Ga naar inhoud

fragalot

Lid niveau 2
 • Items

  1181
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

fragalot's prestaties

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

655

Reputatie

 1. gaat niet zozeer over de overheid.. die weten het toch al, gelijk wat je doet. het gaat eerder over jan met de piet met rare ideëen dat mee kan kijken op dit forum. meer paranoia dan wat anders.
 2. ik heb zo'n gorillatape to go rolletje van de prepshop, het gat in de midden vul ik dan op met een klein potje vaseline
 3. Zone 1 is flink irritant, maar als je binnen zit komt het wel goed. Nou, als je in zone 2 woont, is het misschien beter om de tuinstoelen even binnen te halen voordat die je woonkamer binnengeblazen worden door de ruit heen. Zone 3 zoek je beter een veilige plaats op, want de kans is reëel dat je huis ernstig beschadigd word. (als ik het goed heb - als de kaart enkel over de kans op storm gaat is het meer een gewone indicator of je al dan niet je picnic moet afzeggen of je poncho mee neemt...)
 4. Nou, ik gebruik regelmatig 2,45Ghz (12cm UHF), en stook er zo'n 800Watt mee.. gaat prima, ook voor amateurs.. Kan je zo kopen in de betere elektro zaak. wel heb ik me al ettelijke keren verbrand er aan soep ijskoud, maar de tas gloeiend heet!
 5. vergeet ook niet om het meerpuntsluitend slot ook effectief te sluiten.. als de deur gewoon dichtgetrokken is ben je binnen de minuut binnen.
 6. of zoals hier met dikke ingemetste balken en 5mm dikke geharde staalnagels :-) (heb er een paar gesloopt tijdens verbouwingen; en zelfs MET goed materiaal kreeg je die niet zomaar los)
 7. @QuickFix - wat houthe zei. je kan wel een backup voorzien, (mits deze dan ook gekeurd wordt als deze de bestaande elektrische installatie overneemt en loskoppeld van het net!) maar geheel off-grid kan legaal gewoon niet.
 8. voor het reflector deel kan je prima zo'n super goedkoop nooddekentje gebruiken, en de constructie maak je uit gelijk wat voorhanden is. het enige dat je dan nodig hebt is een bakplaat.. Die uit je oven werkt ook prima.
 9. Zo doe ik het al een hele tijd, en neem dit altijd mee op zakenreizen na eens goed ziek te zijn na het drinken van kraantjeswater op hotel...
 10. in belgië mag dit officieel niet. Alle zonnepanelen dat je koopt zullen dan ook automatisch uitschakelen als het net uit valt om veiligheidsredenen. (als jij 220V terugsteekt op het net, staat er verderop een lekkere transformator dat dit naar 10kV of hoger duwt, en de lijnwerker dat er aan aan het werken is een minder leuke ver®assing geeft..) Echter in nood zijn er tig van manieren, en er zijn ook al ettelijke topics over als je zoekt op "off-grid" of "solar" of "zonnepaneel" met héél veel informatie in. zorg er wel voor dat, hoe je dit ook doet, off-grid ook écht OFF-grid is.
 11. of je legt een kerncentrale een jaar stil door een bolkraantje open te zetten
 12. - adaptive cruise control vooraan - side assist sensoren opzij - pre-sense sensoren achteraan - pre-sense sensoren vooraan ik zie er het nut niet van in om dit live door te sturen. een log uitlezen bij een dealer, dat kan waarschijnlijk wel.. Maar live heeft geen zin voor de fabrikant en kost enkel geld. (PS. die opties zijn geniaal en ik neem ze zo opnieuw als ik een nieuwe wagen koop!!!)
 13. Je hebt het gehoord! negeren die lijnen! :-)
 14. je neemt aan dat de simkaart toegankelijk is, en geen zo'n "chip-on-board" geval. Ook hoeven foto's niet persé full-HD zijn.. (hoewel ik ook twijfel aan die claim) Ik ben er vrij zeker van dat mijn auto sensor-beelden maakt van mijn omgeving, en deze ook bijhoud. doorsturen denk dan weer niet. maar remote data begint steeds meer en meer voor te komen, ook in industriele machines met "machine-to-machine" netwerken.. ook de data-volumes beginnen langzamerhand te groeien.
 15. de 3 jaar slaat waarschijnlijk eerder op "zo lang nemen wij verantwoordelijkheid op", net zoals bij first-aid spullen. @Simurgh - is er al een richtprijs bekend voor de koolstof-filter "spare part" ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...