Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

jobs

Lid
 • Aantal items

  4817
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

jobs won de laatste dag op 3 oktober 2015

jobs had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1328 Uitstekend

3 Volgers

Over jobs

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  nabij de A27 en A15
 • Beroep
  doet iets met IT
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nouja, stoppen voelt als opgeven. En dat nieuwe begin? Is dat hier? Of is dat hier?
 2. Finland moet de plek zijn.... http://www.zerohedge.com/news/2015-12-06/it-begins-desperate-finland-set-unleash-helicopter-money-drop-all-citizens Iets met basisinkomen enzo. Dus hemel op aarde voor de armoedzaaiers.
 3. Dan bereikt de brandstof van de reactor het grondwater. Dat water verwordt door de hitte tot stoom en daarmee wordem de brandstof en resten van reactieprodukten in de omgeving verspreid. Een DHZ schuilkelder zal je weinig helpen, een grotere afstand tot dit onheil des te meer. Immers: het zal heel lang duren voordat de brandstof zo ver vervallen is dat het geen tot weinig risico meer oplevert.
 4. IS olie bewijs: http://www.zerohedge.com/news/2015-12-02/russia-presents-detailed-evidence-isis-turkey-oil-trade IS US bewijs: http://www.zerohedge.com/news/2015-12-02/us-cahoots-isis-iraqis-swear-it-not-doubt
 5. De Woutdoor fabrikant vragen naar een versie met een iets groter/dikker wiel? De prijs is goed en als dat voor zeg €50 iets beter door een zompig weiland of over een mulle zandvlakte te trekken is dan doe ik mee.
 6. The Boots Are Back On The Ground: US Officially Deploys Special Forces To Iraq http://www.zerohedge.com/news/2015-12-01/us-officially-deploys-special-forces-iraq “These special operators will over time be able to conduct raids, free hostages, gather intelligence, and capture ISIL leaders."
 7. De prijs van die karretjes is ietwat hoog. Zou zelfbouw een optie zijn? Het nut lijkt me wel aanwezig.
 8. Exact. Bij deze 'black friday' toestanden gaat het om totaal onnodige zaken, luxe artikelen etc. Wat nu als het gaat om primaire levensbehoeften bij een naderende SHTF? Zie de excessen dan maar in het kwadraat.
 9. In het kader van deze nep-preppers: Al mijn 'zaken' gaan elders geplaatst worden. (geen BOL maar zeker niet mijn woning)
 10. How Turkey Exports ISIS Oil To The World: The Scientific Evidence http://www.zerohedge.com/news/2015-11-27/how-turkey-exports-isis-oil-world-scientific-evidence Details die het erg aannnemelijk maken...
 11. Oplopend in prioriteit: - Langere schroeven - Beter beslag (kerntrekbeveiliging) - Massieve deur - Meerpuntssluitend slot - De bovenstaande beugel(s)
 12. NIRP komt hier ook dichterbij: http://www.zerohedge.com/news/2015-11-25/did-mario-draghi-just-leak-bazooka-two-tiered-nirp-system-may-presage-big-rate-cut
 13. jobs

  Water protocol

  jerrycanshop.nl en dan wat (20L) cans scoren. Vergeet kraantjes enzo niet. (ik heb er geen aandelen ofzo)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...