Ga naar inhoud

jobs

Lid niveau 2
 • Items

  4817
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

jobs won de laatste dag op 12 februari 2022

jobs had de meest gelikete inhoud!

4 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  nabij de A27 en A15
 • Beroep
  doet iets met IT
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jobs's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

1.3k

Reputatie

 1. Dan bereikt de brandstof van de reactor het grondwater. Dat water verwordt door de hitte tot stoom en daarmee wordem de brandstof en resten van reactieprodukten in de omgeving verspreid. Een DHZ schuilkelder zal je weinig helpen, een grotere afstand tot dit onheil des te meer. Immers: het zal heel lang duren voordat de brandstof zo ver vervallen is dat het geen tot weinig risico meer oplevert.
 2. De Woutdoor fabrikant vragen naar een versie met een iets groter/dikker wiel? De prijs is goed en als dat voor zeg €50 iets beter door een zompig weiland of over een mulle zandvlakte te trekken is dan doe ik mee.
 3. De prijs van die karretjes is ietwat hoog. Zou zelfbouw een optie zijn? Het nut lijkt me wel aanwezig.
 4. In het kader van deze nep-preppers: Al mijn 'zaken' gaan elders geplaatst worden. (geen BOL maar zeker niet mijn woning)
 5. Oplopend in prioriteit: - Langere schroeven - Beter beslag (kerntrekbeveiliging) - Massieve deur - Meerpuntssluitend slot - De bovenstaande beugel(s)
 6. jobs

  Water protocol

  jerrycanshop.nl en dan wat (20L) cans scoren. Vergeet kraantjes enzo niet. (ik heb er geen aandelen ofzo)
 7. jobs

  Water protocol

  Aan drie dagen water heb je niets als het water daadwerkelijk besmet is. Dus jouw roulatiesysteem maar dan met meer water doen, dat heeft meer kans op overleven.
 8. jobs

  Water protocol

  Als je nu een stel food-grade jerrycannetjes scoort, dan vul je die eenmalig en heb je er de komende dagen geen omkijken naar. Ook als de shit wat groter is dan een vergiftiging van het water. Want als dat gebeurt, wat heb je dan aan drie dagen water? Met hoeveel liter per dag reken je? vijf is een aardig begin, neem dan voor een maandje water als voorlopig afdoende.
 9. Prepshop item omdat het standaard zou moeten wezen voor je radio of CB-zendontvanger of porto?
 10. Als je auto het nog doet na de EMP van de 'nuke'... (nederlands is te lastig?)
 11. Hoe lang denk je de Valor te moeten gebruiken? Hoeveel verbruikt 'ie per uur? Qua olie en milimeters lont? Denk liever in jerrycans met olie dan in flessen olie. (grotere hoeveelheden, langere gebruiksduur)
 12. Kan iemand uitleggen wat er tactisch is aan een tas?
 13. @paulus404: 3000/1000 is minder dan drie tientjes: http://www.knivesandtools.nl/nl/searchresults.htm?query=CS-510%2F430 En ik zoek de bijpassende grovere steen, een 400 nemen? @vheeswijk polijst met alu-oxide op aquarelpapier... Zie http://preppers.nl/forum/threads/1496-Messen-slijpen?p=26509&viewfull=1#post26509 en dan http://www.keramikos.nl/chemicalien/370-aluminiumoxide-1-kg.html?search_query=aluminiumoxide&results=2
×
×
 • Nieuwe aanmaken...