Ga naar inhoud

Gemini

Lid niveau 2
 • Aantal items

  152
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Gemini's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

76

Community reputatie

 1. Ja het lijkt erop.Ik kreeg gister een bericht van een Hollandse Bullion handelaar dat de Zilveren munten tijdelijk zijn uitverkocht en hier is ook wat loos: http://www.silverdoctors.com/us-mint-caught-totally-off-guard-by-epic-silver-demand-physical-market-screams-no-mas/ Wat gaat men bedenken om het kantelpunt nog langer te uit te stellen..
 2. Zoals @OBL-Rien ongeveer al zei mission impossible. Een remedie : geen bits versturen wat ook weer informatie is..Verhuis naar een andere planeet zou een oplossing kunnen zijn. Zolang je binnen de perkjes blijft en je kopje niet teveel boven het maaiveld uitsteekt kan je communiceren tot je een ons weegt .Hou er wel rekening mee in de tijd van de cloud, dat alles eeuwig kan worden bewaard. Trust me : tor of wat voor shit dan ook, het is gekraakt door de veiligheidsdiensten of ze hebben de sleutel van de server(ruimte) .Als ze het nog niet zouden hebben is het een kwestie van belang en tijd , middelen zijn irrelevant. Dus gewoon afspreken op de hei lukt ook niet meer ongezien ,want er hangen zoveel satellieten (en tegenwoordig dmv drones)dat 'ze' de gaten van je knopen kunnen tellen..
 3. Haha ,buy the fuck all time low..BTFATL.. nou ja bijna dan .. Maar zeker niet all-in neen ..
 4. Ja @Kans dat geeft weer iets meer inzicht,thanks. Het schijnt inderdaad in het geheim al te gebeuren ipv fysiek leveren ,dan tegen fiat.Maar wel met een premie en tekenen bij het stippellijntje dat het niet bekend gemaakt zal worden . Ik had iets over China gelezen ,dat ze Zilver hedgen om zo de prijs van Goud omlaag te krijgen zodat ze het laatste beetje Au. Voor dumpprijzen kunnen krijgen .. Allemaal beweringen van medebugs ,anderen die beweren en dat geloof ik dan ook wel weer, dat de krachten die in het spel zijn , het zo lang kunnen rekken en zoveel power hebben tot pm nagenoeg 'niets' meer waard is ten faveure van de aandelen markten ,die dan door blijven boomen tot het zaakje barst. De economie knakt vanwege '0' intrensieke waarde van enigst papier en er dan een herwaardering zal komen van fiat en dus dan ook pm ,wat nu al bijna tot fiat is verworden.. Of wij dus Eagles hebben gekocht waar 1U$ of 1€ Of 1C$ op staat het dan ook daadwerkelijk waard zullen zijn.. dat baart me wel ietwat (een heel klein beetje maar)zorgen. Aan de andere kant fysiek PM is nodig voor de industrie en die zullen er blij mee zijn ,dat de prijzen kelderen. Op gegeven ogenblik is het op, zou je zeggen en dan moet de markt van vraag en aanbod haast wel weer zijn werk gaan doen..( echt?) Of er moet nog weer een planeet van massief diamant© ,Ag of Au gevonden worden(zijn). Razend interessant en schrikbarend tegelijk!!
 5. Ok ik prep ook wat van de p-emmetjes maar nu de koersen al enigszins naar de verdoemenis zijn ,trouwens wat was dat ook weer 7U$ de Ounce.. Maar goed nu vroeg ik me dus af .ook om de discussie weer eens los te maken,kenne ze niet tot in de eeuwigheig blijven doorgaan met het bijdrukken van die vermaledijde ETF's zoals kennelijk afgelopen week er weer meer gedumpt zijn.. In dat geval kan de prijs van PM gewoon naar -150U$ dus kom asje blieft halen dat zilver ; wij willen het niet.. je krijgt fiat toe ;-).. Das natuurlijk het andere uiterste maar tot hoever kan men gaan met deze manipulatie.. Ok de contracten lopen af, er moet geleverd worden maar wacht eens, we hebben een beter contract, nu nog gunstiger want het is gemixed met hoogrendabel papier edeldiamant.Tja loopt pas over 10 jaar af etc. etc. Ik vraag het me af .. Gewoon .. Ondertussen 'prijs-middelen' in fysiek nu het nog kan, zegt een stemmetje in mij ,maar of dat uiteindelijk de moeite is hmmm..
 6. Nou nou wat een doemscenario's allemaal... ik ben vandaag ff wezen checken.. maar we bewaren de 'big bazooka' pas tot een 'echte' economische crisis, dus geen rentewijzigingen,vooelopig geen QE in de zin van Helicopter Ben (er zijn een aantal gewichtige lidstaten tegen). Of het opkopen van staatsobligaties door ons aller opperbank een verkapte vorm is van QE mag je je afvragen. Maar voorlopig niets aan de hand gewoon doorlopen,doorkopen. Mijn prognose. : the Euro is here to stay no other way.. Het is ook voor het gepeupel superhandig in plaats van dat gepruts met allerlei wisselkoersen. Denk maar eens terug aan de dagen van een vakantie met de auto naar Spanje; god jezus wat een gedoe om met 3 soorten valuta in je portemonnaie te lopen. Ik wed ( en ik ben geen gokker)dat er thuis bij de meeste mensen nu nog potjes met peseta's centimes en lires zijn te vinden ..Of dwaal ik nu teveel af en ben ik te positief over de Euro ?? In een draadje waarin het einde wordt aangekondigd.. Gaan wij in onze levensdagen niet meer meemaken : discussie heropend :-).
 7. Reddingsvlot (bijvoorkeur Zodiac) Droogoven NATO prikkeldraad Gaasmatten/Betonijzer Puntstuk/water pomp zijn wat grote dingen nog op de lijst..
 8. Ik weet niet of het al geplaatst is maar here we go : The Impending Collapse of the World Economy (Full Documentary) https://www.youtube.com/watch?v=TRp-xaxHoX0 Er worden aannemelijke oplossingen aangedragen, die deze hele crisis-shit uiteindelijk kunnen oplossen ..
 9. Ik krijg de wiki niet te zien .. Alleen dit Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 mei 2014 om 13:23. De inhoud is beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.
 10. Hier vind je een leuk klein IOS appje zodat je snel en makkelijk kunt zien of je voorraad wel zo lang mee gaat als je denkt: http://www.speisekammer-app.de
 11. Pff gelukkig alleen een tijdelijke technische storing .. Ik was ff bang dat de shit nu echt de fan geraakt had, 'censuur' enzo hahaha Keep up the good work forum-beheerders en dankuwel, thanks very much ,danke schön, merci beaucoup , muchos gracias en grazie tante ,voor het in de lucht houden van dit mooie forum!!! Hopelijk willen de nullen en enen vanaf nu voortaan blijven waar ze zijn en ken er weer oeverloos geouwehoerd etc. worden ;-). Groeten Gem.
 12. Check de internationale financiële zenders maar ff ??
 13. Goed situatie tot nu toe wat ik ervan gehoord heb : de situatie is ge-escaleerd tot het punt dat de EU Rusland met verdere sancties dreigt indien Rusland verder gaat met het verder schenden van de Oekraïnse grenzen. De beurzen en goud onderuit en olie omhoog. Mijn vragen tot nu toe , wie weet het weet etc .: Is de Oekraïne nu wel of geen bufferzone van de EU voor het 'Russische' gevaar.. Zal Rusland door de verdere sancties dan niet verworden tot het energie leverings-slaafje van China.. Een andere voor mij altijd interessante vraag is : wie heeft er belang bij welke ontwikkelingen en waarom?
 14. Iedereen is in dit land (nog)vrij om te zeggen wat ie wil en dat is prachtig.. Dat ik daar iemand op kan/mag aanspreken ook. Verwissel personen (bijv.die van het kalifaat of individuën die gewoon geen kans hebben gehad om zover te komen) niet met goed fatsoen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...