Ga naar inhoud

jobs

Lid
 • Aantal items

  4817
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door jobs

 1. Nouja, stoppen voelt als opgeven. En dat nieuwe begin? Is dat hier? Of is dat hier?
 2. Finland moet de plek zijn.... http://www.zerohedge.com/news/2015-12-06/it-begins-desperate-finland-set-unleash-helicopter-money-drop-all-citizens Iets met basisinkomen enzo. Dus hemel op aarde voor de armoedzaaiers.
 3. Dan bereikt de brandstof van de reactor het grondwater. Dat water verwordt door de hitte tot stoom en daarmee wordem de brandstof en resten van reactieprodukten in de omgeving verspreid. Een DHZ schuilkelder zal je weinig helpen, een grotere afstand tot dit onheil des te meer. Immers: het zal heel lang duren voordat de brandstof zo ver vervallen is dat het geen tot weinig risico meer oplevert.
 4. IS olie bewijs: http://www.zerohedge.com/news/2015-12-02/russia-presents-detailed-evidence-isis-turkey-oil-trade IS US bewijs: http://www.zerohedge.com/news/2015-12-02/us-cahoots-isis-iraqis-swear-it-not-doubt
 5. De Woutdoor fabrikant vragen naar een versie met een iets groter/dikker wiel? De prijs is goed en als dat voor zeg €50 iets beter door een zompig weiland of over een mulle zandvlakte te trekken is dan doe ik mee.
 6. The Boots Are Back On The Ground: US Officially Deploys Special Forces To Iraq http://www.zerohedge.com/news/2015-12-01/us-officially-deploys-special-forces-iraq “These special operators will over time be able to conduct raids, free hostages, gather intelligence, and capture ISIL leaders."
 7. De prijs van die karretjes is ietwat hoog. Zou zelfbouw een optie zijn? Het nut lijkt me wel aanwezig.
 8. Exact. Bij deze 'black friday' toestanden gaat het om totaal onnodige zaken, luxe artikelen etc. Wat nu als het gaat om primaire levensbehoeften bij een naderende SHTF? Zie de excessen dan maar in het kwadraat.
 9. In het kader van deze nep-preppers: Al mijn 'zaken' gaan elders geplaatst worden. (geen BOL maar zeker niet mijn woning)
 10. How Turkey Exports ISIS Oil To The World: The Scientific Evidence http://www.zerohedge.com/news/2015-11-27/how-turkey-exports-isis-oil-world-scientific-evidence Details die het erg aannnemelijk maken...
 11. Oplopend in prioriteit: - Langere schroeven - Beter beslag (kerntrekbeveiliging) - Massieve deur - Meerpuntssluitend slot - De bovenstaande beugel(s)
 12. NIRP komt hier ook dichterbij: http://www.zerohedge.com/news/2015-11-25/did-mario-draghi-just-leak-bazooka-two-tiered-nirp-system-may-presage-big-rate-cut
 13. jobs

  Water protocol

  jerrycanshop.nl en dan wat (20L) cans scoren. Vergeet kraantjes enzo niet. (ik heb er geen aandelen ofzo)
 14. jobs

  Water protocol

  Aan drie dagen water heb je niets als het water daadwerkelijk besmet is. Dus jouw roulatiesysteem maar dan met meer water doen, dat heeft meer kans op overleven.
 15. jobs

  Water protocol

  Als je nu een stel food-grade jerrycannetjes scoort, dan vul je die eenmalig en heb je er de komende dagen geen omkijken naar. Ook als de shit wat groter is dan een vergiftiging van het water. Want als dat gebeurt, wat heb je dan aan drie dagen water? Met hoeveel liter per dag reken je? vijf is een aardig begin, neem dan voor een maandje water als voorlopig afdoende.
 16. Is This How The Next Global Financial Meltdown Will Unfold? In effect, a currency crisis is simply the abrupt revaluation of the currency to reflect new realities. I have long maintained that the structural imbalances of debt and risk that triggered the Global Financial Meltdown of 2008-2009 have effectively been transferred to the foreign exchange (FX) markets... http://www.zerohedge.com/news/2015-11-20/how-next-global-financial-meltdown-will-unfold
 17. Elke bitcoin transactieis terug te zien in de blockchain. Iedereen kan dus ieder's transacties volgen. Ultieme transparantie. Maar dat moet gereguleerd worden. Vergelijk dat even met baar geld transacties... (ook gereguleerd maar minder ophef over)
 18. [geeuw...] Waar is dan de oorlogsverklaring? Of de beschrijving tegen wat of wie we vechten? Graag met argumentatie m.b.t. de sponsoring van ISIS door de VS, de samenwerking met de Russen, etc, etc. Dank u.
 19. Hieronder: Top 4 Reasons For Deflation - Hidden Secrets Of Money 6 door Mike Maloney. Dit geeft in het begin een aardig beeld van waar we nu zijn met de crash.
 20. De vermeende IS-figuren komen naar Parijs als reactie op de Franse acties in Syrie. Na de gebeurtenissen in Parijs reageren de Nederlandse politici: we moeten ook in Syrie gaan bombarderen.....
 21. Geen heterdaadje c.q. ander overtuigend bewijs -> geen zaak. Dat is je recht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...