Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Gemini

Lid
 • Aantal items

  152
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gemini

 1. Ja het lijkt erop.Ik kreeg gister een bericht van een Hollandse Bullion handelaar dat de Zilveren munten tijdelijk zijn uitverkocht en hier is ook wat loos: http://www.silverdoctors.com/us-mint-caught-totally-off-guard-by-epic-silver-demand-physical-market-screams-no-mas/ Wat gaat men bedenken om het kantelpunt nog langer te uit te stellen..
 2. Zoals @OBL-Rien ongeveer al zei mission impossible. Een remedie : geen bits versturen wat ook weer informatie is..Verhuis naar een andere planeet zou een oplossing kunnen zijn. Zolang je binnen de perkjes blijft en je kopje niet teveel boven het maaiveld uitsteekt kan je communiceren tot je een ons weegt .Hou er wel rekening mee in de tijd van de cloud, dat alles eeuwig kan worden bewaard. Trust me : tor of wat voor shit dan ook, het is gekraakt door de veiligheidsdiensten of ze hebben de sleutel van de server(ruimte) .Als ze het nog niet zouden hebben is het een kwestie van belang
 3. Haha ,buy the fuck all time low..BTFATL.. nou ja bijna dan .. Maar zeker niet all-in neen ..
 4. Ja @Kans dat geeft weer iets meer inzicht,thanks. Het schijnt inderdaad in het geheim al te gebeuren ipv fysiek leveren ,dan tegen fiat.Maar wel met een premie en tekenen bij het stippellijntje dat het niet bekend gemaakt zal worden . Ik had iets over China gelezen ,dat ze Zilver hedgen om zo de prijs van Goud omlaag te krijgen zodat ze het laatste beetje Au. Voor dumpprijzen kunnen krijgen .. Allemaal beweringen van medebugs ,anderen die beweren en dat geloof ik dan ook wel weer, dat de krachten die in het spel zijn , het zo lang kunnen rekken en zoveel power hebben tot pm nageno
 5. Ok ik prep ook wat van de p-emmetjes maar nu de koersen al enigszins naar de verdoemenis zijn ,trouwens wat was dat ook weer 7U$ de Ounce.. Maar goed nu vroeg ik me dus af .ook om de discussie weer eens los te maken,kenne ze niet tot in de eeuwigheig blijven doorgaan met het bijdrukken van die vermaledijde ETF's zoals kennelijk afgelopen week er weer meer gedumpt zijn.. In dat geval kan de prijs van PM gewoon naar -150U$ dus kom asje blieft halen dat zilver ; wij willen het niet.. je krijgt fiat toe ;-).. Das natuurlijk het andere uiterste maar tot hoever kan men gaan met deze manipu
 6. Nou nou wat een doemscenario's allemaal... ik ben vandaag ff wezen checken.. maar we bewaren de 'big bazooka' pas tot een 'echte' economische crisis, dus geen rentewijzigingen,vooelopig geen QE in de zin van Helicopter Ben (er zijn een aantal gewichtige lidstaten tegen). Of het opkopen van staatsobligaties door ons aller opperbank een verkapte vorm is van QE mag je je afvragen. Maar voorlopig niets aan de hand gewoon doorlopen,doorkopen. Mijn prognose. : the Euro is here to stay no other way.. Het is ook voor het gepeupel superhandig in plaats van dat gepruts met allerlei wisselk
 7. Reddingsvlot (bijvoorkeur Zodiac) Droogoven NATO prikkeldraad Gaasmatten/Betonijzer Puntstuk/water pomp zijn wat grote dingen nog op de lijst..
 8. Dank u wel Mijnheer Van Heeswijk ,supermooi !!!
 9. Ik weet niet of het al geplaatst is maar here we go : The Impending Collapse of the World Economy (Full Documentary) https://www.youtube.com/watch?v=TRp-xaxHoX0 Er worden aannemelijke oplossingen aangedragen, die deze hele crisis-shit uiteindelijk kunnen oplossen ..
 10. Ik krijg de wiki niet te zien .. Alleen dit Deze pagina is het laatst bewerkt op 28 mei 2014 om 13:23. De inhoud is beschikbaar onder de Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.
 11. Hier vind je een leuk klein IOS appje zodat je snel en makkelijk kunt zien of je voorraad wel zo lang mee gaat als je denkt: http://www.speisekammer-app.de
 12. Pff gelukkig alleen een tijdelijke technische storing .. Ik was ff bang dat de shit nu echt de fan geraakt had, 'censuur' enzo hahaha Keep up the good work forum-beheerders en dankuwel, thanks very much ,danke schön, merci beaucoup , muchos gracias en grazie tante ,voor het in de lucht houden van dit mooie forum!!! Hopelijk willen de nullen en enen vanaf nu voortaan blijven waar ze zijn en ken er weer oeverloos geouwehoerd etc. worden ;-). Groeten Gem.
 13. Check de internationale financiële zenders maar ff ??
 14. Goed situatie tot nu toe wat ik ervan gehoord heb : de situatie is ge-escaleerd tot het punt dat de EU Rusland met verdere sancties dreigt indien Rusland verder gaat met het verder schenden van de Oekraïnse grenzen. De beurzen en goud onderuit en olie omhoog. Mijn vragen tot nu toe , wie weet het weet etc .: Is de Oekraïne nu wel of geen bufferzone van de EU voor het 'Russische' gevaar.. Zal Rusland door de verdere sancties dan niet verworden tot het energie leverings-slaafje van China.. Een andere voor mij altijd interessante vraag is : wie heeft er belang bij welke ontwikkeling
 15. Iedereen is in dit land (nog)vrij om te zeggen wat ie wil en dat is prachtig.. Dat ik daar iemand op kan/mag aanspreken ook. Verwissel personen (bijv.die van het kalifaat of individuën die gewoon geen kans hebben gehad om zover te komen) niet met goed fatsoen.
 16. Tjonge jonge jonge ... Nee jij ben een lekkere vogel...
 17. Bananen-chips zoet of zout, gedroogde ananas en mango, biltong/jerky,bifi worstjes oid. blikken geroosterde amandelen en cashews, muesli-repen.
 18. Hoho,niets aangeraden ,wel genoemd wat ik zoal meesleep en ja ik ben een voorstander van testen ,maar stevig alu folie heeft bekende eigenschappen?
 19. @elloco999 Toptips inderdaad van de rvs fles of mok om in te koken ga ik es ff veranderen en een filtertje kan ook geen kwaad.. Yep, de edc verandert bijna per dag ,want als ik ff boodschappen doe sleep ik andere spullen mee dan wanneer ik onderweg ben. Dus zoals @appelflapje een zeer complete set meeneemt ,kan dan wel elke dag. @DeltaFox heeft gelijk als tie roept dat EDC eigenlijk alleen je sleutels(fluitje,victorinox rambler,olight), portemonnaie(fresnellens en plasticzak,victorinox quattro) mobiel(smartphone) zijn. Maar meestal, bijna elke dag dat ik onderweg ben , heb ik de ta
 20. T.S. : Neen dat niet neen,maar ware rijkdom zit tussen de oortjes,niewaar.. Ik pinde zo'n 14 jaar geleden ook altijd pak hem beet een miljoen lires in Milaan,niets schokkends toendertijd..wel wat onhandig al die nullen op een biljetje ff goed opletten welke je uitgeeft. Wat wel zo is; Italie bestaat nog steeds,den mensen ademhalen,leven en wonen er nog steeds net zoals in voormalig Yugo etc. De wereld is niet opgehouden te bestaan..zal ook niet zo snel gebeuren tenzij er een giga natuur- kosmische- of kern-ramp gebeurd. Ja dan zijn we allemaal de lul ; de preppers komen er dan
 21. Hey @elloco999 ; dankjewel !! Banklijn komt van Ebay(US) ,de alu kookzak lag bij bij de bbq afdeling van Jumbo. Als ik op pad ben heb ik meestal mijn rugzak bij me 22L met daarin onder andere(qua relevantie op preppen) een mylar folie noodshelter en idem slaapzak, wat waxinelichtjes in plastic zak extra full size aansteker, pennen,stiften 2x1 L gevulde plastic flessen water en een Swisstool + Eetdc(zie boven) en dus altijd het DP1 kompas als het koud is extra chemische handpad warmers zijden handschoentjes:cool: .
 22. [ATTACH=CONFIG]11798[/ATTACH] Ondertussen vandaag bij de Gottardtunnel.. Mensen maken zich eerder druk over een 'geplande' vertraging.. dan om zich een klein beetje voor te bereiden,op dat wat zou kunnen gaan komen.. (Neen ik stond daar niet voor mijn lol/vakantie) Dus ja ook sadistisch aangelegd,daar staan ze dan de sukkels nu in de file straks met kouwe tenen hehe!! Maar tegelijkertijd realiserend :verbeter de wereld begin bij jezelf en je directe omgeving(familie/vrienden). Als je een klein steentje in een meer gooit kunnen de rimpelingen wel de overkant bereiken .
 23. Is er hier een dokter in de zaal ?? Zo ja doc. graag een overzichtje met must have ,nice to have and optioneel? Uiteraard zoveel mogelijk receptvrij maar evt ook voorgeschreven meds .. Ik wil dit (waarschijnlijk net als vele preppers met mij) zsm op orde gaan krijgen ivm de geopolitieke ontwikkelingen .. Alvast bedankt !!! Martin.
 24. Mijn EDC-tje : ja idd ik heb goed naar de EDC van @elloco999 gekeken : [ATTACH=CONFIG]11786[/ATTACH] De Maxpedition Volta met 2 Aluminium Musketon haken om hem flexibel aan de riem te rijgen.(kan hem rustig de hele dag meenemen als ik ga hiken. [ATTACH=CONFIG]11787[/ATTACH] In het tasje: banklijn 250 pond wenger sak mini bic waterzak 1L stevige alu kookzak pleisters watervast schrijfpapier waterzuiveringspillen 10x shampoo brillen doekjes [ATTACH=CONFIG]11788[/ATTACH] in het blikje: condoom natdoekje kfc tampon draadzaag ijzerdraad fresn
 25. [ATTACH=CONFIG]11782[/ATTACH] Hiermee kan ik zo goed als elk gerecht verschalken zo lang als er nog geen teotwawki heeft plaats gevonden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...