Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Molonneke

Lid
 • Aantal items

  588
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  5

Molonneke won de laatste dag op 14 januari 2020

Molonneke had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

838 Uitstekend

1 Volger

Over Molonneke

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Somewhere between heaven, earth and a sh*tstorm.
 • Interesses
  Survivalism, politiek, economie, autarkie, dieren.
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dank, dat zijn duidelijke reacties waar ik iets aan heb.
 2. Ik heb er nog niets over gelezen hier, dus ik gooi het maar op het forum: een nieuwe cryptocurrency, gebacked door goud. Het ding moet de "Hayek" gaan heten, naar de macro-econoom. Hij wordt 25 mei gelanceerd, dus als je wilt instappen... Meer lezen doe je hier: http://www.businessinsider.com/hayek-cryptocurrency-backed-by-gold-2015-5?IR=T Vraag aan de PM-ers en BTC-adepten hier: is dit wat? Voegt het wat toe boven BTC of andere cryptocurrencies? Zou ik hier in moeten stappen, en zo ja, waarom? Ik heb natuurlijk zelf wel een mening, maar ben benieuwd naar die van jullie!
 3. Molonneke

  m2 tuin

  Interessant @Greener, ik moet je eerlijk bekennen dat ik er nog niet van had gehoord, kweken onder TL-licht. Kun je eens een foto posten van hoe zo'n opstelling eruit ziet? En kun je aangeven hoeveel Kwh jouw opstelling aan stroom verbruikt?
 4. Ik moet zeggen dat ik op de lijn van @Geert zit. Tussen de regels van je verhaal door lees ik dat je dit totaal onderschat. Goud zoeken is extreem geromantiseerd, ik snap dat helemaal. Lees eens wat gedichten van Robert W. Service, die ze ook wel de "bard of the Yukon" noemen. Daarvan gaat ook mijn hart in vuur en vlam staan. Maar nu de realiteit. Goud zoeken is loodzwaar werk. Slechts weinigen die het proberen, slagen. Daarnaast kun je wel zeggen dat je er niet rijk van hoeft te worden en alleen maar rond wil komen, maar wie zegt dat dat lukt? Zat gasten die een half jaar lang op een
 5. Heel knap gedaan @tom666! Heel gaaf.
 6. @nu even niet Ik had het over het onderscheppen van onaangekondigde Russische toestellen in ONS luchtruim. Daar is uiteraard alle noodzaak toe. Verder is er zo iets als, of je dat nu leuk vindt of niet, NAVO-afspraken en internationale verplichtingen. Stel je voor dat NL zich daar helemaal niets meer van aantrekt? Wat denk je dat dat voor gevolgen zal hebben? En als je niet snapt dat het in ons - en ieders - belang is om IS helemaal de ^@%#^@%#^@%#^& te bombarderen, zijn we uitgepraat.
 7. Ik zal hem niet gebruiken, maar kudo's voor het uitproberen en heel goed dat ook dergelijke zaken hier hun welverdiende aandacht krijgen.
 8. Ongelofelijk. Iedereen hier lult maar naar dat hij of zij informatie heeft verkregen. Dat snap ik allemaal best maar het maakt het voeren van een inhoudelijke discussie er niet makkelijker op. First. Wat @foxy wolf zegt klopt. De JSF is uitgebreid getest, en meermaals al beste uit alle vergelijkende warenonderzoeken naar voren gekomen. Verder. De F22 is geen optie, omdat Amerika die niet verkoopt. De F22 Raptor is uitsluitend voor de USA. Dat is dus de reden waarom Nederland, of enig ander land, dat toestel niet heeft. Opnieuw verder. De stealth techniek is nog lang niet achterhaal
 9. Ben nu ook benieuwd naar deze jas. @Simurgh, is het een idee om deze jas op te nemen in het assortiment?
 10. Iemand heeft hier in zijn handtekening staan: to know, is to know that you know nothing. Waarmee ik maar wil zeggen: hoe meer wij als mensheid te weten komen, hoe meer we er achter komen hoe weinig we eigenlijk weten. De oerknal-theorie als uitleg voor het ontstaan van de aarde is er ook zo een. Absoluut niet te bewijzen (als worden veel archeologische verschijnselen wel als bewijs geïnterpreteerd) maar toch wordt dit onderwezen als vaststaand feit. Maar daar ontkom je ook niet aan in een tijd waarin voor alles een louter naturalistische verklaring moet zijn.
 11. Als ik een hoed droeg, nam ik hem af. Erg, erg mooi. Graag een volledig verhaal van hoe lang je hier over hebt gedaan, waar je de benodigdheden hebt gekocht, of je hier voor hebt geleerd, etc.
 12. Geen pallets. Dat zijn die houten dingen waar je meubels van kunt maken op fikkie mee kunt stoken. Pellets met een 'e' of BB's, zoals @RaptorNLD ook al zei.
 13. Ik weet niet wat ik schokkender vind: de inhoud van de erste post en het bijbehorende filmpje, of het feit dat er kennelijk mensen op het forum actief zijn die hier ook maar enige waarde aan hechten. Zelfs in het subforum complotten is dit wat mij betreft forumvervuiling.
 14. Absoluut jammer en een vorm van kapitaalvernietiging hoor, daar niet van, maar de vogelhakselaars die nu moeten doorgaan voor windmolen draaien vooral op subsidie. De cijfers over windenergie zijn krankzinnig, werkelijk waar. Als Kamp zijn zin krijgt gaan we volgend jaar voor elk kilowattuur 19 cent, 12 cent bovenop de marktprijs van 5 cent, betalen. Dat gaat honderdenh miljoenen belastinggeld kosten. Dat weet iedereen nu al, en toch worden die verdomde horizonvervuilende totaal niet duurzame lelijke pokkedingen neergezet. Totaal gestoord. Maar goed. Welkom in Nederland, I guess.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...