Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Raff445

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutraal

Over Raff445

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Midden Nederland
 1. Helemaal mee eens. Als het rustiger aan het worden is, dan ga je iets hebben aan zilver of goud. Maar als je geen schuilplaats en geen voedsel/drinken hebt om die tijd te bereiken dan is het echt waardeloos. Wel ben ik benieuwd over hoe snel de pleuris gaat uitbreken, want als het zo doorkachelt als met het coronavirus nu, verwacht ik nog niet zoveel spannends. Maar als één van de volgende dingen gaat gebeuren dan kan het nog wel eens in een stroomversnelling komen. 1. Uit de EU willen stappen 2. Vaccinatie verplichten 3. Langere complete lockdown 4. Riots vanw
 2. Dit is een lastige vraag aangezien ik me niet wil branden aan de eventuele winsten of verliezen die je maakt. Als de reden dat je dit wil doen meer een prepmiddel is voor na een SHTF scenario, dan is het altijd handig om een aantal munten achter de hand te hebben. De prijs voor de munten is momenteel hoog in vergelijking met 1,5 jaar terug, maar ik denk dat dit een meer reeele prijs is en dat we ons geen zorgen hoeen te maken voor een klap naar beneden. Maar nogmaals dit denk ik en er zijn zat mensen die anders denken. Als je het echter als prepmiddel wil hebben is het de
 3. Ik denk dat er een hele hoop preppers bij zijn gekomen de afgelopen periode, maar aangezien preppen een levensstijl is zal het net zo gaan als met mensen die af willen vallen of mensen die willen stoppen met roken... Als het wat rustiger gaat worden vallen deze mensen heel snel weer af.. Zelf ben ik al een hele lange tijd bezig en is het heel lang bij kennis vergaren gebleven, maar preppen is echt een vak apart.
 4. Wat ik het lastige vindt aan goud en zilver kopen is dat je niet weet wat het na een crisis waard is. (in de situatie SHTF) Stel je hebt een brood nodig en je begint te zwaaien met een zilveren munt (als de verkoper daar gevoelig voor is) Hoogst waarschijnlijk zal de verkopen zeggen, "dit brood voor die munt" dan heb je tegen de huidige prijs 17,-- betaald voor 1 brood. Dit is de reden dat spreiding van de verkoopbare diensten en goederen in die situatie zo belangrijk is. Dan kun je namelijk een handelspartner worden ipv prooi (wat je bent als ja maar 1 handelsitem hebt)
 5. Het top 5 lijstje dat ik graag zou willen in willekeurige volgorde: 1. Goalzero 500 of 1000 2. Zonnecollectoren voor Goalzero 3. Goede stevige stelling voor prepspullen (in garage) 4. Hangmat 5. Simpele Woodstove Er zijn natuurlijk altijd wel dingen die wenselijk zijn, maar dit zijn de eerste stappen. Hierna kan ik wat makkelijker voorraden aan gaan leggen enz.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...