Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Vlinder

Lid
 • Aantal items

  551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Vlinder won de laatste dag op 23 januari 2013

Vlinder had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

442 Uitstekend

Over Vlinder

 • Titel
  Specialist

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lieve allemaal, ik lees verschillende keren het verzoek aan Dr. P en mr. G. om te heroverwegen, dat doen ze al maanden. Er is nagedacht, gesproken en meer nagedacht hoe het forum bestaansrecht te geven, zonder dat het de beide mannen zoveel kost. En dan heb ik het over alles behalve euro's... Want een forum draaiende houden kost meer dan alleen euro's, ruimte op een server of technische kennis. Het vraagt werkelijk commitment om er energie en heel veel tijd in te stoppen. Het vraagt de verantwoordelijkheid nemen om in te grijpen waar nodig, wijs te zijn het goede te doen en te slikken als dat
 2. Lieve mr. Gold, lieve dr. Prepper. Al vanaf het begin betrokken, echt betrokken, bij dit forum en al snel bij jullie zelf. Mooie herinneringen, meetings, gesprekken. Jammer dat dit forum stopt, ook ik, wij (simurgh en ik), hebben veel gehad aan dit forum en het heeft ons leven verrijkt. Ik ben jullie dankbaar voor dit initiatief! We houden contact! Dikke knuffel
 3. @martin de kern van de zaak is overeind gebleven, je hebt zodoende niets gemist.
 4. Zoals jullie wellicht opvalt heb ik als moderator dit draadje opgeschoond. In sfeer van het wk, speel op de bal, niet op de man, anders riskeer je een gele of zelfs rode kaart. :-)
 5. Daar had natuurlijk moeten staan: Nog een reden om een BOB te hebben!
 6. Een dagje eerder, maar aangezien de 24 ste een richting is. Ben benieuwd, ga toch even naar boven kijken! http://earthsky.org/tonight/is-biggest-and-closest-full-moon-on-june-23-2013-a-supermoon
 7. Wat een mooie! Dank je wel! Volgens mij gaat deze transitie juist over het mentale stuk waar het leven ons naar dwingt te kijken. Alles wat eigenlijk gebakken lucht is, systemen waar we in vast zitten, etc. dat valt weg. Heel fijn als je het mij vraagt. Maar dat gaat ook pijn doen, banen kosten (in eerste instantie), mensen moeten hun huis uit, etc. We gaan het, sámen, anders doen, vanuit ons hart, met liefde voor onszelf en de ander. Juist voor die periode dat onze wereld op z'n kop staat, is het goed om te preppen in de praktische zin. Maar ik denk dat het minstens zo bel
 8. Nee, mijn datum wil ik niet weten... Wat die transitie betreft: Jan Rotmans, transitie professor, zei in Tegenlicht eea over de naderende veranderingen, vergelijkbaar met wat jij schrijft. Ook de astroloog vertelde hierover in de lezing en schreef erover in haar boek: 'Pluto, planeet van de tijdgeest', maar ook de Hopi indianen verhalen er over en dat al begin vorige eeuw! Allerlei stromingen zijn het wat deze verandering betreft in ieder geval eens. Eens over de richting en eens over de periode!
 9. @Richa, die behoefte aan verdieping en echt contact voel ik bij mezelf een gelukkig ook in mijn omgeving! Helemaal mee eens dus! Mr. Gold, dank voor je inspiratie en verbindende woorden hier op het forum! Vind je een kanjer!
 10. Je kunt prepshop.nl en preppers.nl volgen via twitter!
 11. Prepshop.nl is nu ook te volgen op facebook (https://www.facebook.com/prepshop.nl). Like de pagina en blijf op de hoogte van acties en nieuwtjes van prepshop.nl.
 12. Dank voor jullie super leuke reacties en jullie meedenken, nu al! Top! Op naar een goed lopende shop...
 13. Vlinder

  Bijensterfte

  Eerder deze week was er een item bij het RTL nieuws over de pesticide imidacloprid. Dit middel zou terecht komen in het oppervlakte water en niet afgebroken kunnen worden. Het dood meer dan waar het voor gebruikt wordt, zo ook de bijen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...