Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amazing Dree

Lid
 • Aantal items

  2343
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Alles dat geplaatst werd door Amazing Dree

 1. Amazing Dree

  Klimaatrealisme

  Ja hoor Ray, dat is het KNMI, geen universitaire studie, en dat is waar ik het over heb. Het KNMI geeft ook gekleurd nieuws m.i. Dat gemauw over hoe de MSM het klimaat ziet, behandeld, en beangstigend maakt voor velen, hebben we nu al gezien. Lees je eens in in de andere kant van dit verhaal.
 2. Amazing Dree

  Klimaatrealisme

  Half jaar geleden of zo eens gegoogled op het woord klimaat wetenschapper, en ook de universitaire studie daarvan........ Kwam voor 2018 niet eens voor......... En nu velen ineens ????? Die ook nog eens pretenderen, dat ze alles weten van het klimaat, en dat alleen zij gelijk hebben, en dat we biljoenen moeten gaan uitgeven, om zogenaamd het klimaat te redden 😂😂😂😂😂 Ze kunnen gvd niet eens het weer voorspellen voor de komende maand met zekerheid, dus wie in die onzin trapt.....
 3. Via twitter: raketaanval op Amerikaanse ambassade in Bagdad, nu gaande. Nog niet bevestigd......
 4. Nou, @Haskap Bedankt voor je reactie iig. Jouw mening over het klimaat respecteer ik, maar deel jouw meningen, conclusies niet. Dat het klimaat verandert, ja, daar lijkt het wel op. Maar de invloed van de mens is minimaal.
 5. @Haskap Ik wil je eens wat vragen. Jij opent 2 draadjes over klimaatgerelateerde zaken. Vervolgens krijg je reacties daarop, en reageer je nergens op. Waarom reageer je niet ? Het lijkt mij wanneer je een draadje opent, met een blijkbaar voor jou een enorm belangrijk onderwerp, gezien de vele informatie in het begin van het draadje, je het belangrijk vindt, om hierover te praten. Of wil je alleen reageren, wanneer mensen niet kritisch zijn, op wat jij post ? Je leest wel mee zie ik. Je kan wel liken, op een post van Martin, wanneer die kritisch is (op een post in: Iran, klaar voor oorlog, die ik plaatste, van de site Xander). Je mag van mij leuk vinden wat je wil, of niet leuk. En ook kritisch zijn, ben ik ook. Maar draadjes openen, zonder ook maar een reactie terug, omdat ze je niet welgevallig zijn, vind ik triest.
 6. Martin, wat jij hier zegt klopt, wat betreft nieuwsgaring van waar dan ook. Ik zeg slechts, interessant stukje om te lezen. Waarom je nu vaccinaties erbij haalt ? Ik post dit, over de onstabiele situatie in het M-O, omdat dit nu speelt. Wat je er ook van vindt, ik hoor graag het nieuws van alle kanten, en wordt niet graag eenzijdig geïnformeerd. Ik begrijp jouw aversie tegen deze site, omdat jij er geen goede ervaring mee hebt. Maar dat wil niet zeggen, dat wat ze hierover schrijven, dan per definitie allemaal onwaar is.
 7. Interessant stukje om te lezen ! https://www.xandernieuws.net/algemeen/nederlandse-analisten-in-2020-begint-de-systeemcrisis-en-derde-wereldoorlog/
 8. https://www.xandernieuws.net/algemeen/global-cooling-zet-door-sneeuw-in-thailand-extreem-koud-in-india-al-50-doden-door-griep-in-bangladesh/
 9. Misschien is het ook interessant voor je om eens iets te lezen van voormalig Greenpeace directeur Patrick Moore, die hele andere geluiden laat horen, dan die jij hier te berde brengt. Persoonlijk vind ik, dat je hier wel een heel erg eenzijdig geluid laat horen betreft de kwestie klimaatverandering. Dat het klimaat verandert, ja, dat is duidelijk. Maar dat verandert al 4 1/2 miljard jaar, daar doen we weinig aan. De maatregelen die nu genomen worden, daar zou je wel eens grote vraagtekens bij kunnen zetten. Iig gaan daar een paar hele grote jongens heel veel geld mee verdienen........ De mens zou beter anticiperen met het klimaat mee, ipv alleen te proberen het klimaat te veranderen, want dat gaat nooit lukken, heeft de mens gewoon weinig tot geen invloed op, is weggegooid geld. Ook lees ik in je verhaaltje niets over de verdwenen zonnevlekken, en dat daardoor er misschien wel eens een ijstijd (Maunders Minimum)zou kunnen komen (bron NASA), dus in plaats van opwarming een coolingdown. Een Russische professor Valentina Zharkova heeft hierover een interessante lezing gegeven. Het klimaat waarin we leven is belangrijk, maar we hebben het niet in de hand. Wat we wel in de hand hebben, is het anticiperen op de veranderingen en het milieu !
 10. En wat werkt er voornamelijk bij de overheden ? En dan heb ik het niet over de echte werkvloeren, maar het management en daarboven....... Ik ben bang dat er bij een echt event weinig verantwoordelijkheid komt bovendrijven, behalve dan op de werkvloeren...... De werkelijke uitvoerders van werk, degenen, die zorgen voor dat het werk gedaan wordt, zoals in de dienstverlening, zorg, en veiligheid, zullen dan samenwerken met het volk, alles daarboven zal hoogstwaarschijnlijk voor zichzelf kiezen, en het hazenpad nemen. Ook is het saamhorigheidsgevoel dusdanig naar beneden gedraaid, dat het zoiezo een zware dobber gaat worden, wanneer het echt misgaat.
 11. Super interessant draadje om weer te lezen. Nu vier jaar later. Hoe denk ik daar nu over ? Tjee ff mijn hersens afstoffen, betreft deze materie...... Aangezien we op de buiten wonen, in relatief dun bevolkt gebied, zouden wij voor een voorlopige bug inn gaan. Huis prepareren, voor komende familie, en bevriende preppers, en de aanwezige voorraad bekijken. Waterfilters hebben we, ook 2 ibc's met regenwater, dus dat is geen probleem. Ook kachels aanwezig, genoeg houtvoorraad om een tijd te kunnen koken en verwarmen. Proberen om de Landrover aan de praat te krijgen. Alle prepspullen van zolder halen, en kijken of er gaten zijn, wat dat betreft, voor de dagdagelijkse verzorging. Schema maken, voor wie wat moet doen, wachtloopschema bedenken. Bakkie koffie zetten (dus buiten de rocket stove aansteken) dus gelijk mezelf realiseren, dat de meest simpele dingen veel meer tijd gaan kosten.......tijdens de koffie, bedenk ik me snel, dat we heel snel een diep gat in de grond moeten graven, een soort kelder, voor de diepvriesinhoud......en nog een put om als wc te gebruiken..... Poeh, zal best tegenvallen allemaal......
 12. Heerlijk mensen, samen denken, wat er op ons afkomt. Zie wel, dat er niet veel verschillen zijn in het denken en benaderen van dit probleem. Klimaat regelt zichzelf wel, kunnen we niet beïnvloeden m.i. Maar milieu, kijk daar zou veel meer de nadruk op moeten liggen ! Maar ja, multinationals he, die zitten niet zo met milieu, en maken mede de dienst uit. Milieu maatregelen zou ik toejuichen, MITS doordacht, lange termijn denken, en zinvol. Maar nee, we worden volledig uitgekleed, voor een gevecht tegen de bierkaai, met de verkeerde maatregelen....Windmolens, amper recyclebaar, doden veel vogels, insecten enz, zonnepanelen velden, waar na verloop van tijd de cadmium uitdruipt...., CO2 indioterie, terwijl de aarde daar juist groener van wordt, en ga zo verder...... Maar goed, dit soort idiote maatregelen die de EU wil nemen, zal hoogstwaarschijnlijk tot grote armoede, chaos, en burgeroorlogen leiden, decimeren van de mensheid, ook een beste milieu maatregel........
 13. Amazing Dree

  Klimaatgekte

  Ik denk, gooi 'm er gelijk in, de klimaat soros. Eh, ik bedoel sores....... We gaan betalen, jongens en meisjes, en dat gaan veel worden, heel veel..... De gekte hieromtrent, doet me gruwen. Het klimaat verandert, ja dat klopt, masr dat doet het al miljarden jaar. De hoogmoedigheid van mensen, die denken dat ze daar iets in kunnen veranderen is triest. M.i. is het de ultieme weg om de bevolking te knoeten, te verarmen, en onder een NWO te plaatsen. Hoe denken jullie over deze ontwikkelingen ? Wie had dit kunnen bedenken 4 jaar geleden......nou ik niet.
 14. Hoi @Keyser Suze Zet Charlie en mij op de lijst, goed initiatief ! Emailadressen heb je als het goed is, of wil je ze nog een keer via pm ?
 15. Denk jij nou echt, dat dat het is ? Laat me niet lachen zeg, als wie dan ook email adressen wil hebben, dan zijn daar heel veel andere manieren voor, en dan zou dat zeker niet in the open gebeuren. Bah, wat een misplaatste achterdocht.
 16. Poeh..............ik ben nu echt ontdaan, heel erg ontdaan, gechoqueerd. Zoveel met elkaar meegemaakt, zoveel gedeeld, zoveel geleerd, zoveel vrienden gemaakt, of ik ze nu in real live gezien heb of niet. Waar kan ik dan deze contacten onderhouden ? De mensen, waar ik inmiddels heel veel om geef ! In mijn tekst hieronder staat Samenlever, niet voor niets. Samen kun je het redden, alleen is het veel en veel moeilijker. Ik ben graag samen, samen met mijn preppervrienden, die zoveel meer van mij begrijpen, dan de schaapjes. Op dit forum kwam ik thuis, mijn enigste forum, en nu moet ik gaan zoeken naar een ander ? Mijn virtuele thuis stopt.............. vind dit zo enorm verdrietig. Ik weet dat er dingen speelden die niet fijn waren, maar dat gebeurt in ieder thuis. Een thuis verliezen is gewoon te. Ik ben al bijna 4 jaar lid, altijd met veel plezier samen met Charlie. Ons leven is door dit forum verrijkt, dit nemen we mee voor de rest van ons leven, wat binnenkort ook gaat veranderen. Misschien past dit in deze tijd, misschien moet het wel zo gaan. Ook wij gaan door met ons verrijkte leven, met zoveel meer kennis, vrienden, en fijne ontmoetingen. Maar juist in deze vreselijk hectische tijd, met zoveel wat op ons af komt, stoppen met dit forum ? Tja, ik ben een vrouw, soms hard, soms super boterzacht, naïef vaak, en met emoties. Nu ben ik droevig, ben ik bang, dat ik veel fijne mensen ga missen, dat ik sommige leden, waar ik niet zoveel contact mee heb, maar wel graag hun posts lees, ook zo erg ga missen. Nu, ja, moet ik afscheid nemen, in deze hectische tijd, wat nu, als de SHTF losbreekt ? Ik ben geen watje, durf veel, best stoer, maar zonder jullie misschien wel wat minder.............. @Dr.Prepper @Mr. Gold dank jullie wel voor een mooie verrijking van mijn leven voor bijna de laatste 4 jaar. Lieve medepreppers, Wat ga ik jullie missen ! Ik ga nu maar op zoek naar een ander prepper forum, iemand nog tips ? Graag 1 waar de meeste van hier ook heen gaan. Vanuit mijn hart aan jullie allen : HOU JE VEILIG !
 17. Volgens onze @Geert moet je altijd een oneven aantal kippen hebben
 18. Ja, zoiets. Nu lees ik in de post hieronder, dat meer wielen, meer weerstand geven. Dat geloof ik graag, maar die karren lopen vaak zo soepel, dat die weerstand misschien te verwaarlozen is. Pas met baby, 2 zakken kattenvoer (15 kg) en nog meer boodschappen, met te platte bandjes toch nog soepel gelopen. Denk dat het een kilo of 25 was.
 19. Ik zou toch goed de kosten - baten in de gaten houden. waarom 1 wiel of 2 ? Loopt dat handiger ? Ik heb geen idee. Zelf loop ik met een 3 wielige kinderwagen gewoon door het natuurgebied, ook onverhard, loopt als een tierelier. Zou toch een verder googlen, misschien kom je nog goedkope kinderwagens tegen. Bij kringloopwinkels in kleinere plaatsen ?
 20. Opvallend: vanavond bij diverse programma's hebben ze het ineens niet meer over vluchtelingen maar migranten...............
 21. Mooi ding hoor. Als we er nog geen hadden, had ik er wel zo een gewild.
 22. Dank je Dreutel, door jou bump het stuk van Ludo gelezen, en zeker de moeite waard, goed stuk !!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...