Ga naar inhoud

Greener

Lid niveau 2
 • Aantal items

  2870
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  18

Alles dat geplaatst werd door Greener

 1. Ik heb de beelden bekeken. Valt mij op dat niemand gezichtsbedekkende kleding draagt en dat ze allemaal naar de bestuurder gaan ipv naar de lading. In mijn optiek dus een “simpele” verkeersruzie.
 2. Leuke rugzak @Peerke En zeker geen geld. Hou er wel rekening mee dat je er geen jaren mee doet. Ooit eens iets soortgelijks over laten komen voor de gein en de ritsen waren na twee maanden overleden en de naden begonnen al los te laten ?
 3. Ali is toch het voordeligste maar dan heb je geen “origineel”. Werkt wel identiek dus als je er meerdere wilt aanschaffen zou ik toch die kant op gaan.
 4. Gecondoleerd @G.I. nurse
 5. Als ik tussen de regels door lees van de berichten van @Bunkerprepper zie ik wederom staan “kritieke toestand” en iemand van in de 40. Ik lees geen verzwakte 80 plusser en kritieke toestand.
 6. Ik ben heel nieuwsgierig (of ik moet het gemist hebben) of je het medicijn nu ook zonder recept hebt ontvangen?
 7. Of ga dampen ( @Raycoupe kom der maar in) Ik ken mensen waarbij niets hielp (hypnose, zware medicatie enz enz) maar na 6 maanden dampen wel zonder ook maar enige nadelige effecten zijn gestopt. Het heeft mij van een pakje sigaretten a 10 euro per dag van de ene op de andere dag van het roken afgeholpen. Www.dampforum.nl
 8. Ook hier een blije Signal gebruiker. @f150 Bedankt voor de nuttige info.
 9. Ik zie een hoop “lachers” in dat topic... Hoop van harte dat ze dat kunnen blijven doen.
 10. @Kciroj & @Aalawok Welkom terug!
 11. Greener

  Buiten wc.

  @Roel Netjes gemaakt!
 12. En beangstigend: Alle zes rond de 40 jaar oud en in kritieke conditie. Dat klinkt al erger dan de cijfers mbt leeftijden die hier al eerder genoemd werden...
 13. Zuid-Korea in 'noodfase' door snelle stijging van coronabesmettingen De Zuid-Koreaanse autoriteiten nemen vergaande maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volgens premier Chung is het land in "een noodfase" beland. https://nos.nl/artikel/2323937-zuid-korea-in-noodfase-door-snelle-stijging-van-coronabesmettingen.html
 14. @kwakster Dat heb je netjes gedaan! Heb zelf meerdere Fallknivens liggen en in de BOB zit de welbekende F1.
 15. Dit hangt geheel van de soort af. Er zijn genoeg eetbare soorten waarbij het mycelium dusdanig agressief is dat het zonder steriele werkplekken perfecte resultaten geeft.
 16. Er staat ook bij dat het alleen op recept kan, waar heb je die gescoord?
 17. Waar ik zelf ook zéér nieuwsgierig naar ben is in hoeverre er daadwerkelijk besmettingen zijn in Afrika (Even Egypte buiten beschouwing gelaten) Ik acht de kans bijzonder klein dat daar nog geen besmettingen zijn en vermoed dus dat het een kwestie van tijd is voordat daar de eerste (ernstige) signalen van naar voren komen. Proof me wrong ?
 18. En bij deze direct de bron dat Ninefornews pakkend heeft weten om te turnen tot een angstig artikel: https://www.sciencedaily.com/releases/2020/02/200205084211.htm
 19. Met alle respect @Peerke maar die mooie site die je quote geeft aan dat het virus zichtbaar is op een CT scan... Longontsteking ja, virus nee. Aub het liefst zuivere informatie plaatsen ipv sensatiezoekende ongefundeerde brol. Dank ?
 20. Greener

  Ganzo FH serie

  Ganzo maakt inderdaad zeer goede budgetmessen. Ik heb er ook nog ergens eentje liggen en moet zeggen dat ie niet onder doet voor de duurdere exemplaren.
 21. Ik las MP aankopen en geen Silver Mountain vandaar.
 22. Als je je aankopen maar goed checkt. Ik heb de afgelopen jaren al zoveel fake American Eagles, baartjes enz gezien..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...