Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Zefanja

Lid
 • Aantal items

  582
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

345 Uitstekend

1 Volger

Over Zefanja

 • Titel
  Specialist

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noorden van 't land
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Gooi mij er ook maar bij: whooptidooh@gmail.com
 2. Erg jammer, maar begrijpelijk. Jammer dat door al het gebakkelei hier nu een van de beste Nederlandse prepper plekken stopt. Zat alternatieven te vinden, maar eentje dat Nederlands is en een plek als dit kan evenaren lijkt me bijna onmogelijk. Helaas. Ik zal het missen!
 3. Sowieso is twitter veel sneller; kreeg laatst een NLalert voor een brand hier vlak bij; moest via twitter uiteindelijk vernemen dat het sein brandmeester was gegeven. NLALERT kwam hier pas 3 uur later mee. Kansloos dus.
 4. Pff, dan heb ik mazzel; ben nu alleen nog maar allergisch voor verse tomaat (uit de winkel) en kiwi. Vroeger voor zo'n beetje alles; elke voedselgroep zat er wel bij.
 5. @walrus Soms moet je gewoon even niet al teveel met nieuws bezig zijn, maar zoals @Communicator al aangaf, gewoon even je eigen ding doen. Van al het slechte nieuws en de wetenschap van alle domino stenen die momenteel her en der aan het vallen zijn kan men (ik in ieder geval af en toe) behoorlijk gallisch worden, en dan moet je er voor waken dat je er teveel mee bezig gaat zijn. Ik zie het zo; ik kan er zelf, behalve de preps die ik heb verzameld, de bob die ik inmiddels heb ingepakt en de dingen die ik mijzelf heb aangeleerd verder niet zoveel aan doen. Met die dingen alleen al; met je preps
 6. Volgens mij is dit een verkeerde link, @Charlie, er word namelijk gesproken over , en niet over het gebrek aan motivatie en spirit van de US mariniers etc. ..Het kan natuurlijk ook zijn dat ik de woorden motivatie en spirit verkeerd interpreteerde.
 7. Zefanja

  België

  Tja, @Diamantje, ISIS heeft iedereen gewoon de oorlog verklaard. Zou me niet verbazen dat ze na A (Parijs), ook B (welke andere stad dan ook) gaan zeggen. Het is imho niet de vraag óf, maar wanéér er iets gebeurd dat het daglicht niet kan verdragen.
 8. Ik denk vooral dat "de belofte" van rijkdom en een beter leven de voornaamste factor is voor mensen om hier (naar het Westen) te komen. Als je in een dorp ergens te midden van de rieten hutjes of tussen de vaak kapot geschoten gebouwen zit en op tv en op de reclames allemaal rijkdom en lachende mensen ziet, kan ik me voorstellen dat mensen zoiets hebben van 'dat wil ik ook!'. Sommigen van hen zullen dat wat ik hier boven schreef als motivatie hebben, en anderen zullen de pure haat dat door een verloren jeugd, gedode ouders en meer van dat soort narigheid komt hebben als motivatie om hier te ko
 9. Ja, en hier komt dan uiteindelijk weer oorlog van. Want naast de oorlog tegen drugs is de oorlog tegen terreur ook eentje waar een flink slaatje uit gehaald moet worden.
 10. Het is chezellig de afgelopen week met al die akkefietjes..
 11. Even googelen is vaak makkelijker en sneller idd dan hier een vraag neer plumpen. Heb het vanochtend trouwens bij het x22 report gehoord. Volgens die kerel daar zouden ze het gedaan hebben (het afschieten bij de west kust ipv vanaf de oceaan) om China te provoceren.
 12. Het was de trident van het US leger. Zie link http://arstechnica.com/science/2015/11/a-meteor-aliens-west-coast-surprised-by-mystery-rocket-launch/
 13. Het is toch eigenlijk van de zotte, dat er nu nog steeds (met alle informatie die hierover beschikbaar is) zoveel mensen zijn die willens en wetens hun privé leven zomaar op Facebook knallen... En wat ik misschien nog wel erger vind is dat ze dus klaarblijkelijk mensen volgen (ook al heb je helemaal geen Facebook account) dmv cookies. Enge zooi. Dank voor het delen, @Keyser Suze
×
×
 • Nieuwe aanmaken...