Ga naar inhoud

Molonneke

Lid niveau 2
 • Items

  588
 • Registratiedatum

 • Dagen gewonnen

  6

Molonneke won de laatste dag op 12 juli 2023

Molonneke had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Somewhere between heaven, earth and a sh*tstorm.
 • Interesses
  Survivalism, politiek, economie, autarkie, dieren.
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Molonneke's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

840

Reputatie

 1. Molonneke

  m2 tuin

  Interessant @Greener, ik moet je eerlijk bekennen dat ik er nog niet van had gehoord, kweken onder TL-licht. Kun je eens een foto posten van hoe zo'n opstelling eruit ziet? En kun je aangeven hoeveel Kwh jouw opstelling aan stroom verbruikt?
 2. Ik moet zeggen dat ik op de lijn van @Geert zit. Tussen de regels van je verhaal door lees ik dat je dit totaal onderschat. Goud zoeken is extreem geromantiseerd, ik snap dat helemaal. Lees eens wat gedichten van Robert W. Service, die ze ook wel de "bard of the Yukon" noemen. Daarvan gaat ook mijn hart in vuur en vlam staan. Maar nu de realiteit. Goud zoeken is loodzwaar werk. Slechts weinigen die het proberen, slagen. Daarnaast kun je wel zeggen dat je er niet rijk van hoeft te worden en alleen maar rond wil komen, maar wie zegt dat dat lukt? Zat gasten die een half jaar lang op een karig rantsoen 14 uur per dag maken en nog steeds zo diep in de schulden zitten dat ze er vermoedelijk nooit meer uit komen. Tip: als je het toch wilt proberen, kijk dan eerst eens of je gewoon "gratis" kan meehelpen bij een mining-operation. Vraag gewoon kost en inwoning zodat er voor je wordt gezorgd, in ruil voor jouw arbeid. En als je een job hebt, kom je ook makkelijker Canada of Amerika in. Als het je na drie maanden nog steeds bevalt, kun je altijd nog voor jezelf beginnen.
 3. Heel knap gedaan @tom666! Heel gaaf.
 4. Ik zal hem niet gebruiken, maar kudo's voor het uitproberen en heel goed dat ook dergelijke zaken hier hun welverdiende aandacht krijgen.
 5. Ben nu ook benieuwd naar deze jas. @Simurgh, is het een idee om deze jas op te nemen in het assortiment?
 6. Als ik een hoed droeg, nam ik hem af. Erg, erg mooi. Graag een volledig verhaal van hoe lang je hier over hebt gedaan, waar je de benodigdheden hebt gekocht, of je hier voor hebt geleerd, etc.
 7. Geen pallets. Dat zijn die houten dingen waar je meubels van kunt maken op fikkie mee kunt stoken. Pellets met een 'e' of BB's, zoals @RaptorNLD ook al zei.
 8. Ziet er prachtig uit @tom666, hou ons op de hoogte!
 9. Yo, @Raycoupe, stop gewoon man. Je weet wel, omdat je het kan. Mind over body enzo. Succes!
 10. Ze eisen de doodstraf Finca: http://nos.nl/artikel/716051-moordenaar-van-agent-vs-gepakt.html NRC weet overigens te melden dat het een "prepper" was, "(iemand die zich heel uitgebreid voorbereidt op een noodsituatie)". We staan er weer mooi op! http://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/31/moordenaar-agent-in-vs-na-klopjacht-van-zeven-weken-gepakt/
 11. Lijkt me nu nog niet waterdicht, of in ieder geval niet permanent. Waarom leg je er niet een stuk landbouwplastic onder of een oud tarpje? Daaroverheen grond en bladeren en je zit geramd!
 12. Doet me een beetje denken aan m'n eerste post hier: http://preppers.nl/forum/threads/7428-Drie-Dwaze-Dagen…?highlight=drie+dwaze+dagen
 13. Toe maar @Simurgh, er zijn dagen bij dat ik niet zo'n prettige dame aan huis krijg! ;-)
 14. Goeie review @Greener. Vraag: hoe houdt de schoen zich als je bijvoorbeeld door hoog, nat gras loopt? Of langs een waterkant? Of heb je hem daar niet op getest (omdat je daar andere schoenen voor hebt)? Ik vraag het omdat ik eigenlijk op zoek ben naar een goeie allrounder, en zoals jij het beschrijft valt deze schoen behoorlijk in de categorie 'desert boots', wat eigenlijk niet geschikt is voor natte vegetatie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...