Ga naar inhoud

phaelin

Lid
 • Aantal items

  3932
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Alles dat geplaatst werd door phaelin

 1. Ik denk dat heel Europa haar grenzen moet sluiten maarja, wie ben ik...
 2. Beste stream die ik heb kunnen vinden die het doet nu is link
 3. Ik ben bang dat je gelijk krijgt. En ik heb er helemaal geen zin in maarja....
 4. Ik denk dat dat juist het punt is. Mensen tegen elkaar opzetten. False flagg. Zoals Orwell al zei, er moet een blijvende oorlog zijn. Dat levert geld en controle op.
 5. Het voordeel van cilindervorming is weer dat het nauwelijks verandert. Iig in mijn ervaring. Dus een sterke (qua structuur) bril plus een reserve en je kunt een stuk vooruit.
 6. Wow. Zo woon ik op rond de 2 km afstand van het RIVM.... Geen idee wat er daar allemaal fout kan gaan.
 7. Een Hollands plaatje? Geen idee wat je daarmee bedoelt.
 8. Hoezo, denk jij dat FEMA zulk goed werk doet dan?
 9. Ik verwacht dat als het al gebeurt het een 'aanslag' is (ik zet dat steeds bewust tussen aanhalingstekens). Wat betekend een low yield wapen dat af gaat op de grond of in een iets erger geval op het dak van een hoog gebouw. In dat geval, meer fallout in de ommidelijke omgeving maar niet direct een reden voor mij om weg te wezen. Mocht het een oorlogsdaad betreffen gaan er zoals er al anderen vermeld hebben meer dan 1 af en dan ben je het haasje.
 10. Da's geen gek idee. Wordt dat water niet ondrinkbaar door de straling dan? Of gaan die eerste deeltjes niet door de container heen.
 11. Wat lood in die ingang? Aan de binnenkant met iets van een mechanisme want anders krijg je 't niet verplaatst...
 12. Ok, mooi. Ik vond 't al vreemd omdat het op het nieuws zo lang duurde voor dat enigszins bekend werd wat er wel/niet lag. Zal wel weer informatie controle zijn dan. Als de brandweer 't maar weet.
 13. Is het niet zo dat de eerste fallout het ergste is, is wanneer dat eenmaal uit de lucht en op de grond terecht gekomen het dan een juist moment is om weg te wezen. Tussentijds natuurlijk ramen dicht etc... Je hebt straling op lange termijn en die kleine lastige deeltjes (jodium?) die je inademt de eerste paar uren na de detonatie. Voor zover ik er van weet ligt het er ook aan of het een uranium/plutonium, fissie/fusie etc... Ik denk dat ik gewoon (vanwege gebrek aan familie waar ik om geef en m'n katten waar ik wel om geef) binnen blijf met m'n geigerteller en even af wacht.
 14. Ik vond het ook frapperend hoe lang het duurde voordat 'ongeveer' bekend werd wat er lag. Horen daar niet standaard lijsten bij de brandweer te liggen? Zo niet dan zou dat moeten nmm. En Kunststof korrels. Levert dat bij verbranding geen chloorgas op?
 15. 25 kilometer? Ligt er aan wat voor nuke... Tonnage geeft nogal een verschil. Als het een 'aanslag' betreft blijft het wellicht bij 1 detonatie en zal ie niet al te groot zijn. Ook zal ie dan waarschijnlijk op de grond af gaan. Behoudens de windrichting en het type wapen zou je met je geigertellen even kunnen wachten wat er zoal gebeurt. Zowieso chaos in het begin, je zult het risico daarin gewond re raken moeten afwegen tegen het risico van straling. Is niet een kant en klaar scenario voor. IIg niet van mijn kant.
 16. Net m'n kacheltje gevuld met zibro brandstof uit 2002. Gaat prima. Geen rare geurtjes of wat dan ook. Ik heb zowel een 'laser' kacheltje dat op 220 volt werkt als een kacheltje dat op een batterij werkt. Allebei hetzelfde resultaat.
 17. Ik moet zeggen, die prep huidcrème... Werkt vrijwel overal voor.... Ik heb katten en zelfs voor een sneetje in een katttenpootje werkt 't. Ga zeker nog wat meer inslaan van dat spul.
 18. Een mes(ok, zit in je leatherman) en een firesteel dude...
 19. Ik heb olielampjes van Feuerhand. Overal te vinden op het web en super betroubaar en houdbaar. Extra lontjes wel aanbevolen.
 20. Tuurlijk, daarvoor heb ik die 24 big size rollen duct tape in huis Maar mocht ik moeten verplaatsen... Het is niet een hoge prio want ik verwacht dat niet zo snel maar 't wel een projectje om eens over na te denken.
 21. Ik ga wel wat proberen te knutselen. Ben helaas niet zo technisch met alles waar geen toetsenbord en muis aan hangt
 22. Hele andere zaak... Ik heb 3 katten en in geval van een gaswolk of whatever zou ik die natuurlijk ook graag kunnen beschermen. Heb al wat ideeen gekregen over een grote plastic container etc... Daar zou dan een luchtpompje op moeten met een filter. Heeft iemand anders daar al eens over nagedacht? Voordat ik het wiel opnieuw uitvind...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...