Ga naar inhoud

DikkeFrikandel

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DikkeFrikandel's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

1

Community reputatie

 1. Hmm ik ga dan liever even een maand elke dag naar een all you can eat😁 Ik weet wel dat op lange termijn een vette buik gezondheidsproblemen kan opleveren. Maar stel er is niks te eten dan blijf je volgens mij wel langer in leven. 🤔
 2. Thanks, ik zal het topic doornemen!
 3. Oke het is dan geen vechtsport te noemen maar het vereist wel oefening om de bovenstaande wapens goed te kunnen gebruiken.
 4. Had een week geleden niet durven dromen dat ik vandaag sekteleider zou zijn🤣🤣
 5. Nee maar ik hoop sowieso niet het ooit een keer mis gaat. Maar als er echt niks meer te eten is dan gaan mensen toch waarschijnlijk elkaar eten. Misschien dat ze eerst doden gaan eten, weet niet of gelijk de buren elkaar gaan opeten. Zal de komende tijd eens wat opzoeken over preppen op youtube, lijkt me een goed idee. Het is best moeilijk nog vind ik om een beetje in te schatten wat er kan gebeuren en hoe men daarop reageert.
 6. Herkenbaar. Was vroeger altijd wat meer richting ondergewicht en kon toen zonder problemen tot halverwege de dag zonder eten. Afgelopen jaren redelijk wat kilo's aangekomen, met name door sporten en gezond/regelmatig eten. Nu heb ik ongeveer vijf eetmomenten op een dag en als ik een mis dan krijg ik ongekende trek😆 Dat oefenen is best een goed idee lijkt me want als ik nu trek krijg dan merk ik ook echt dat ik anders handel. Ik ben dan sneller geïrriteerd. Niet handig, stel dat het ineens een keer niet anders kan 😧
 7. Had je 21 dagen niks gegeten dan? Dat is een hoop gewicht in drie weken😲
 8. Hm conditie is inderdaad wel belangrijk! En hoe zou je dan het beste je mentale conditie trainen?
 9. @652 Uit welke provincie kom jij? Misschien kan jij daar president worden. @mevr.Grijpstra The Bikers is goed hoor😂, en nee de OPSEC tactiek ken ik niet.
 10. Beste forumleden, Hoe voorbereid zijn jullie op het ontstaan van agressie? Beoefend de gemiddelde prepper bijvoorbeeld ook een vechtsport? Ik duik nog maar net in dit onderwerp en ik heb een hoop vragen (zie andere topics). Zijn er richtlijnen mbt jezelf voorbereiden op zelfverdediging als dit nodig is? Stel het is zo ver, grote kans dat uiteindelijk mensen ook elkaar gaan opeten, of is dit een beetje te ver gezocht?
 11. Ja sinds vanmorgen heb ik een motorclub! Maar we kunnen het ook een prepclub noemen aangezien ik geen motor heb. Je bent de eerste lid! Nee helaas, ik zit in Groningen. Maar een chapter in Noord-Holland is geen slecht idee. Bij deze benoem ik jou tot president van de chapter Noord-Holland. De naam van de club daar kunnen we nog over discussiëren, ik weet niet of DikkeFrikandelClub wel leden trekt. En dan wordt het PC 'naam club', want prepclub ligt niet zo lekker in de mond. PC klinkt beter. Wat vindt je van PC bag of rice? of PC prepared?
 12. Beste forumleden, Is het voor het geval dat het mis gaat, handig om een buikje aan te leggen? En hoe zit het met spiermassa? Want meer spieren betekent ook meer kcals ter beschikking maar tegelijkertijd verhoogt spiermassa wel je metabolisme. Of is het juist praktisch om niet te veel spiermassa te hebben?
 13. Niet als de hele preppersclub bij jou op de bank zit.
 14. Toch best een belangrijk onderdeel van preppen als ik er zo over nadenk. Ik kan me bijvoorbeeld goed voorstellen dat je alleen al als lid van een motorclub in het voordeel bent wanneer het zo ver is omdat je dan in ieder geval deelneemt aan een groep. Ik zal eens polsen bij een paar vrienden die hier in de buurt wonen of zij ook geïnteresseerd zijn in het voorbereiden op wat eventueel gaat komen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...