Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

TyrionLannister

Lid
 • Aantal items

  1682
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

Alles dat geplaatst werd door TyrionLannister

 1. Een dierenarts kan wel testkits bestellen maar voor onze overheid is dat te moeilijk? šŸ¤”
 2. Kleurrijk figuur uit het Britse adelijke- en societyleven, runde een groot safaripark in het VK: https://www.theguardian.com/society/2020/apr/05/the-marquess-of-bath-obituary
 3. Gaan ze dan pang pang roepen en hun niet bestaande tanks inzetten? šŸ™„
 4. Ik kwam er recent achter dat prepper Survival Ser Joosten die vorige maand nog op PowNed werd geinterviewd een paar dagen geleden is overleden aan kanker. Dan bereid je je op alles voor en sloopt zo'n rotziekte je alsnog. RIP Survival Ser!
 5. En deze kan ook niet ontbreken natuurlijk:
 6. In tijden van nood wordt er ook humor gemaakt. Soms galgenhumor, soms wat meer luchtigers. Ik kwam dit liedje tegen over een handelaar in Tennessee die handzeep voor woekerprijzen verkocht.
 7. In 1918 kreeg je ook conflicterende info. Experts die het susten en kwakzalvers die lapmiddelen aanprezen.
 8. Om maar een voorbeeld te nemen, aan wc papier is er geen gebrek. Je hebt wellicht dit filmpje langs zien komen. Er ligt nog genoeg daarvan in de magazijnen. En er zijn ook magazijnen vol met eten. Maar door dat gehamster zijn de schappen snel leeg en dan duurt het een tijdje voordat de trucks met nieuwe voorraad arriveren. Want de gemiddelde supermarkt heeft geen kelders vol met voorraad, die houden meestal rekening met een dag of 2 voorraad in een normale situatie en in tijden zoals nu raken ze sneller op. We zullen niet snel honger lijden. Hamsteren is niet nodig. En zelfs als we in de lockdown gaan laten ze heus niet mensen doodhongeren in hun huis. We zijn hier niet in China. Dus ja een beetje voorraad hebben om een noodsituatie te overbruggen is verstandig maar maak het niet te gek.
 9. Het werd me de afgelopen dagen te veel. Ik kon niet goed slapen en at slecht en had last van hartkloppingen. Want het verschijnt opeens op je stoep ipv in China of Italiƫ. Heel ver van je bed of toch net iets dichter bij je bed. En nu letterlijk in je bed. Ook al zie je iets aankomen dat betekent niet dat je er goed mee kan dealen. Ook al vanwege de stortvloed van informatie uit de media, sociale media maar ook dit forum. Daarom is dit artikel wellicht behulpzaam: https://www.theorganicprepper.com/mentally-resilient/
 10. Als je geen auto hebt dan wordt dat moeilijk. Ik heb geen auto.
 11. dat er nu echt een SHTF is en je toch twijfelt? https://www.theorganicprepper.com/shtf-doesnt-feel-real/
 12. En later bij de parlementaire enquete "Dat kan ik me zo niet herinneren ......."
 13. Hij zei op de persco dat we nu in de mitigatiefase zitten. Dat betekent vast pompen of verzuipen.
 14. Is dit al meer dan een jaar gaande? Bovendien heeft iedereen van jongsafsaan weerstand tegen de griep opgebouwd en zijn er vaccins. Ook is de mortaliteit van griep 0,1% en van dit nieuwe virus zo'n 2%. De Spaanse griep had ook een mortaliteit van zo'n 2%. En die werd in het begin ook gebagatelliseerd.
 15. Een niet nader gespecifeerd persoon die ik ken werkt bij een bunkertrading bedrijf. Hij zei dat de handel op z'n gat ligt en ze bij zijn bedrijf flink verlies draaien omdat de olieprijs zo laag is. De scheepvaart gaat hier zware problemen mee krijgen. De economische schade zal enorm zijn. Meer sectoren zullen er gevolgen van hebben, alles wat direct of indirect daar mee te maken heeft. Werknemers zullen of op inactief worden gesteld of ontslagen worden. Ook als je bij de Action of supermarkt als kassamedewerker of vakkenvuller werkt zul je de gevolgen merken. Wat wordt er tegenwoordig niet in China geproduceerd? Of in een ander Aziatisch land dat veel COVID-19 gevallen kent. Denk ook maar aan de mobieltjes uit Zuid-Korea (Samsung etc.)
 16. Ja en tegen de zomer is de hele wereldbevolking besmet. Het is geen exponentiele functie. Het is niet zoals dit:
 17. Ik vond nog een mondkapje met ventiel die ik ooit voor een (niet uitgevoerde) schildersklus heb aangeschaft. Er staat op de verpakking dat het bacteriĆ«n kan tegen houden. Zit er aan te denken om deze maar te verpatsen want ik geloof niet langer dat ze helpen en volgens sommige informatie die ik heb gelezen kan het de boel juist erger maken. Kan ik weer wat andere preps ervoor kopen. šŸ¤”
 18. De WHO is zeker niet 100% betrouwbaar. Zie deze video:
 19. Tenminste geen toegang tot de camera en microfoon. Deze machtigingen zijn wel nodig voor de app om te kunnen functioneren. Maar ik installeer hem niet. Ik hoor het wel vanuit mijn omgeving of er iets aan de hand is.
 20. Chris Martenson belicht in deze video ook de Nederlandse situatie, hij noemt de Nederlandse autoriteiten "toondoof".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...