Ga naar inhoud

Vlinder

Lid niveau 2
 • Aantal items

  551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Vlinder won de laatste dag op 23 januari 2013

Vlinder had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Vlinder's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

444

Community reputatie

 1. Lieve allemaal, ik lees verschillende keren het verzoek aan Dr. P en mr. G. om te heroverwegen, dat doen ze al maanden. Er is nagedacht, gesproken en meer nagedacht hoe het forum bestaansrecht te geven, zonder dat het de beide mannen zoveel kost. En dan heb ik het over alles behalve euro's... Want een forum draaiende houden kost meer dan alleen euro's, ruimte op een server of technische kennis. Het vraagt werkelijk commitment om er energie en heel veel tijd in te stoppen. Het vraagt de verantwoordelijkheid nemen om in te grijpen waar nodig, wijs te zijn het goede te doen en te slikken als dat slimmer is. Het forum kan alleen voortbestaan, als je het mij vraagt, als een groep opstaat, de schouders er onder zet om het forum echt te dragen. En om te zorgen dat ieders gegevens veilig zijn, zal de vorm moeten kloppen. Dr. P. schreef al iets over een vereniging, dat zou een goed idee kunnen zijn.
 2. Lieve mr. Gold, lieve dr. Prepper. Al vanaf het begin betrokken, echt betrokken, bij dit forum en al snel bij jullie zelf. Mooie herinneringen, meetings, gesprekken. Jammer dat dit forum stopt, ook ik, wij (simurgh en ik), hebben veel gehad aan dit forum en het heeft ons leven verrijkt. Ik ben jullie dankbaar voor dit initiatief! We houden contact! Dikke knuffel
 3. @martin de kern van de zaak is overeind gebleven, je hebt zodoende niets gemist.
 4. Zoals jullie wellicht opvalt heb ik als moderator dit draadje opgeschoond. In sfeer van het wk, speel op de bal, niet op de man, anders riskeer je een gele of zelfs rode kaart. :-)
 5. Daar had natuurlijk moeten staan: Nog een reden om een BOB te hebben!
 6. Je kunt prepshop.nl en preppers.nl volgen via twitter!
 7. Prepshop.nl is nu ook te volgen op facebook (https://www.facebook.com/prepshop.nl). Like de pagina en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes van prepshop.nl.
 8. Dank voor jullie super leuke reacties en jullie meedenken, nu al! Top! Op naar een goed lopende shop...
 9. Vlinder

  Bijensterfte

  Eerder deze week was er een item bij het RTL nieuws over de pesticide imidacloprid. Dit middel zou terecht komen in het oppervlakte water en niet afgebroken kunnen worden. Het dood meer dan waar het voor gebruikt wordt, zo ook de bijen.
 10. Wat leuk! Dank voor het delen! In het artikel wordt preppers.nl volgens mij genoemd. Kijk samen naar het artikel 'mag ik het eens lezen?' Vervolgens kun je haar attenderen op de site.
 11. Vlinder

  Bankrun Cyprus

  De noodzaak van spreiden wordt nu nog duidelijker. Als iedere grote spaarder dat gaat doen, dan valt er dus niets meer te halen bij deze groep...
 12. Vlinder

  Bankrun Cyprus

  Gisteren avond bij het RTL nieuws werd er gesteld dat de aanpak van de Eurogroep als volgt is, de rekening gaat naar aandeelhouders, obligatiehouders én de grote spaarders. http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/03_maart/26/economie/Dijsselbloem_sprak_niet_van_template.xml Maar als tot een ton dus kennelijk 'veilig' is, dan gaat iedere 'grote spaarder' toch spreiden? Dat betekent al snel dat dat bedrag naar beneden zal moeten worden bijgesteld... Waar is het einde?
 13. Vlinder

  Bankrun Cyprus

  Dijsselbloem zegt in dat artikel: ''De consequentie kan zijn dat het einde verhaal is en dat is een benadering die we volgens mij moeten kiezen, nu het ergste van de crisis voorbij is.''* Nu het ergste van de crisis voorbij is? Wat weet hij dat ik niet weet? Volgens mij moet het ergste nog komen...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...