Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

tinnegoed

Lid
 • Aantal items

  124
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

101 Uitstekend

3 Volgers

Over tinnegoed

 • Titel
  Survivor

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik had behoefte om aan ook wat positieve verhalen aandacht te geven. Laat ik een start-poging doen: Onze jongste is bijna 12 en zit in groep 8. De juffen en meester proberen zo goed mogelijk les te blijven geven. Wat me al eerder opviel en nu nog duidelijker werd: veel basisschooljuffen en -meesters zijn niet heel "digitaal" onderlegd. Toen het bericht kwam dat de scholen dicht gingen, heb ik de juf gelijk gemaild en aangeboden om te helpen digitale-middelen op te zetten waar nodig. Inmiddels draait er een Discord omgeving waar nu een paar klasgenoten inzitten! Mijn hoop is dat de
 2. Ik kan het nut even niet goed beoordelen maar helpen kan ik wel. Er komt straks een pm aan.
 3. Iedereen doet zoveel hij/zij kan! Voel je niet bezwaard! Bedankt voor je inzet!
 4. Het TC is al geruime tijd heel hard aan het werk om meldingen te beoordelen en te verzamelen en te verwerken. Heel knap als je het mij vraagt!! Omdat het "normale leven" (bestaat dat?) ook doorgaat en iedereen niet meer kan doen dan hij/zij kan, blijft alle hulp welkom. Dus hierbij een herhaalde en dringende oproep: wie wil het TC bijstaan? Zodoende kunnen we uitvallers vervangen en bestaande "teams" versterken. Alle beetjes helpen. Weet dat het TC inmiddels ervaring heeft opgedaan, dus dat je daarop kunt meeliften!! We zoeken versterking voor alle VRs, maar in het bijz
 5. @John Durden zou je dit draadje "schoon" willen houden? Het is vooral om het bovenstaande overzicht compleet te houden, maar TC disucssie hoort thuis in TC draadjes. Thanks!!
 6. Ik zou dit zeker even herhalen in het TC subforum ?
 7. Da's een hint voor mij, niet voor @Bunkerprepper Ik vul het aan. Done.
 8. @vlinder88 en @JJ&A (sind heel kort). Wat is de reden van je vraag?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...