Ga naar inhoud

Windmill

Lid
 • Items

  372
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Windmill won de laatste dag op 4 juli 2015

Windmill had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Hilversum & omstreken
 • Interesses
  Wandelen, fietsen, lezen, preppen, DIY
 • Nieuwsbrief
  Ja

Windmill's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

173

Reputatie

 1. Wellicht schept het verwarring, maar er bestaat zoiets als Google Er is niets mis met Nederlands, Engels is vaak alleen een stuk efficiƫnter naar mijn mening. En of het onderdeel is van onze identiteit is weer een heel ander verhaal. Daar ga ik niet op, teveel offtopic.
 2. In het Engels betekent "Agent" meer dan alleen dat. Denk maar aan "Agent Orange". Ik gok dat hij meer op die vertaling doelt. Riot Control Agent = irriterende stoffen die de gemachtigde instanties in kunnen zetten om opstanden uit elkaar te slaan. Zoiets. Wellicht dat de vertaling iets korter kan, maar in drie woorden best lastig. Zie niet in waarom Engels een probleem is
 3. Zoals je zelf eigenlijk al aangeeft zeg dat bar weinig. Ze kunnen dit doen vanwege de aanslag op Parijs en het dus erg op zelfverdediging etc focussen ipv de rest.
 4. Hoe willen jullie preppen in het licht brengen? Puur informatief of met een bepaalde reden/visie?
 5. Dat is zeker waar. Maar wel handig om te weten En er zijn natuurlijk alternatieven.
 6. Je weet wel dat het plastic van de flessen verzacht en in het water terecht komt? Dat is namelijk de reden dat er een datum op waterflessen zit. Niet heel erg gezond dan dus..
 7. Laat maar vallen dan Het komt er toch wel van Het geeft niet of je rent
 8. Nou ik heb hem ook ingevuld! Let wel op dat er een vraag twee keer in staat, achter elkaar. Dit kan je data in de war schoppen.
 9. @Bxoza Wie mogen deze vragenlijst invullen? Alle preppers hier? Of alleen die paar die denken dat de wereld binnenkort ook echt tot zijn einde komt?
 10. Helemaal mee eens Tom. Beetje jammer weer...
 11. Mini documentaire van de Engelse BBC over preppers.
 12. Is niet geheel wol (70%), maar ik kan ze zeker aanraden: http://www.bever.nl/smartwool-phd-outdoor-medium-crew-sok-labbd22005?id_colour=4287 Heb er 3 paar van, zitten heerlijk. Voeten blijven warm en droog, geen geurtjes
×
×
 • Nieuwe aanmaken...