Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

SLodewijks

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

48 Uitstekend

Over SLodewijks

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Het stuk staat online: http://charliemag.be/mensen/prepper/ Ik hoop dat (de meeste van) jullie je er een beetje in kunnen vinden. Sharing = caring Nogmaals dank voor jullie reacties and special thanks to Tom.
 2. Dankjewel! Er staan al een paar artikels in de wacht om gepubliceerd te worden. Maandag komt de eerste van de rubriek online.
 3. Hey iedereen, bedankt voor jullie reacties! Ik heb inderdaad een afspraak met Tom. Jullie houden elkaar hier goed op de hoogte zie ik. Tof! Nogmaals bedankt en ik kom zeker nog bij jullie terug. Groetjes Sophie
 4. Hey beste Preppers, Mr. Gold gaf me de toestemming om een oproep te plaatsen in dit gedeelte. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Sophie Lodewijks, journaliste voor het Vlaamse Charlie Mag. (http://www.charliemag.be) Voor dit online magazine heb ik mijn eigen geschreven rubriek waarin ik onderzoek doe naar datgene dat door de maatschappij als "anders" of zelfs "raar" wordt gezien. Ik zou binnen deze rubriek een special willen maken rond preppers. Het zou gaan om een diepgaande reportage waarin ik meerdere preppers een paar uur volg. Op deze manier kunnen onze lezers kennismaken met jullie manier van doen en denken. En hoe dit jullie dagelijks leven beïnvloedt. Het doel van mijn rubriek is om mensen datgene te laten begrijpen wat zij in eerste instantie een beetje "vreemd" vinden. Het gaat dus om een geschreven reportage met foto's. Het zou natuurlijk leuk zijn als ik enkele preppers in beeld kan brengen, maar het mag ook anoniem. Onze redactie zit in Antwerpen dus het zou enorm handig zijn als we het binnen België kunnen houden maar de Nederlanders onder jullie mogen mij ook altijd contacteren. Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet om ze te stellen. Alvast bedankt voor jullie tijd! Groetjes Sophie sophielodewijks@hotmail.com http://www.charliemag.be
×
×
 • Nieuwe aanmaken...