Ga naar inhoud

Dirty Dragons

Lid
 • Aantal items

  166
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door Dirty Dragons

 1. Ik zou inderdaad nog even opschieten met die laatste paar boodschappen nog te doen. Maar of je te laat bent of niet, zal moeten blijken denk ik.
 2. @Nameless Het toeval wil dat ik kort geleden een nieuw mes heb aangeschaft van MTech. Ik heb er €23,50 voor betaald. Ik heb daar een klein review over gedaan op youtube. Filmpje kan je hier zien: http://youtu.be/dvsPfok-G6U?list=UUsKUuD3hvMR-R1Gvj1M7dLw Ik hoop dat je er wat aan hebt. Groeten, Vladimir
 3. Ikke. Zo heb ik uit een oud blik een camping stove gemaakt. Er is vast meer. Kan er nu even niet op komen. Dingen hebben altijd meer waarde als je er je eigen draai aan geeft vind ik. Hoe dan ook probeer ik altijd dingen zo lang mogelijk te gebruiken. Iets minder mooi, maar nog bruikbaar? Gewoon gebruiken. Ik probeer geen schoonheidswedstrijd te winnen.
 4. Raar omdat het dan racistisch zou kunnen overkomen aangezien andere groeperingen dat riepen. En ik ben hier heel voorzichtig met wat ik zeg, want mensen staan te popelen om mij voor nazi uit te maken. (Al dan wel zogenaamd grappig bedoeld.) Daarom heb ik even uitgelegd wat ik ermee bedoelde. Maar het idee is inderdaad goed. Eerst gezin, dan familie en vrienden, de buren en zo langzaam uitbreiden. Niet meer dan logisch.
 5. Jij begrijpt het helemaal. Je hebt precies verwoord wat ik al heel lang denk.
 6. Nee, je doet precies wat de regering ook doet wanneer ze zogenaamd bezuinigen. Hahaha!
 7. Jaartje of 5? Ze zijn al kort na de Euro begonnen. Sinds 2005 of zo? Al was het toen niet zo extreem.
 8. Helemaal mee eens. Mag inderdaad een keertje afgelopen zijn. En dan gaat dit heel raar klinken, maar eigen volk eerst. En ik bedoel dus niet alleen maar een bepaald deel van de samenleving, maar iedereen die hier legaal woont.
 9. Ja. Laten we vooral nog meer geven aan het buitenland. Waar zullen we weer aan spenderen nu? Irak misschien?
 10. Ja, we komen hier vooral voor de gezelligheid natuurlijk. Wat asociaal van me. Sorry hoor, Nonkel. Ik had de rode loper er bij moeten halen. En een trompet.
 11. Zwart, leren uniform en een suede rode armband met embleem van zwart kant. En hoge, leren laarzen (ook zwart). En ik kan zo in een Lady Gaga clip! Hahahaha!
 12. Nee, dat was niet voorstellen. Dat was vertellen dat die nieuw was en meer niet wist. Dus meer weet ik ook niet. Ja, ik ben van de voorstelpolitie. Zonet aangewezen als commandant.
 13. @kiko Ik zou gaan voor de rijst die jij het lekkerst vindt. Rijst gaat lang mee. Hoef je de fles (zo ver ik weet) niet lucht- en vochtledig te maken. Macaroni en rijst kunnen in verpakking blijven. Kan je meteen een houdbaarheidsdatum zien zodat je regelmatig rouleert. Heb je je voorgesteld trouwens? Kijk naar de Koffiecorner en dan voorstelronde als je dat nog niet hebt gedaan.
 14. Want?... Dollen is verboden tegenwoordig? Tja, denken mocht al een hele tijd niet meer. Lachen zal vast ook belast worden.
 15. Ja, maar ik roep dan geen Allah Akhbar. Ik roep: Vive la revolution! Verschil moet er zijn. Haha!
 16. Ik zou sterven voor hetgeen ik geloof. Als ik wist dat mijn dood een oplossing zou bieden, of in elk geval een aanzienlijke weerstand zou starten tegen onze Illuminati geregeerde regering, zou ik van mijn dood zelfs een youtube filmpje laten maken. Ik weet heel goed wat ik zeg. En ik zeg: Revolutie!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...