Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Dirty Dragons

Lid
 • Aantal items

  166
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Dirty Dragons won de laatste dag op 3 augustus 2014

Dirty Dragons had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

148 Uitstekend

Over Dirty Dragons

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Rotterdam
 • Interesses
  outdoor, survival, het paranormale
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik zou inderdaad nog even opschieten met die laatste paar boodschappen nog te doen. Maar of je te laat bent of niet, zal moeten blijken denk ik.
 2. Haha! You're right about that. And I completely agree. No arguments there.
 3. Your idea is great, for sure bro. Though I'd rather see an united Europe fail rather than get more united. Haha! I like us being different from other countries. Because our country is the best.
 4. @Nameless Het toeval wil dat ik kort geleden een nieuw mes heb aangeschaft van MTech. Ik heb er €23,50 voor betaald. Ik heb daar een klein review over gedaan op youtube. Filmpje kan je hier zien: http://youtu.be/dvsPfok-G6U?list=UUsKUuD3hvMR-R1Gvj1M7dLw Ik hoop dat je er wat aan hebt. Groeten, Vladimir
 5. Ikke. Zo heb ik uit een oud blik een camping stove gemaakt. Er is vast meer. Kan er nu even niet op komen. Dingen hebben altijd meer waarde als je er je eigen draai aan geeft vind ik. Hoe dan ook probeer ik altijd dingen zo lang mogelijk te gebruiken. Iets minder mooi, maar nog bruikbaar? Gewoon gebruiken. Ik probeer geen schoonheidswedstrijd te winnen.
 6. Raar omdat het dan racistisch zou kunnen overkomen aangezien andere groeperingen dat riepen. En ik ben hier heel voorzichtig met wat ik zeg, want mensen staan te popelen om mij voor nazi uit te maken. (Al dan wel zogenaamd grappig bedoeld.) Daarom heb ik even uitgelegd wat ik ermee bedoelde. Maar het idee is inderdaad goed. Eerst gezin, dan familie en vrienden, de buren en zo langzaam uitbreiden. Niet meer dan logisch.
 7. Jij begrijpt het helemaal. Je hebt precies verwoord wat ik al heel lang denk.
 8. Nee, je doet precies wat de regering ook doet wanneer ze zogenaamd bezuinigen. Hahaha!
 9. Jaartje of 5? Ze zijn al kort na de Euro begonnen. Sinds 2005 of zo? Al was het toen niet zo extreem.
 10. Helemaal mee eens. Mag inderdaad een keertje afgelopen zijn. En dan gaat dit heel raar klinken, maar eigen volk eerst. En ik bedoel dus niet alleen maar een bepaald deel van de samenleving, maar iedereen die hier legaal woont.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...