Ga naar inhoud

Cobber

Lid
 • Aantal items

  95
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Cobber's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

66

Community reputatie

 1. Hello, De computer lag er al een tijdje uit en was zelf op avontuur..dus late reactie. Een monowiel heeft een nadeel dat je hem niet zo makkelijk in evenwicht houd..vooral bij rust en even neerzetten kan dat misschien lastig worden. deWheelie kan je ook als monowheel gebruiken door de assen om te draaien..Heb ik een keer gedaan en door moeilijk terrein en duinen gelopen..eenmailg. Vond het niet handig. Over smalle bruggetjes is het dan wel een optie..maar moet je de grote zak weer hoger aantrekken. Zodat deze boven de wielen uitkomt. De wHeelie kan ik en neerzetten en ook rechtop zetten..is toch wel makkelijk. Vooral in de regen..heb en hoes erbij en mijn bivakzak/tarp in het ondercompartiment..dus geen hinder dat alle ander dingen nat worden. Prijs kan je over twisten..is een clever idee en goed uitgedacht al evalueert dat ook door... Zelf maken is een optie. Heb ik niet gedaan..maar is vast mogelijk. Kan hem zo in mekaar zetten dat hij ook het vliegtuig mee in kan..Verder zijn de dissels er makkelijk af te halen en de wielen ook..dit wil nog wel eens nodig zijn bij vervoer zoals bus en trein of auto. Ga je dit zelf maken dan word de prijs denk ik ook aardig hoger met alle verbindstukken. Ik loop er veel mee..ongebaande paden en van schelpen tot kasseien, duinen, bossen, etc..niet echt probleem. Ik wil geen rugzak meer..dit is me veel makkelijker. Al heb ik het eigenlijk gekocht omdat de rug niet meer wil. Sarah Marquis heeft er 10000den kilometers mee gelopen..door allerlei terreinen..Dus is wel bombproof. http://sarahmarquis.ch/explorer/#.VmMF6TZdH48 Aankop prijs ben uje zo weer vergeten is mijn ervaring...maar goed is net wat je ervoor over hebt. Ik heb geen geld over voor messen, terwijl anderen er weer een vermogen voor over hebben. Dus allemaal persoonlijk.
 2. Prima filter...en heel degelijk. Heb hem al sinds 2008. Werkt goed. Je kan de onderkant waar het membraam inzit los draaien met het verlengstuk, door hem er andersom op te zetten. Vooral als hij vol zit/vacuum zuigt is dit veel makkelijker. Verder werkt hij het best als je een Nalgene eronder hebt..dan heb je meer houvast met pompen. Maarja das mijn eigen ervaring en wat me het best bevalt..
 3. Cobber

  Permacultuur en kiemen

  Ik beperk me tot Tauge maken. De mungbeans heb je ook bij de AH te koop...Mocht je geen toko in de buurt hebben.
 4. Mooi rood is niet lelijk....ehh Maar mn zus had een rode Hilleberg tent en ziet er na drie jaar intensief gebruiken niet meer uit. En is net waar je hem voor wilt gebruiken. Ik had een lichtblauwe tent en op de zandplaten op zee en in de duinen een perfecte schutkleur..Os net wat je wilt. De DD heeft nu ook weer een camo tarp..dat lijkt me ook wel leuk.
 5. Ik heb/had ook diverse tarp afmetingen en merken. Twee bij drie vind ik te klein...vooral met regen wil ik genoeg leefruimte hebben daarnaast ben ik niet van "het te laag hagen van de tarp". Altijd hekel aan om met mijn hoofd tegen het natte doek te zitten. Uiteindelijk kwam ik uit op de 3 bij 3 van DDHammock..deze voldoet goed. Al moet ik er bij zeggen dat ik het in combinatie heb met een bizakzak. Heb je ook nagedacht over de kleur?? Ik heb donkergroen, camou en nu bruin...maar wat word jou voorkeur Succes!
 6. Voor de goede orde even aangepast..anders krijgen we verwarring over Colombia. Ja landen die omvallen....Denk dat de Chinezen de koopman worden op veel plekken in die regio.
 7. Gelukkig dat ik hier nog wel mijn Arepas kan maken. Eet het een paar keer per week en kost nog geen twee euro per pak. Maar wat ik begrijp is dat dit in Colombia word gemaakt en niet in Venezuela.
 8. Cobber

  Krav maga

  Zo is dat..als er twee leeuwen vechten word er één gewond en een ander gedood. Heb jaren op the Philippines gewoond. Daar heeft iedereen een mes/bolo in de hand. En ja kan dan wel jaren vechtsport en arnis gedaan hebben. Het is altijd net een mierenhoop...als je tegen één begint heb je de hele bario over je heen. Hier mooi te zien op een video als ze een pedo te pakken nemen. En hij komt er zo ook nog goed van af. Normaal vind je een persoon ergesn afgemaakt in een steegje liggen
 9. Gaat ze alleen maar om de olie:cool: Maar eens zien wat dit weer brengt
 10. Das het mooie van de toekomst. Wie weet wat er echt komt mag het zeggen
 11. Nog een paar dagen en JadeHelm begint.....
 12. ik heb nog één te koop een enkelboogs van de KL. Dus mocht je belangstelling hebben!
 13. Cobber

  Krav maga

  Eerste wat bij mij opkomt daar in het zand....maar eens een hand zak in iemand zijn ogen strooien als hij moeilijk doet. Als het voor het eggie is!!!
 14. Altijd leuk om zulke dingen te lezen....en vooral mooie omgeving
 15. Ik ben zeer benieuwd naar je review. Als ik zo de filmpjes bekijk lijkt hij me wat licht...maar das persoonlijk omdat ik graag het wat donker heb aan de binnenkant bij daglicht. Zodat ik even de oogjes kan dichtdoen. De flap aan de voorkant...kan je deze ook opvouwen oid. Zodat je daar geen hinder van hebt bij het naar buiten kijken? De prijs is mooi..dus das een pre. Veel plezier ermee!!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...