Ga naar inhoud

jobs

Lid niveau 2
 • Aantal items

  4817
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Alles dat geplaatst werd door jobs

 1. Dan bereikt de brandstof van de reactor het grondwater. Dat water verwordt door de hitte tot stoom en daarmee wordem de brandstof en resten van reactieprodukten in de omgeving verspreid. Een DHZ schuilkelder zal je weinig helpen, een grotere afstand tot dit onheil des te meer. Immers: het zal heel lang duren voordat de brandstof zo ver vervallen is dat het geen tot weinig risico meer oplevert.
 2. De Woutdoor fabrikant vragen naar een versie met een iets groter/dikker wiel? De prijs is goed en als dat voor zeg €50 iets beter door een zompig weiland of over een mulle zandvlakte te trekken is dan doe ik mee.
 3. De prijs van die karretjes is ietwat hoog. Zou zelfbouw een optie zijn? Het nut lijkt me wel aanwezig.
 4. In het kader van deze nep-preppers: Al mijn 'zaken' gaan elders geplaatst worden. (geen BOL maar zeker niet mijn woning)
 5. Oplopend in prioriteit: - Langere schroeven - Beter beslag (kerntrekbeveiliging) - Massieve deur - Meerpuntssluitend slot - De bovenstaande beugel(s)
 6. jobs

  Water protocol

  jerrycanshop.nl en dan wat (20L) cans scoren. Vergeet kraantjes enzo niet. (ik heb er geen aandelen ofzo)
 7. jobs

  Water protocol

  Aan drie dagen water heb je niets als het water daadwerkelijk besmet is. Dus jouw roulatiesysteem maar dan met meer water doen, dat heeft meer kans op overleven.
 8. jobs

  Water protocol

  Als je nu een stel food-grade jerrycannetjes scoort, dan vul je die eenmalig en heb je er de komende dagen geen omkijken naar. Ook als de shit wat groter is dan een vergiftiging van het water. Want als dat gebeurt, wat heb je dan aan drie dagen water? Met hoeveel liter per dag reken je? vijf is een aardig begin, neem dan voor een maandje water als voorlopig afdoende.
 9. Prepshop item omdat het standaard zou moeten wezen voor je radio of CB-zendontvanger of porto?
 10. Als je auto het nog doet na de EMP van de 'nuke'... (nederlands is te lastig?)
 11. Hoe lang denk je de Valor te moeten gebruiken? Hoeveel verbruikt 'ie per uur? Qua olie en milimeters lont? Denk liever in jerrycans met olie dan in flessen olie. (grotere hoeveelheden, langere gebruiksduur)
 12. Kan iemand uitleggen wat er tactisch is aan een tas?
 13. @paulus404: 3000/1000 is minder dan drie tientjes: http://www.knivesandtools.nl/nl/searchresults.htm?query=CS-510%2F430 En ik zoek de bijpassende grovere steen, een 400 nemen? @vheeswijk polijst met alu-oxide op aquarelpapier... Zie http://preppers.nl/forum/threads/1496-Messen-slijpen?p=26509&viewfull=1#post26509 en dan http://www.keramikos.nl/chemicalien/370-aluminiumoxide-1-kg.html?search_query=aluminiumoxide&results=2
 14. Stainless. Hoe maak dan een vuurtje?
 15. Leasewagen is loon. Dus als de wagen verdwijnt, eender om welke reden, dan moet het loon veranderen als compensatie.
 16. 10 euro in de pot als @Keyser Suze op TV gaat (in een kwalitatief interview ofzo van zeg minstens 15 minuten)
 17. - `Leuk` is erg persoonlijk - Bunkers zijn de uitzondering - Zelf tijd steken in een kwalitatief `item` vooor jouw publiek versus iemand anders iest laten vertellen wat misschien past... - Zo te lezen gaat het dus niet over kennisoverdracht c.q. bewustwording want hoe slaperig moet je zijn om te missen wat er overal mis is?
 18. jobs

  Mijn BOV is thuis

  Gefeliciteerd, veel veilig rijplezier!...
 19. jobs

  NRG-5 test

  Ik denk dat de smaak niet zo belangrijk is. Het is bedoeld om op te eten. Als het echt nodig is eet je het heus wel. (sja, ik ben over het algemeen niet zo'n lust-ik-niet eter)
 20. @Roel: merk/type? Waar voordelig te bekomen?
 21. Het medicijn lost het probleem niet op, het verleent slechts verzachtend zorg aan je hart. Een weekje thuis is fors te weinig. Een carrierewissel zou meer effect scoren.
 22. In België kun je voordelige petroleum type C halen. (minder dan € 0.75/l anno nu) Darmee zou je peltier elementen heet kunnen stoken via je olie lantaarn. De spanning die hiermee wordt opgewekt kan je Ipad laden. Als je Ipad het dan weer doet kun je de upload funtie in een bericht gebruiken.
 23. Zie hier voor meer info over [ATTACH=CONFIG]21266[/ATTACH].
×
×
 • Nieuwe aanmaken...