Ga naar inhoud

fragalot

Lid
 • Aantal items

  1181
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door fragalot

 1. leuk wel wel die greppel; als je er dan ook effectief in zit VOOR dat die drukgolf passeert :-) (en ik vraag me af of het uberhaupt iets uit maakt als je dicht genoeg zit om last te hebben van die grote initiele drukgolf?)
 2. gaat niet zozeer over de overheid.. die weten het toch al, gelijk wat je doet. het gaat eerder over jan met de piet met rare ideëen dat mee kan kijken op dit forum. meer paranoia dan wat anders.
 3. @vheeswijk had ooit eens berekend hoe snel je zuurstof op zou zijn in een luchtdichte kamer... ik herinner me niet meer precies hoe snel, maar het resultaat was beangstigend! CO vergiftiging is snel en onverbiddelijk. Alles TOTAAL afsluiten is geen goed idee, je hebt een of andere filter nodig om toch een minimum aan ventilatie te voorzien.
 4. ik heb zo'n gorillatape to go rolletje van de prepshop, het gat in de midden vul ik dan op met een klein potje vaseline
 5. Zone 1 is flink irritant, maar als je binnen zit komt het wel goed. Nou, als je in zone 2 woont, is het misschien beter om de tuinstoelen even binnen te halen voordat die je woonkamer binnengeblazen worden door de ruit heen. Zone 3 zoek je beter een veilige plaats op, want de kans is reëel dat je huis ernstig beschadigd word. (als ik het goed heb - als de kaart enkel over de kans op storm gaat is het meer een gewone indicator of je al dan niet je picnic moet afzeggen of je poncho mee neemt...)
 6. Nou, ik gebruik regelmatig 2,45Ghz (12cm UHF), en stook er zo'n 800Watt mee.. gaat prima, ook voor amateurs.. Kan je zo kopen in de betere elektro zaak. wel heb ik me al ettelijke keren verbrand er aan soep ijskoud, maar de tas gloeiend heet!
 7. tijdens de winter kan je ook prima met een druppellader werken als je zonnepanelen niet genoeg zijn... zolang het net er is kan je het prima gebruiken om je buffer op peil te houden!
 8. vergeet ook niet om het meerpuntsluitend slot ook effectief te sluiten.. als de deur gewoon dichtgetrokken is ben je binnen de minuut binnen.
 9. of zoals hier met dikke ingemetste balken en 5mm dikke geharde staalnagels :-) (heb er een paar gesloopt tijdens verbouwingen; en zelfs MET goed materiaal kreeg je die niet zomaar los)
 10. @QuickFix - wat houthe zei. je kan wel een backup voorzien, (mits deze dan ook gekeurd wordt als deze de bestaande elektrische installatie overneemt en loskoppeld van het net!) maar geheel off-grid kan legaal gewoon niet.
 11. voor het reflector deel kan je prima zo'n super goedkoop nooddekentje gebruiken, en de constructie maak je uit gelijk wat voorhanden is. het enige dat je dan nodig hebt is een bakplaat.. Die uit je oven werkt ook prima.
 12. Hopelijk testen ze die eerst in hun eigen afgelegen hoofdkwartier.
 13. Zo doe ik het al een hele tijd, en neem dit altijd mee op zakenreizen na eens goed ziek te zijn na het drinken van kraantjeswater op hotel...
 14. in belgië mag dit officieel niet. Alle zonnepanelen dat je koopt zullen dan ook automatisch uitschakelen als het net uit valt om veiligheidsredenen. (als jij 220V terugsteekt op het net, staat er verderop een lekkere transformator dat dit naar 10kV of hoger duwt, en de lijnwerker dat er aan aan het werken is een minder leuke ver®assing geeft..) Echter in nood zijn er tig van manieren, en er zijn ook al ettelijke topics over als je zoekt op "off-grid" of "solar" of "zonnepaneel" met héél veel informatie in. zorg er wel voor dat, hoe je dit ook doet, off-grid ook écht OFF-grid is.
 15. of je legt een kerncentrale een jaar stil door een bolkraantje open te zetten
 16. - adaptive cruise control vooraan - side assist sensoren opzij - pre-sense sensoren achteraan - pre-sense sensoren vooraan ik zie er het nut niet van in om dit live door te sturen. een log uitlezen bij een dealer, dat kan waarschijnlijk wel.. Maar live heeft geen zin voor de fabrikant en kost enkel geld. (PS. die opties zijn geniaal en ik neem ze zo opnieuw als ik een nieuwe wagen koop!!!)
 17. Je hebt het gehoord! negeren die lijnen! :-)
 18. je neemt aan dat de simkaart toegankelijk is, en geen zo'n "chip-on-board" geval. Ook hoeven foto's niet persé full-HD zijn.. (hoewel ik ook twijfel aan die claim) Ik ben er vrij zeker van dat mijn auto sensor-beelden maakt van mijn omgeving, en deze ook bijhoud. doorsturen denk dan weer niet. maar remote data begint steeds meer en meer voor te komen, ook in industriele machines met "machine-to-machine" netwerken.. ook de data-volumes beginnen langzamerhand te groeien.
 19. de 3 jaar slaat waarschijnlijk eerder op "zo lang nemen wij verantwoordelijkheid op", net zoals bij first-aid spullen. @Simurgh - is er al een richtprijs bekend voor de koolstof-filter "spare part" ?
 20. die kaartjes zie je zelfs op een splinternieuwe porsche bij de lokale IKEA, net zoals de roestbak van een opel KADET er naast.. best grappig.
 21. niet alleen de CV. Vele modernere gasfornuizen en gasboilers stoppen ook met werken.
 22. fragalot

  Water protocol

  nja,.. toch tot de dop weg rot :-)
 23. ik tank ook altijd enkel voor 20 euro. Zo hebben de brandstofprijzen geen invloed op mijn rijgedrag of uitgaven.
 24. véél updates van hln ; echter hoeveel ze waard zijn moet je zelf maar beslissen. (eerst bericht wereld insturen, dan kijken ze nadien wel of het klopt.. als iemand klacht instuurt erover)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...