Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

ben.rondma

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

15 Goed

Over ben.rondma

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. Ik je duid op het feit of ik de forumregels heb gelzen. Ja die heb ik. Maar daar klopt niks van. Als je het over wapens hebt dan kan dat op twee manieren gezien worden. 1. Het gebruik om een levend wezen te vermoorden. ( welke Nederlandse en Belgische preppers niet achter staan.) 2. Het gebruik van wapens om te overleven en daarmee aangeduid het doden van levend wild.( bij het uitblijven van voedsel zoals we dat nu kennen.) Als we het hebben over voorstellen dan zal het lekker beperkt blijven. Aangezien ik anoniem blijf. Zoals iedereen hier. Ik zoek eerst naar welke type p
 2. Hallo allemaal, Ik zie hier dat er veel messen en andere wapen achtige zaken uit het buitenland worden besteld. Nu heb ik diverse website waar ik spullen heb gezien. Al deze websites komen uit het buitenland. Weet iemand hoe het zit als ik een mes bestel uit het buitenland. Dan wel andere zaken. Kunnen we gewoon messen, zwaarden, bijl en boog gewoon bestellen zonder dat we hier last van krijgen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...