Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Nameless

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

54 Uitstekend

Over Nameless

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Urban area
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik vind Utopia echt een gemiste kans. Ze bouwen daar in het klein een samenleving op zoals we die al hebben. Burning man is een heel goed voorbeeld van hoe het ook anders kan. Helemaal te gek!
 2. Ik denk dat hij bedoelt dat IS niet Islamitisch is, omdat ze zich niet aan de Koran houden. Volgens de Koran mag je bijvoorbeeld niemand vermoorden en IS-strijders doen dat wel. Blijft echter zoals je zegt een beetje een vreemde opmerking dat IS niet Islamitisch is. Misschien vind hij ook wel dat de paus niet katholiek is:p
 3. Ik heb de video gezien. Dat vasten gezond is, is meerdere keren bewezen in wetenschappelijke studies. Zelf heb ik een tijdje intermittent fasting gedaan. Dat betekende dat ik 18 uur per dag niets at en slechts 6 uur per dag wel. Hoewel ik goede resultaten behaalde was ik er uiteindelijk toch geen voorstander van, maar dat is mijn persoonlijke ervaring. Voor zover ik weet zijn onderzoekers het ook niet met elkaar eens over dit onderwerp. Voorstanders van vasten zeggen dat je sneller afvalt, maar volgens tegenstanders val je niet sneller af dan bij een 'normaal' dieet. Wel is bewezen dat het voo
 4. @Omron Ik ben personal trainer en vind jouw verhaal erg interessant om te lezen. Ik heb een paar opmerkingen: Goed bezig! Altijd lastig om te beginnen met afvallen, maar hoe meer je erin zit hoe makkelijker het wordt. Eerste weken zijn het zwaarst, dus hou vol! Houd er wel rekening mee dat als je je weegt na twee dagen vasten een groot deel van het gewichtsverlies bestaat uit vocht en voedsel (lege maag). Het zal slechts een deel vetverlies zijn. Maar nogmaals: Goed bezig! Een valkuil voor veel mensen met vasten is dat ze op de dagen waarop ze wel mogen eten meer gaan
 5. @Petroman Een airco werkt inderdaad min of meer hetzelfde, maar dit apparaat is vele malen efficiënter. Volgens het artikel kost het 2 cent (USD denk ik) aan stroom om een liter water te krijgen. Met een traditionele airco ga je dat niet voor elkaar krijgen, die vreten energie.
 6. Stroom is inderdaad nog de enige uitdaging. Zonnepanelen of handaandrijving zou perfect zijn. Aggregaat kan eventueel ook mits er brandstof voor is en lawaai geen bezwaar is.
 7. Ik kwam dit toevallig net tegen: http://9gag.com/gag/aDwWj9N Voor een prepper geen verkeerd apparaat:cool: Hier meer info over een apparaat dat dezelfde techniek gebruikt: http://edition.cnn.com/2014/04/24/tech/innovation/machine-makes-drinking-water-from-air/ Water-Gen has developed an Atmospheric Water-Generation Units using its "GENius" heat exchanger to chill air and condense water vapor. "The clean air enters our GENius heat exchanger system where it is dehumidified, the water is removed from the air and collected in a collection tank inside the unit," says co-CEO Arye Koha
 8. Dit lijkt me wel wat: http://9gag.com/gag/aVQqgpO
 9. Dat is nog eens een preppers heaven! Denk dat je daar een leuke community kan opzetten.
 10. Ik vind dat hij daar zeker een punt heeft. Vind het ook nogal hypocriet altijd als de VS hem veroordelen, terwijl ze zelf vele malen erger zijn met ingrijpen in gebieden waar ze niet altijd wat te zoeken hebben.
 11. Interessant! Verstoring van de openbare orde lijkt voor mijn omgeving de meest reële noodsituatie. In een stedelijk gebied is dat wel te verwachten, maar toch goed om te weten.
 12. @Stuudje Ik heb de test niet gezien, dat zou kunnen. Ik weet alleen dat ze worden verkocht. Lifehammer is dan blijkbaar beter, maar belangrijk om dan wel op een aantal zaken te letten die ik net heb genoemd:)
 13. Je hebt ook sleutelhangers met een gordelsnijder en een centerpons (pin die als je een knopje indrukt er met behulp van krachtige veer uitschiet). Voorbeeld: http://www.preventief.com/product/152/Resqme-sleutelhanger.aspx Ik heb gewerkt als instructeur voor slipcursussen en verkeersveiligheidstrainingen. Ongevalsimulatie hoorde daar ook bij. Een paar tips: - Zorg ervoor dat je lifehammer altijd op een plek gemonteerd zit waar je bij kunt als je je gordel nog om hebt. Als je op de kop belandt en je hangt met je volle gewicht in de gordel, dan gaat deze vaak niet open (anders val je op je
 14. Ik doe zelf aan zware krachttraining. Je zou het bodybuilding zonder anabolen kunnen noemen. Training en voeding is iets waar ik me de laatste tien jaar ontzettend in hebt verdiept. Plantaardige eiwitten bevatten geen compleet aminozuurprofiel (eiwit bestaat als je het verkleint uit verschillende aminozuren). Een compleet profiel heeft je lichaam echter wel nodig om spiermassa te behouden of zelfs aan te maken. Dat betekent dat je als vegetariër of veganist verschillende plantaardige eiwitbronnen (noten, groenten, zaden etc.) moet combineren om ervoor te zorgen dat je lichaam beschikt over een
 15. Nameless

  Te laat?

  Beter laat dan nooit zou ik zeggen. Alles wat je doet voordat het een keer echt mis gaat kan heel waardevol blijken. Niet alles hoeft ook veel tijd te kosten. Je kunt bijvoorbeeld vandaag naar de supermarkt gaan om voor een aantal weken houdbare voeding en water te kopen. Dat is het meest belangrijke om te hebben en vrij eenvoudig te regelen. Alles wat je daar extra aan toe weet te voegen met de tijd en middelen die je hebt is nog beter, maar je moet ergens beginnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...