Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

samurai

Lid
 • Aantal items

  533
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

samurai won de laatste dag op 22 november 2015

samurai had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

529 Uitstekend

3 Volgers

Over samurai

 • Titel
  Banned

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Drechtsteden
 • Interesses
  Zelfvoorzienend leven
 • Beroep
  niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nu zal je zeggen hoe kan je preppen voor een auto ongeluk, ja voorkomen misschien en gebeurd is gebeurd. Toch kan je preppen voor als een auto ongeluk is gebeurd of veel ellende voorkomen als je eerder zaken beter regelt. Als je nog nooit een auto ongeluk hebt gehad, proficiat en hopelijk zal het je nooit gebeuren. Soms sta je er niet bij stil wat de gevolgen zijn en wat je beter had kunnen doen omdat je DENKT dat het jou niet zal overkomen, niet in een zo ernstige mate, maar helaas het leven is niet wat je denkt. 1. Zorg dat je schadevrije jaren in orde zijn en let ero
 2. Gezien dat ik niet in doomsday geloof, en preppen voor mij een stroomlijning van het dagelijkse leven inhoudt, een postje voor preppen voor het dagelijkse leven in een nog werkende maatschappij mbt communicatie media, in dit geval het internet en computers. Voor de mensen die op budget preppen (of niet en je liever je geld aan andere zaken uitgeeft dan nieuwe OSes), en geen budget hebben voor dure besturingssystemen en software, en toch redelijk wat kennis hebben van hoe een computer te bedienen hierbij wat mogelijke tips om gratis een volle computer ervaring te hebben.
 3. Waterval, Als niemand hier reageert kan je het in het hoofdforum zetten, als je er dan nog niemand voor vindt dan kan mijn vriendin zel gebruiken, ze maakt veel zaken van stof. Gr Samu.
 4. Hai mensen, Nog ff op de valreep,appelflapje kan niet ivm bekende redenen en silver nu ook niet. Zijn we toch met zijn 5en mooi getal. Tot straks! Gr Samu.
 5. Hai allen, Meestal gaat het vanzelf, maar voor de OPSECCERS, laten we afspreken op de parkeerplaats buiten, ik zal iedereen opvangen, aangezien sommigen nieuw zijn en niemand kennen. Ik rij in een oudere blauwe Honda Civic, dus dat kan niet missen.. Zie jullie zaterdag! Gr Samu.
 6. Hallo allemaal, Even vastleggen voor zaterdag, de volgende mensen hebben aangegeven te komen,of misschien te komen, ik moet nog bericht krijgen van een enkele: Appelflapje homerun Richard Vempain Samurai Marian Dascoota Silver Ik stuur iedereen een PM, dan zie ik jullie zaterdag wel! Groetjes, Samu.
 7. Hai iedereen, Ik zie geen bezwaren, dus wil ik het vastleggen, 18 april bij Pannenkoekenhuis in Barendrecht bij de Oude Maas. Achterzeedijk 9, 2991 SB Barendrecht Internet website staat ook de routebeschrijving: http://www.pannenkoekenhuisoudemaas.nl/ Als we een uurtje of 1 in de middag afspreken, lijkt me een natuurlijke tijd..of iemand moet dit een probleem vinden??? Dus 18 april 13.00. Ik zal iedereen nog een PM sturen voor de zekerheid.. Fijne paasdagen!! Groetjes, Samu.
 8. Hai mensen, Er is de suggestie voor het pannenkoekenhuis in barendrecht bij de oude maas,is dit oke voor iedereen? Ik heb toevallig nog een lid die reageert dus komen we toch op misschien nog 1 man extra,dus 6 plus 1 misschien. Gr Samu.
 9. Dag mensen, Dat is mooi, we hebben nu 5 mensen die vast kunnen en 1 misschien. Gezien dat ik erg rekening wil houden met mensen zonder auto, is er iemand die beperkt is in zijn reizen? Ik wil wel die persoon ophalen en samen naar de lokatie rijden? Een lokatie mag ook..iemand enige dwang qua lokatie of reisbeperking? Anders ga ik wat lokaties zoeken en suggesties geven.. Groetjes, Samu.
 10. Allen, Tot nu toe kunnen 3 er zeker op de 18e april, misschien kan de rest ook, homerun en silver? Als homerun kan dan doen we die dag gewoon, en als silver niet naar de likeurmakerij gaat dan zien we hem verschijnen?? Gr Samu.
 11. Beste mensen, Helaas zal Platipous niet aanwezig zijn door zijn terminale ziekte, zie de forum berichten. Gr Samu.
 12. Hai Marian, Ik kan zelf beter op za 4 april en zaterdag 18 april. Ik zal de 6 allemaal een PM sturen met deze 2 dagen. Zondag kan ik nooit ivm verplichtingen. Gr Samu.
 13. Hai allen, Ik heb verder geen reakties, maar 6 preppers voor de drecht alleen is niet gek. Ik zal dit weekend PM sturen met data en wat plekken zoeken.. Fijn weekend allemaal! Gr Samu.
 14. Hai allen, Gezien het feit dat sommigen werken en doordeweeks moeilijker wordt zal ik een zaterdag aanhouden, mocht het echt niet lekker lopen zijn meerdere meets handig, dan ontmoet iedereen wel wat anderen. Gr Samu.
 15. Even een positief berichtje voor iedereen, ik heb nu al 6 mensen voor een samenkomst allemaal uit de drechtgroep. Ik wacht nog eventjes de rest van de aanmeldingen af, dan gooi ik een paar datums erin. groetjes, Samu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...