Ga naar inhoud

Prep

Lid
 • Aantal items

  236
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Prep's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

74

Community reputatie

 1. Zelf rij ik altijd met winterbanden als de winter aanbreekt. Ik maak veel kilometers en winterbanden zijn dan wel zo veilig. Vandaag eerste sneeuwbui gehad en bijna iedereen reed 40km per uur op de snelweg en ik kon prima 80 km/u rijden met wat anderen die ook winterbanden hadden.
 2. Alena Sovostikova heeft er een fan bij vanaf vandaag. @netuyas Goede post. Ik spreek de taal inmiddels ook redelijk en begrijp bijna alles en dat wordt door de mensen hier heel erg gewaardeerd. Met Engels kom je hier niet ver dus dat schiet niet op.
 3. Hahaha, ik dacht hetzelfde, Prepper053. Ik vind het maar een gammel bouwwerk als ik er zo naar kijk. Die link van Tyrion Lannister is wel gaaf om te zien.
 4. Greenhood & Piroska; jullie zijn van harte welkom WSHTF, dat geldt ook voor andere mensen die hetzelfde doel hebben als wij. Ik zie al veel nuttige posts in deze groep, dat stemt mij tot tevredenheid!
 5. Ik sluit me helemaal bij Emmy en Blikvoer aan. Ga vooral zo door!
 6. Prep

  De VS in verval

  Waarom niet, Dreutel? Slaat Nico onzin uit dan?
 7. Als Gij geen liefde geeft, zult Gij ook geen liefde ontvangen, Cyber.
 8. Ik spreek de taal der liefde.....werkt overal en altijd.
 9. Een ticket naar Prep kost helemaal niets behalve de benzine of energie die je kwijt bent om hier te komen. Ik heb maar 1 doel en dat is samen met gelijkgestemden een klotetijd overleven en te zorgen dat we kunnen bouwen aan een nieuw leven. Met een goede groep regelen we wel eten, beschermen we onszelf en overwinnen we alle shit die de ventilator hit.
 10. Ik dacht even in de pornosectie beland te zijn maar het was Keyser weer....
 11. Daar sluit ik me bij aan, Miss. Als ik er zo over na zit te denken word ik gewoon gek van het feit hoe we in de maling genomen worden.
 12. Prima post die ik even kort ga samenvatten; Er is geen vechtsport die het BESTE is. Straatvechten bestaat uit een combinatie van vechtsporten en de situatie bepaalt welke handeling op dat moment het beste is.
 13. Logisch, Communicator. Kids zijn de toekomst. Ik zit 800 kilometer naar het Oosten en mijn toko is ook toegankelijk voor gelijkgestemden. Met 5000 meter grond moet er wel een moestuin te bouwen zijn dacht ik zo. En ruimte zat voor wat tenten.
 14. Prep

  Huisvesting?

  Vrijstaand zowel in NL als in het buitenland. Grote tuin met wat appelbomen en walnotenbomen. Verder nog wat locaties waar ik heen kan WSHTF maar zoals ik al aangaf in ander topic zou ik niet snel mijn BIL verlaten omdat ik niet graag op pad ga met een stel kleine kinderen. Als ik alleen zou zijn boeit het me niet zo want ik ben wel wat gewend maar met kids wordt mijn situatie in zo'n geval erg kwetsbaar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...