Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

NHN072

Lid
 • Aantal items

  105
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

109 Uitstekend

Over NHN072

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Regio NHN

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. In moeilijke tijden geldt dat stilstand soms nodig is om vooruit te komen. Sterkte iedereen, stay safe!
 2. Bedankt voor je bijdrage, @Katy. Deze twee meldingen staan inmiddels op de lijst!
 3. Bedankt voor je bijdrage, @Sndrrr. Deze staat inmiddels al op de lijst! N.B. Er is liefst nog wel wat aanvullende informatie nodig voor deze casus. Mocht er meer informatie zijn, dan hoort de TC dit graag!
 4. Bedankt voor je bijdrage, @Jellyfish. Deze staat inmiddels al op de lijst! N.B. Er is liefst nog wel wat aanvullende informatie nodig voor deze casus. Mocht er meer informatie zijn, dan hoort de TC dit graag!
 5. Bedankt voor je bijdrage, @Jellyfish. Deze staan inmiddels al op de lijst! N.B. Er is liefst nog wel wat aanvullende informatie nodig voor deze twee casussen. Mocht er meer informatie zijn, dan hoort de TC dit graag!
 6. Bedankt voor je bijdrage, @JohninNL. De 3 nieuwe besmettingen van vandaag, 1 in Amsterdam en 2 in Aalsmeer, staan inmiddels al op de lijst!
 7. Bedankt voor je bijdrage, @Jellyfish. Deze staat inmiddels al op de lijst!
 8. Bedankt voor je bijdrage, @Jellyfish. Deze staat inmiddels al op de lijst!
 9. Bedankt voor je bijdrage, @DataScientist. Deze staan inmiddels al op de lijst!
 10. Bedankt voor je bijdrage, @R-apeldoorn. Inmiddels staat deze genoteerd!
 11. Bedankt voor je bijdrage, @Sndrrr. Inmiddels staat deze genoteerd! N.B. Graag een linkje plaatsen naar alle bronnen. Je tweede bron is vermoedelijk het AD: https://www.ad.nl/amersfoort/eerste-patient-met-coronavirus-in-meander-amersfoortse-62-op-intensive-care~a3414bf9/.
 12. Dank je wel voor je bijdrage, @Mar. Inmiddels staat deze genoteerd!
 13. Ach, als ze de handen maar goed wassen en ze in plaats van handen schudden gaan elleboogboksen, dan is er niets aan de hand. 😏
 14. Beste @Mar, welkom bij de community! Bedankt voor je bijdrage. Ik kan je melden dat de twee personen uit Alkmaar en Schagen inmiddels al staan geregistreerd.
 15. Ja, staat geregistreerd als P310.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...