) een actie, 15% korting. (20% voor pashouders). Dacht deel het even mede, kan altijd van pas komen! [mod] topic verplaatst [mod]
 6. Mijn 'locatie' is omgeving zwolle, zo'n 20 min, w- n/w ervan. Bedankt voor je reactie en mening! Ik ben van plan ze beide te gaan bekijken en passen, en dan te beslissen welke de beste optie is. Zoals je zei het verschilt inderdaad niet veel.
 7. Bedankt voor de info! En toch voor de foto, ondertussen even aan t uitzoeken welke tas de beste optie is.
 8. Dit lijkt mij de rush 12 toch? Als ik de pads e.d. vergelijk met fotos op internet. Ook het bovenste vak aan de voorkant, bij de 24 heeft hij 2 pouches, en bij de 12 1, zoals deze.
 9. Top, bedankt voor jullie reacties. Mijn keuze is inderdaad op de Rush 24 gevallen en hij lijkt mij, voor mijn plannen groot genoeg. (edc/bob/vanalles) Edit: Ik zit ondertussen reviews te kijken van de rush 12, of deze ook groot genoeg is. Wat er bij mij in komt zijn: 5.11 pants, 2 shirts. 3 pakken noodrantsoen, verbandset, kniptang, verband, waterflesjes (2) en waterfilter. Verder een zakmes erin en een mes erop. Gear point was inderdaad ook mijn keus, alleen met hun openingstijden van 1100-1700 van di - vrij kom ik daar helaas amper aan toe. Hoorde dat ze volgende week zaterdag ook
 10. Top, bedankt! Ik zat nog even te twijfelen tussen de maxpedition en rush 24, alleen ik ga toch maar voor de rush 24, ook prijstechnisch!
 11. Ja qua bepakking gemiddeld water en eten voor deze dagen, mes en knijptang, setje kleding en ehbo spullen.
 12. Top, bedankt voor de reactie! Ik ga mijn 3 dat pack vervangen door een rush 24 (: . Even kijken waar ik hem ga bestellen nu ^^.
 13. 3008Burg

  Hannover

  Tot zover meld de media (pagina's op fb zoals NOS) Dat er een ambulance vol explosieven was. Geen idee of dit waar cq. bevestigd is.
 14. Hoe zit de tas zelf? Volstaat de rush 24 voor meerdere dagen? 3-4 dagen aan eten/water en kleding + de 'standaard' BoB spullen qua ruimte? + Verder jou mening over de tassen als je die wil geven
 15. Forumleden, Op dit moment bezit ik een condor 3 day assault pack als .. alles in 1. Mooie sterke tas, echter wel een stuk groter dan ingeschat. Nu zat ik een beetje rond te neuzen en kwam uit bij de 5.11 Rush 24 (12 leek me te klein). Nu heb ik de zoekmachine gebruikt en kon ik niet echt wat vinden. Is er iemand die ervaring heeft met de rush 24? Misschien wel met zowel de condor als de rush 24. Graag hoor ik het zodat ik mijn eventuele aanschaf en verkoop kan plannen!
 16. 3008Burg

  Belgi├ź

  Ik vind het wel naar dat men zich nu op deze ene persoon focust. Natuurlijk moet hij gepakt worden alleen... ja laat ik het met LOTR omschrijven: Het oogt focust zich of op frodo en sam, of op de groep voor de poort. Word er door de focus op deze ene terrorist niet veel uit het oog verloren?
 17. Een heuse oorlog in het westen zie ik nog zo 1,2,3 niet gebeuren (sowieso niet binnen een jaar). Echter heb je wel gelijk met de aanslagen, als er 1 schaap over de dam is.... Preppen kan natuurlijk altijd nog! Extra voedsel , verband etc. kan nooit kwaad. Verder over de 'oorlog': Mocht deze daadwerkelijk komen, met wat voor oorlog krijgen we te maken? Het lijkt me namelijk niet realistisch om lucht en artillerie aanvallen vanuit het midden oosten te verwachten. Boots on the ground word ook moeilijk, want we hebben onze eigen krijgsmacht / navo nog. Hoe denk jij hierover?
 18. Ik begin me toch wel steeds meer zorgen te maken, maar ook onder de bevolking onderling... De gemoederen lopen hoog op en men begint zich juist boos op elkaar te richten, dan baart mij ook zorgen. Echter "vrees" ik wel voor een aanslag in Nederland, echter in hoeverre kun je er tegen preppen? De aanslagen worden waarschijnlijk in grotere steden uitgevoerd als ze komen, of op punten zoals havens, stations of vliegvelden. Het is nou echter niet zo dat als er in het westen van het land een aanslag komt mijn plaatselijke AH of LIDL dichtgaan hier in Overijssel. Preppen tegen een terroristisch
 19. Inderdaad! Ik heb de posts maar verwijderd om misverstanden te voorkomen
 20. Ik zou met mijn vriendin een weekend naar london gaan met kerst, om de sfeer te proeven en een goede vriend te zien die in newcastle woont. Echter zijn we beide aan het nadenken of het wel zo verstandig is. London is een risico stad en ik vind kerst ook een risico periode, veel massas mensen en het lijkt mij voor een terrorist een perfecte periode. Mij lijkt het mij misschien verstandiger volgend jaar te gaan, in het voorjaar. Wat denken jullie ervan?
 21. Extra voeding, extra mes en zaklamp, extra brandstof (zowel auto als esbit) en water en voornamelijk ehbo spullen. Ik wil standaard extra in mn tas hebben mocht iemand wat nodig hebben! Ik ben redelijk goed in 'EHBO' en zal zeker open staan voor het helpen van mensen. [mod] bericht over wapens verwijderd! lees aub eerst de forum regels mbt wapens!! [mod] Edit: Mn vriendin en vrienden geïnformeerd over mijn opinie en dat ik evt hulpmiddelen hebben mochten hun zelf wat meemaken,
 22. Ik heb direct online meer spullen gehaald, ook qua zelfverdediging. Dit kun je gewoon niet negeren... Dit is en wordt een gigantisch gevaar! Stay safe medepreppers!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...