Ga naar inhoud

Vlinder

Lid
 • Aantal items

  551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Vlinder won de laatste dag op 23 januari 2013

Vlinder had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Vlinder's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

443

Community reputatie

 1. Lieve allemaal, ik lees verschillende keren het verzoek aan Dr. P en mr. G. om te heroverwegen, dat doen ze al maanden. Er is nagedacht, gesproken en meer nagedacht hoe het forum bestaansrecht te geven, zonder dat het de beide mannen zoveel kost. En dan heb ik het over alles behalve euro's... Want een forum draaiende houden kost meer dan alleen euro's, ruimte op een server of technische kennis. Het vraagt werkelijk commitment om er energie en heel veel tijd in te stoppen. Het vraagt de verantwoordelijkheid nemen om in te grijpen waar nodig, wijs te zijn het goede te doen en te slikken als dat slimmer is. Het forum kan alleen voortbestaan, als je het mij vraagt, als een groep opstaat, de schouders er onder zet om het forum echt te dragen. En om te zorgen dat ieders gegevens veilig zijn, zal de vorm moeten kloppen. Dr. P. schreef al iets over een vereniging, dat zou een goed idee kunnen zijn.
 2. Lieve mr. Gold, lieve dr. Prepper. Al vanaf het begin betrokken, echt betrokken, bij dit forum en al snel bij jullie zelf. Mooie herinneringen, meetings, gesprekken. Jammer dat dit forum stopt, ook ik, wij (simurgh en ik), hebben veel gehad aan dit forum en het heeft ons leven verrijkt. Ik ben jullie dankbaar voor dit initiatief! We houden contact! Dikke knuffel
 3. @martin de kern van de zaak is overeind gebleven, je hebt zodoende niets gemist.
 4. Zoals jullie wellicht opvalt heb ik als moderator dit draadje opgeschoond. In sfeer van het wk, speel op de bal, niet op de man, anders riskeer je een gele of zelfs rode kaart. :-)
 5. Daar had natuurlijk moeten staan: Nog een reden om een BOB te hebben!
 6. Een dagje eerder, maar aangezien de 24 ste een richting is. Ben benieuwd, ga toch even naar boven kijken! http://earthsky.org/tonight/is-biggest-and-closest-full-moon-on-june-23-2013-a-supermoon
 7. Wat een mooie! Dank je wel! Volgens mij gaat deze transitie juist over het mentale stuk waar het leven ons naar dwingt te kijken. Alles wat eigenlijk gebakken lucht is, systemen waar we in vast zitten, etc. dat valt weg. Heel fijn als je het mij vraagt. Maar dat gaat ook pijn doen, banen kosten (in eerste instantie), mensen moeten hun huis uit, etc. We gaan het, sámen, anders doen, vanuit ons hart, met liefde voor onszelf en de ander. Juist voor die periode dat onze wereld op z'n kop staat, is het goed om te preppen in de praktische zin. Maar ik denk dat het minstens zo belangrijk is om bij jezelf te zoeken naar waar je hart ligt, te doen waar je echt blij van wordt, het juiste te doen, je inspiratie te volgen; goed voor jezelf, de ander en het grote geheel. Het gaat om dat wat echt is! Die houding gaat ons helpen de transitie goed door te komen.
 8. Nee, mijn datum wil ik niet weten... Wat die transitie betreft: Jan Rotmans, transitie professor, zei in Tegenlicht eea over de naderende veranderingen, vergelijkbaar met wat jij schrijft. Ook de astroloog vertelde hierover in de lezing en schreef erover in haar boek: 'Pluto, planeet van de tijdgeest', maar ook de Hopi indianen verhalen er over en dat al begin vorige eeuw! Allerlei stromingen zijn het wat deze verandering betreft in ieder geval eens. Eens over de richting en eens over de periode!
 9. @Richa, die behoefte aan verdieping en echt contact voel ik bij mezelf een gelukkig ook in mijn omgeving! Helemaal mee eens dus! Mr. Gold, dank voor je inspiratie en verbindende woorden hier op het forum! Vind je een kanjer!
 10. Je kunt prepshop.nl en preppers.nl volgen via twitter!
 11. Prepshop.nl is nu ook te volgen op facebook (https://www.facebook.com/prepshop.nl). Like de pagina en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes van prepshop.nl.
 12. Dank voor jullie super leuke reacties en jullie meedenken, nu al! Top! Op naar een goed lopende shop...
 13. Vlinder

  Bijensterfte

  Eerder deze week was er een item bij het RTL nieuws over de pesticide imidacloprid. Dit middel zou terecht komen in het oppervlakte water en niet afgebroken kunnen worden. Het dood meer dan waar het voor gebruikt wordt, zo ook de bijen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...