Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Jan c

Lid
 • Aantal items

  231
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

137 Uitstekend

2 Volgers

Over Jan c

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  West - Vlaanderen

Recente bezoekers van dit profiel

306 profielweergaven
 1. @Lekker :Gewoon even luidop aan het denken : moesten we nu eens onze eigen werklozen te werk stellen ipv vluchtelingen (die al te kampen hebben met een taalbarriére ) ? Lijkt je dat geen strak plan ?
 2. Komt goed uit , vandaag m'n opslagplaats voor m'n brandhout ( +/- 25 kuub kastanje , wilg , beuk , eik , ) afgewerkt .Laat 't maar vriezen en sneeuwen ,
 3. Jan c

  kluis

  Er al eens aan gedacht dat een inbreker het al niet zo nauw neemt met de wet en het hem waarschijnlijk niet veel kan schelen of dat wapen al dan niet ingeschreven staat ?
 4. Mensen beginnen massaal voorraad in te slaan , iemand nog een reden nodig om te preppen : http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/2385915/2015/07/05/Lege-schappen-in-Griekse-supermarkten.dhtml
 5. Ook hier hebben we een regenwaterput van 20 000 liter .Hebben eigenlijk nog nooit zonder regenwater gezeten en moest dat gebeuren hebben we nog een steenput van 6 meter diep ( gevonden tijdens graafwerken tijdens verbouwingen , toen zuiver laten maken en nieuwe aanzuigleiding voorzien ).
 6. Jan c

  [Karma] Brood oven

  Deze laat ik aan me passeren , heb al een dergelijk toestel en jawel die panasonic zijn echt wel uitstekende toestellen . Wens de winnaar er veel plezier mee . Topkarma @tom666
 7. Varken , koe , eekhoorntje of een lief klein katje mogen wel , maar geen honden @lewieke
 8. Goed idee om ze 2 snoepjes te beloven als ze het komen vertellen , probeer ik ze morgen uit te leggen !
 9. Heb zelf ook 2 kleine koters (5 en 7 jaar ) , ook hier hebben we al 1000 x uit de doeken gedaan dat ze niet met wildvreemden mogen spreken en al zeker niet zomaar met iemand mogen meegaan voor een snoepje / ijsje of een leuk hondje even verderop in de wagen ... En hoe goed je als ouder je best ook doet er komt wel eens een moment dat je je kind(eren) niet goed zien én dat er iets dergelijks kan gebeuren : Kwam dit "sociaal experiment " op het net tegen en was geschokt hoe snel kinderen met wildvreemden mee gaan .Morgen het "lesje over stoute mensen " nog maar eens herhalen .
 10. UItzetting metaal door de warmte kan oorzaak zijn
 11. @tom666 ,Maar het verhaal dat je in Belgistan gasleidingen zomaar kan aanpassen klopt niet . Alle aanpassingen moeten door een erkend keuringsorganisme (bijvoorbeeld Vincotte) of door een erkende installateur nagekeken worden (niet elke zelfstandige installateur heeft deze licentie), er moet eveneens een isometrisch schema opgemaakt worden met de plaats en diameter van de gasleidingen . Stel dat er ooit iets gebeurt met de gasleidingen zal je verzekeringsagent mogelijks zijn handen van het dossier afhouden . Een keuring kost iets van een 120 a 150 € per huishoudelijke installatie. Succes
 12. Jan c

  Konijnen leed

  Lovenswaardig maar :noem me een dierenbeul , zelf zie ik me als realist , had het beestje ook verlost met een klap van mijn hand tegen zijn nek .Zo heb ik onlangs ook een aangereden kat uit zijn lijden verlost .
 13. Zal mensen die er vanuit gaan dat er nooit iets kan mislopen met onze welvaart staat misschien eens wakker schudden , eigenlijk geen slechte zaak .(zolang er geen slachtoffers vallen door stroomuitval uiteraard )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...