Ga naar inhoud

Harmen Stap

Lid niveau 2
 • Items

  383
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Harmen Stap won de laatste dag op 10 februari 2014

Harmen Stap had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Geheim! (Zuid-Holland)
 • Interesses
  Muziek, reptielen, vuurloze wapens, sporten
 • Beroep
  Student
 • Nieuwsbrief
  Ja

Harmen Stap's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

237

Reputatie

 1. Ziet er super gaaf uit! Helaas heb ik niet zo veel verstand van messen en tomahawks, dus ik weet niet hoe de kwaliteit is. Hoe duur is de tomahawk & mes combo?
 2. Whoops! Sorry. Ik dacht 4 liter in totaal. Dus per stukje hout. Mijn fout. Ik las te snel
 3. Lijkt me dat dat niet heel veel uitmaakt. Voor zover ik weet nemen alle bomen water op de zelfde manier op.
 4. Hmm. Interessant idee. Het klinkt ook wel logisch. Vraag me alleen af hoe lang het duurt voordat het filter die vier liter heeft gefilterd. Enig ervaring hiermee?
 5. Heb die aflevering gezien. Hij was leuk. Ik vind Showroom altijd wel leuk, maar ik kijk het niet altijd. Meestal komen er nogal aparte mensen in voor, maar langzaam kom je er soms ook achter dat ze minder gek zijn dan je eerst dacht. Sommige mensen hebben gewoon een afwijkende filosofie.
 6. Eerst zorg ik dat ik 100 kilo kan squaten, 120 kan deadliften, 50 kan benchen. Bij die tijd ben ik 18 en kan ik gaan trainen bij een lokale Krav Maga. Aangezien ik 3 dagen train op kracht en 2 dagen op conditie heb ik bij die tijd ook een beetje een redelijke conditie opgebouwd. Kan best van pas komen lijkt mij.
 7. Ze verkopen ook stevia planten tegenwoordig. Misschien is dat wel handig. Heb je je eigen kleine zoetstof fabriek
 8. Ja, beetje stom van mij. Het is een letterlijke quote van een site. Had er even een bron bij moeten zetten. Zal hem even voor je opzoeken. Toegevoegd: Heb even gezocht, maar kon niet vinden wat er bedoelt werd. Sorry.
 9. Misschien is stevia nog een goede prep voor mensen die hun thee graag zoet hebben. Stevia (steviolglycosiden) is ongeveer 200 tot 300 keer zo zoet als suiker en levert geen calorieën. Het heeft het E-nummer 960. Stevia is een natuurlijke intensieve zoetstof. Het wordt geïsoleerd uit het blad van de stevia plant. In Zuid-Amerika gebruiken ze het al eeuwenlang als zoetmiddel. Stevia is een veilige zoetstof zolang het gebruik onder de aanvaardbare dagelijkse inname blijft. Aangezien stevia een E-nummer heeft, is het zeker dat je er niet te veel van binnen krijgt. Bron later toegevoegd: http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/stevia.aspx
 10. Interessant. Ik heb nog nooit een site gezien met een wachtwoord systeem zoals deze site. Wel een goedkope site inderdaad, maar ik ben niet zo'n fan van dit soort sites. Te veel speuren tot je eindelijk iets goeds vind.
 11. Interessant. Ik ben super benieuwd waar we over tien jaar staan op gebied van groene energie. Het gaat zo ongelofelijk snel de laatste tijd.
 12. Zucht... Is het weer zo ver dat ik mijzelf moet gaan quoten? Heb ik niet zo'n zin in... Ik doe het toch maar. Ik denk sowieso dat er bepaalde dingen zijn die je niet zelf moet maken en waar je niet op moet gaan besparen. Alle middelen die levens kunnen redden in bepaalde situaties moeten van goede kwaliteit zijn. Als jij een masker nodig hebt omdat je een deur wil schuren is een DIY-masker prima, maar als je maskers prept omdat je een bepaalde levensbedreigende situatie voor wil zijn (bijvoorbeeld een gasaanval) dan lijkt het mij wel slim om de portemonnee te trekken. Er valt prima te klooien met homemade maskers, maar als je dat doet moet je wel beseffen dat ze homemade zijn. Je moet er dus niet afhankelijk van zijn, want dan heb je een probleem als ze falen wanneer je ze echt nodig hebt. Moet ik er nog bij zetten wat je kunt opmaken uit de quotes of kan je dat zelf?
 13. Er valt prima te klooien met homemade maskers, maar als je dat doet moet je wel beseffen dat ze homemade zijn. Je moet er dus niet afhankelijk van zijn, want dan heb je een probleem als ze falen wanneer je ze echt nodig hebt.
 14. Pfft... Wat ben ik stom dat ik die grap niet meteen snap
 15. Grappig hoe die lepel op de laatste seconde er ook aan moet geloven Maar ik moet wel eerlijk zijn dat ik eerder een aansteker mee neem dan twee flesjes met chemicaliën, maar misschien ben ik de enige
×
×
 • Nieuwe aanmaken...