Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Dontor

Lid
 • Aantal items

  345
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Dontor won de laatste dag op 30 november 2013

Dontor had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

405 Uitstekend

5 Volgers

Over Dontor

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  West-Vlaanderen
 • Interesses
  Financiële markt, privacy, traumapsychologie, veiligheid & (financiële) zelfstandigheid
 • Beroep
  retailmanager
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Valt nogal mee hoor. Vanaf 5 personen zal zich sowieso een leider manifesteren.
 2. Dan gaat er zich vermoedelijk automatisch een leider ontplooien. Die leider zal niet alle taken op zich kunnen/willen nemen en zal afgevaardigden aanduiden (lees: "ministers") Je community zal niet overweg kunnen met bepaalde leiders en zal in opstand komen en verkiezingen willen ... ... klinkt bekend, niet?
 3. @Vladimir: veel soldaatje moeten spelen ;-)
 4. Geloof me vrij, met deze info kunnen we je totale achtergrond achterhalen. Het "leger" geeft geen f*ck om je privacy... @Geert: je zou wel eens gelijk kunnen hebben :-)
 5. Ik kwam enkele jaren geleden eens op een winteravond van mijn werk. Toen ik de wijk binnengereden kwam was alles geblokkeerd. Politie, brandweer, ambu, alles erop en eraan. Er bleek een gasgeur te zijn waarvan ze de bron niet konden terugvinden. Alles was afgesloten: gas, water, elektriciteit. De politie was de straat af gegaan, alles neerleggen en onmiddellijk meekomen was de boodschap. Veel tijd was er dus niet. Daar stonden ze allen op straat in de kledij die ze aanhadden en snel een jas kunnen aantrekken. Na enige tijd "onderhandelen" (lees: omkopen met bier) met de brandweer h
 6. 't is toch iets waar ik af en toe eens bij stil wil staan. "Ze" vinden ons sowieso al minder "sympathiek" omdat we een voorraad hebben en sommigen zelfs bijna zelfvoorzienend zijn. Ik denk ook dat als het moment daar aangebroken is, dat het onbegonnen werk is om alles te barricaderen, afsluiten, boobytraps en wat lees ik soms allemaal ;-) te gaan uitvoeren. Je moet er ten eerste de tijd voor hebben, je moet thuis zijn op dat moment en dan als laatste, het mag eigenlijk niet opvallen... @wodan, als je markeringen op je voordeur zet als enige in de straat. Gaan ze dat niet verdacht vinde
 7. Ben je bij evacuatie eigenlijk verplicht om mee te gaan of kan je ook weigeren?
 8. Het is eigenlijk een bedenking die ik me al enige tijd maak. Ik merk soms dat er wat mensen zijn die zich vooral focussen op een Bug-In, maar dat kan volgens mij ook snel fout lopen. Anderen zijn in de mogelijkheid om je "uit te drijven".
 9. Ok, je doet niet open. Vanaf dat moment verblijf je in een cordon. Iedereen die op één of andere manier het cordon wil verlaten zal aanzien worden als gecontamineerd en krijgt een kogel op een ongelukkige plaats ...
 10. Even advocaat van de duivel spelen. We hadden het er over met enkelen op de SC veluwe. Stel je voor dat je prepvoorraad op peil staat. Je hebt enkele maanden/jaren aan voorraad staan. Het moment is aangebroken, een SHTF. We kiezen voor een Bug-in! En dan, enkele uren later: "bonk, bonk" op de deur. Je doet open en er staan 4 mannen bepakt en met gasmasker aan je deur die je verplichten om onmiddellijk te evacueren. Dan sta je daar, heb je jaren, maanden zitten preppen en alles is verloren/waardeloos, want je moet onmiddellijk het pand verlaten. Hoe reageer je hier op? Wat doen j
 11. Ik volg die site al een tijdje. Die Jelle heeft idd wel een goeie visie ... Al staan er soms wel tegenstrijdigheden als je de verschillende artikelen leest. dat terzijde, het is een echte bron van inspiratie hoor.
 12. In combinatie met een streepje ruis door de speakers = succes
 13. Als je je halogeenspots wisselt met LED, kan je dan nog dimmen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...