Ga naar inhoud

deruiterwa

Lid
 • Items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

deruiterwa's prestaties

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

16

Reputatie

 1. Hoi Geert, Heb je ook nagedacht over camouflage? De reddingsboei voorop is wel erg opvallend. iedereen kan zien dat dit een bijzondere kar is, waar mogelijk voedsel in zit. Verder zou ik zo min mogelijk reflectors erop doen, of deze ter plaatse afplakken met duck tape. Zo min mogelijk opvallende dingen aan de buitenkant. Heb je ook een steun om ter plaatse de wielen te blokkeren? Deze wordt nog wel eens vergeten. Verder zou ik ter plaatse een camouflage net over het blauwe zeil gooien. Ik ben zelf ook bezig met een Bug out kar. Wanneer die klaar is zal ik wat fotos laten zien. groeten.
 2. Wij leven en handelen inderdaad vanuit een bepaalde geloofsovertuiging. Als iemand anders daar anders over denkt, mag dat. Wij laten een ieder vrij in zijn doen en laten. Dringen ook niemand onze mening op.Denk dat dat wel blijkt uit de uitzending van de EO. Maar vergeet AUB niet dat ons verhaal veel groter is dan de 10min. die jullie gezien hebben op de tv. Wij investeren niet alleen in een boot omdat de Maya kalender af schijnt te lopen. Nee, er zijn veel meer redenen waarom wij deze aankoop gedaan hebben. Kijk maar op onze website http://www.pentahof.nl voor meer info. Valt me wel een beetje tegen zoals sommige mensen hier het doen en laten van een ander veroordelen of zelfs bespottelijk maken. Waarom laten we niet een ieder in zijn waarde? Wij doen wat we kunnen om te overleven en willen dat delen met andere mensen zodat die ook de kans hebben om te overleven. Hoe meer mensen er een lifeboot aanschaffen en dus kans maken om te overleven, hoe beter! Wij hebben de publiciteit gezocht niet om sensatie, maar om nog mensen wakker te maken en aan te sporen om maatregelen te nemen, voordat het te laat is. Er is nu niemand in Nederland die niet kan zeggen dat hij niet gewaarschuwd is. In vele kranten in NL, Belgie en Duitsland heefft een artikel over ons gestaan. Wat de mensen ermee doen is voor hun verantwoording. Wat als er in februari nog niets gebeurt is? Geen ramp. Ons leven gaat gewoon door. Dan hebben we nog meer tijd om ons verder voor te bereiden. Want dat er een keer een eind komt aan deze huidige manier van samenleven, dat moge duidelijk zijn. Misschien gaan we dan wel een sloep van de boot maken. We zien het wel
 3. De Barneveldse krant heeft het verhaal naar waarheid gepubliceerd, dus niet zoals de eo gedaan heeft door het sensatie te maken. http://www.barneveldsekrant.nl/lokaal/kootwijkerbroeker_klaar_voor_einde_van_de_wereld_31237491.html
 4. Deze pakketten zijn echt wel goed. Deze zijn houdbaar volgens de datum tot maart 2012. Maar ik durf ze over vijf jaar nog wel te eten. Alles zit netjes verpakt en niets beschadigd. Als iemand dit niet goed genoeg vindt om te overleven, dan weet ik het ook niet meer.....
 5. De eo uitzending over de boot van fam. v.d Meer is door de eo gemaakt tot een sensatie verhaal dooe te stellen dat deze familie met zekerheid weet dat op de 21 de wereld vergaat. Dat is een leugen. DE WERELD VERGAAT NIET! Laat u niet van de wijsbrengen door doemdenkers dat de wereld zal vergaan op 21-12-2012. Er spelen heel andere astronomische en bijbelse zaken, die wel zicht geven op het einde van een zeker tijdperk, ons huidige vraatzuchtige rupsenbestaan, waarna een nieuw tijdperk, het Messiaans Vrederijk zal komen, (een rijk van vrijheid en liefde, zonder oorlog en geweld) te vergelijken met de vlinder die uit haar cocon verschijnt door de kracht der zon. Welnu, over dié regeneratie gaat het vanavond in deze uitzending. Dat is de geboorte van de nieuwe tijd, en aan die geboorte gaan weeën vooraf, zoals wij in de profeten van het O.T. kunnen lezen. Dat kan heel goed samenvallen met de zeer nauwkeurige Maya-kalender die op 21-12-2012 afloopt, maar daarna wél opnieuw verdergaat.. Dus geen doomsday. De tv-opnamen zijn niet bedoeld als sensatie, maar als een waarschuwing om zich fysiek en geestelijk voor te bereiden op de grote Dag van God die elk ogenblik kan komen. vandaag, morgen, volgende week vrijdag, of daarna, dat weten wij niet zeker. Wat we wel zeker weten is dát die dag komt, en ook dat die dag zeer nabij is. Daarom is het nodig met ons gehele hart op God te betrouwen als onze Redder en Verlosser, In dát vertrouwen leef, bid én werken wij, zoals ook Noach niet werkeloos de zondvloed afwachtte en Jozef zich voorbereidde op de 7 magere jaren. Er zal een nieuwe aarde komen waarin weer vrede, liefde en rechtvaardigheid zal zijn. Dat is waar wij naar uit zien. Jammer, erg jammer dat er op deze site veel preppers zo kinderachtig reageren. Gelukkig zijn er ook nog enkele serieuze tussen. Maar ze hebben Noach ook 120jaar uitgelachen toen hij op het droge een ark ging bouwen. Maar....... wie het laatst lacht, die lacht het best!!!!!
 6. Bij legerdumps kun je hele goede rantsoenen kopen die jarenlang goed blijven. Informeer bij uw dichtsbijzijnde dumpwinkel. Hieronder enkele fotos van een rantsoen die de militairen gebruiken bij extreme koude. Hierin zitten veel vitaminen en energie produkten in, maar ook zakdoekjes, lucifers, zout, suiker, thee, chocolademelk, koffie, peper, kauwgom, tandenstoker, dextrose, havermout ontbijt enz. Allemaal kwaliteits produkten. Wij betaalden voor één zak (menu) 9euro.
 7. Hoi Joepen Als ik jou was zou ik de 19e of de 20e gaan als dat mogelijk is. Je weet nooit wanneer er wat gebeurt.
 8. We doen wat we kunnen. Geld wordt straks toch niets meer waard, dus kun je beter nu nuttig besteden. Volgens de NASA en verschillende presidenten kunnen we allemaal rustig gaan slapen, niets aan de hand. Dat zei minister Colijn ook de avond voordat de tweede wereldoorlog uitbrak. De elite bekommeren zich echt niet om 'Jan met de pet'. Ogen en oren wijd openen houden en vooral letten op de natuur, op de dieren, het luchtruim, de zon en maan. De Nekaf rijd erg zuinig. kWeet niet precies hoeveel, want door het terrein rijden gebruik je altijd meer dan op de weg maar het valt mij reuze mee. Op marktplaats staat nog een mooie Landrover: http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/land-rover/m618216176-land-rover-88-pick-up-lightweight.html?c=5295d2fa43d5deb6de722080990f22a&previousPage=home&pageNum=1&pos=1 Alleen wel goed kijken naar het plaatwerk omdat deze over geschilderd is.
 9. Dit is onze BugOut auto. Makkelijk te bedienen. Een kind van tien kan ermee rijden. Onverwoestbaar. Wij hebben deze gekocht voor 4200euro. Is geen echte Willy. In deze Nekaf ligt een peugeot diesel blok. Hebben ook nog een orginele polynorm aanhanger gekocht die hierachter past. Deze zijn we nu aan het opknappen.
 10. Hoi Pathfinder, Mocht er niets gebeuren, dan kunnen we er altijd nog een sloep van maken. Daar zijn deze boten ideaal voor.
 11. Hoi Tom, Waarschijnlijk zul je niet de enige zijn op de weg en er hoeft maar iets te gebeuren of er ontstaat een file. Dus ik vind dit eigenlijk niet zo'n hele goede 'bug out'. Of stel dat ze de grenzen dichtgooien....En wat voor weer zal het zijn? Met deze sneeuw valt het ook tegen. 1000meter hoog is wel mooi, alleen zou ik niet op een hoge berg gaan zitten i.v.m. aardbevingen, aardscheuren, verzakking van bergen enz. Is een plekje op de veluwe niets voor je? Bijv. bij Apeldoorn of Arnhem? Dat ligt ook aardig hoog. Wel geen 1000meter maar toch.. In Nederland zit je ook veiliger met een aardbeving omdat Nederland een klei bodem heeft wat aardschokken absorbeert. Je zou deze optie wel kunnen gebruiken als je echt niets meer anders hebt.
 12. Inderdaad is het die boot die ook besproken wordt op de site van S.V. Ik ben familie. Wij zijn niet bang voor zeerovers of mensen die met alle geweld mee willen in de boot. Want 99% van de mensen zullen pas geloven dat er een vloed komt, als ze de vloed ook werkelijk zien. Maar......dan is het te laat. Of het een nuttige investering is zal nog moeten blijken. Maar als je het geld en de ruimte hebt, waarom zou je het dan niet doen? Een vloed overleven met je zakken vol geld, gaat niet lukken. Bij een tsunami zal Engeland inderdaad veel tegen houden. Maar als de tsunami vanuit het noorden komt, zeg maar Groenland, Ijsland. Dan kan Nederland wel een behoorlijke golf krijgen. Verwacht niet teveel van de Nederlandse dijken!! Lees het boekje: Hoe overleef ik een crisis van Dick Berts. Daarin wordt uitvoerig de gesteldheid van de dijken beschreven en de onvoldoende kennis om evacuaties uit te voeren. Stijging van de rivieren speelt ook zeker een rol in Nederland.
 13. Voor het geval er een tsunami, overstroming, poolshift, dijkdoorbraken, zondvloed, zonneuitbarsting, Niburu of iets dergelijks plaats gaat vinden, hebben wij een lifeboot aangeschaft. De ingevroren mammoeten in Siberie en de schelpen die men vind hoog in de Rocky Mountains vertellen ons dat er in het verleden mega grote dingen gebeurt zijn. Daarom hebben wij deze boot aangeschaft. De oude Maya afbeelding hieronder laat zien: vulkaanuitbarsting, aardbeving, en een reddingsboot om te overleven. Nederland is een zéér laag land met slechte dijken die niet bestand zijn tegen een vloedgolf. Deze lifeboten zijn te koop bij de firma Shoulders in Ijmuiden voor ongeveer 13000euro. Kan 50 man in overleven. Zit een zuurstofinstallatie in. ROndom voorzien van een sprenklersysteem zodat je de boot kunt koelen bij erge hitte. Zitten twee watertanks in van 200liter per stuk. Wij hebben er zelf een wc'tje in gemaakt.
 14. Als je twijfelt over de sluiting, zou je ook altijd nog een randje kit tussen de ton en de deksel kunnen leggen. Als je de ton later weer open wilt maken snij je het zo weer los.
 15. Als je graan of rijst wat in een ton zit heel eenvoudig wilt vacumeren, kan dat heel simpel door een jampotje te nemen en een waxine kaarsje. Steek het kaarsje aan, doe het in het jampotje, zet het potje in de ton met graan, doe de deksel op de ton, sluit hem goed af, klein beetje water op de deksel doen voor geval dat het wat warm wordt door het kaarsje. De zuurstof in de ton brand nu vanzelf op en het voedsel is zuurstof vrij. Jaren geleden hebben wij dit al gedaan. Hebben pas nog een ton gecontroleerd en het graan blijft goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...